freund Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
freund Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
freund Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 šefi so se odločili spet ne bo nič iz tega letos.... kake sreče sem jaz.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 (popravljeno) tu je ona slikica od tete v premalih bikinkah auuuu, grem popoldne harlija kupit pa v avstrijo. če so take tete kot na tvoji slikici ne smem manjkat... šljaf-šljaf-šljaf Popravljeno September 9, 2009. Popravil ELO xyznanixyz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robopanik Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 nemaram nepismenih, vsaaj datum objave bi pogledu, nemaram prepotentnih in nemaram tepcev ki ščijejo po grobovih. ti si to združil v eno osebo. Extreme je mel lani za božič karambol, in je pokojni, ne po svoji krivdi. @Robopanik: čez udine-tarvisio. . . je 30 km daljša, po izkušnjah sodeč je vožnja po italiji manj stresna kot slovenske ceste. Hmmm...po Italiji pa si mi pa res ne da voziti! Bi se izogibal avtoceste,tako da bi preiskusil motoralo...dokoncujem streetfighterja, s tem po avtocesti ni pa najboludobno. Mislima da bom sel: Sezana Nova Gorica Tolmin Vrsic Kranjska Gora Korensko sedlo Beljak Sem kaj izpustil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 jah, no, nevem kaj druzga ti sploh ostane. mene pa tale napoved mal jezi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robopanik Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 jah, no, nevem kaj druzga ti sploh ostane. mene pa tale napoved mal jezi. Upajmo da bo vreme drzalo... baje da bo v soboto "le" oblacno, brez padavin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 ...mi smo planirali it v soboto zjutraj direkt na Grosglockner, pa pol nazaj na Faak, tam prespat, pa v nedeljo domov... zdaj bo pa tale Gross... kar se vremena tiče najbrž mal vprašljiv... pa bomo šli kar do FAAKA... Lani nisem na Faku prespal, me pa zanima... ma kdo kake izkušnje kje šotor postavit? Da te ravno ne "ganjajo"? Pa da si kolikotoliko še v "lajfu"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 ...mi smo planirali it v soboto zjutraj direkt na Grosglockner, pa pol nazaj na Faak, tam prespat, pa v nedeljo domov... zdaj bo pa tale Gross... kar se vremena tiče najbrž mal vprašljiv... pa bomo šli kar do FAAKA... Lani nisem na Faku prespal, me pa zanima... ma kdo kake izkušnje kje šotor postavit? Da te ravno ne "ganjajo"? Pa da si kolikotoliko še v "lajfu"? Mi ponavadi prespimo kar na drugi strani glavnega dogajanja..tam kjer so "plesni" šotori ...je dokaj mirno..nobeden ne teži..do glavnega dogajanja se pa itak lahko odpelješ z busom ki nonoštop vozi...res pa da nikol ne postavljamo šotorov...spalka pa kakšna šotorka cez motor pa je ..za eno noč ni problema! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Schani, to so male tajne velikih mojstrov,da nas nebo letos za cel kamp :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Ker mene Harley - ji glih ne fascinirajo, grem jutr sam za 2 al 3 urce mal posnofat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ringalori Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Vreme zdržalo, motorjev ogromno. Še nekaj mojih fotk: Faaker See 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Schani, to so male tajne velikih mojstrov,da nas nebo letos za cel kamp :naughty: Nas bo..ampak glede na to da so "tafajani" šotori v neposredni bližini, sploh ni bojazni da bi kdo spav ..torej plac bo! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 jutri večer smo tam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 šefi so se odločili spet ne bo nič iz tega letos........ zamenjaj šefe pa Djokota najami ! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Jst bi šou pa jutr dopoldan, pa me zanima, če gre še kdo, da se mal priklučm. Upam, da bo vreme zdržalo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AUBELIX Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Bi bilo kaj moralno oporečnega, če vzamem s seboj mularijo. Sta še precej mlada (9 in 4), da bi opazovala premajhne kopalke........za razliko od očeta :trance_33_sleep:. Ali se že kaj ve koliko je vstopnina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Sta še precej mlada (9 in 4), da bi opazovala premajhne kopalke........za razliko od očeta :trance_33_sleep:. nikoli ni prepozno ! o vstopnini pa nimam podatka ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Ali se že kaj ve koliko je vstopnina? Kaj je vstopnina za motoriste ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 lani ni bila ! pešake pa so itak z posebnimi avtobusi in taxiji not spravljali ! kdo bo letos namesto heiderja kolovođa in zastavonoša ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se