AUBELIX Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Če grem z mularijo sem pešak, pa me zanima koliko naj vzamemo iz šparovčka:blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrbjeganc Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 nobene vstopnine ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Prva leta (1998) je bila vstopnina za Harley village 100 šilingov, zadnja leta pa ni več vstopnine. Ta ko da kar korajžno z fotoaparatom na delo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Bi bilo kaj moralno oporečnega, če vzamem s seboj mularijo. Sta še precej mlada (9 in 4), da bi opazovala premajhne kopalke........za razliko od očeta . Ali se že kaj ve koliko je vstopnina? No, teh se tud sam ne bos nagledal... Bil vceraj, kot sm prcakval, nc posebnga, gres, pogledas in to je to...slikce zvecer. Kar se pa predstavnic neznejsega spola tice - nism vidu niti 10 lustnih primerkov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Nekaj za pokusino: halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 to vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MeSkO__ Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 to vreme tak kak si reko :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Upam, da bo jutri kolikor toliko zdržalo vreme. Ker dogaja se menda 300/uro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Bemti js pa na poroko jutr :headbang: . pa ne mojo:kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Dopoldan zgleda bo..za prespat pa bol ne ko pa ja... Ma kolkr gledam zadne 3 dni se po dravski dolini konstanto vozijo grupe gor,..tak, da če njim ne škodi dež tud nam nebo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Madona, prej sem bil na obisku v Dravogradu... Če je polovica grmečih strojev, ki so se peljali skozi trg v smeri severa, šlo na Faak... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharka Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 mi gremo jutri z mopedi pa skuterji tok da če kdo vid slo tablice naj le pomaha .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 (popravljeno) A gre dons okoli 12h kdo gor za kšno urco iz tega konca. Popravljeno September 12, 2009. Popravil Senna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Jaz štartam čez pol ure....čeprav rosi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 jaz pa čez kako uro. tud na Faakerseeju se vsake tolko mal uščije. Gre kdo z notranjsko/primorske gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 zamenjaj šefe pa Djokota najami ! :evilgrin: Djoko ma tudi moj glas lejcek, Alla, domina in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Ma,grem pa sam,vsi neki delajo bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Grem gor eneg pa okol 20h nazaj , slike sledijo v albumu lep dan vsem motoristkam in motoristom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oldy Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Bil danes gor od 10h do 16h vreme fantastično.Od grmenja motorjev skoraj gluh. V glavnem noroooo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Vreme je zdržalo, pravzaprav bi lahko rekel, da je bilo vroče. Bilo je kot vedno, polno vsega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Do danes sem imel HD za nagravžne, glasne gajbe. Današnji obisk Faaker See-a mi je odprl oči. Imel bi ga.....bi jih.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr.Moto Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Bolj slabo ti je odprlo oči, tole je Yamaha ! Lucky, xyznanixyz in molotov 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Mea culpa.....narobe slika... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjan77 Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Bemti js pa na poroko jutr :headbang: . pa ne mojo:kva2: Ej stari. Drugič po miz užgi pa pejt raj z nami. Mal prej pršli domov. Boš vsaj slike dobil za tolažbo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr.Moto Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Mea culpa.....narobe slika... Se zgodi ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se