molotov Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 no dons sm bil pa jest tam. sm čist naudušen. naredu okoli 100 slik. ko jih malo uredim jih bom objavil tukaj. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 (popravljeno) Tudi jaz sem bil. Od doma šli ob šestih zjutraj, prispeli okoli osme zvečer nazaj. Fenomenalno. Vreme super, motorji lepi, babe pa tudi niso bile slabe... http:// Še roka pravice.... Popravljeno September 12, 2009. Popravil motofrik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Bil mal pofirbcat,hudo kot vedno.........lep deževem dan vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Bil mal pofirbcat,hudo kot vedno.........lep deževem dan vsem kake opekline od auspuha ma.. hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Biu učer gor,nooooroooo.Mogoče dons še enkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 bil tam cca 20 minut zame je to kr mal prehudo. cel cirkus. za udeležćene zelo resna zadeva, zame, ob strani čudečega se, pa groteska. sm vesel de sm bil. žal mi je, de se na ljubelju, kjer so dirkali za hrastov memorial, nism ustavil dlje. Faakrseeja nebom pogrešal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 20 minut...? A si z reaktivcem letel čez? Saj razumem, ni za vsakega zanimivo. Saj meni tudi niso dirke nevemkako zanimive. Tako pač je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Hja...tele naše vremenkone bo treba na dodatno izobraževanje poslat...celo pot je sijalo sonce..gor pa itak vročina, da sem se skoraj skuhal, glede na to da sem se zjutraj oblekel kot sredi zime... Blo je kot vsako leto..za oke past...po par neuspešnih letih mi je letos uspelo pelat electra glida...potujoči fotelj na katerem sem se prav prijetno spočil med vožnjo...moja se je malenkost pritoževala nad ljubkimi vibracijami pred samo vožnjo, sam sem si verjetno za par stopinj povečal temparaturo mednožja, ko sem se po polže prestavljal v koloni..na splošno pa je bil pravi užitek! :naughty: kapo dol pred damami v zrelih letih, ki ponosno razkazujejo svoje atribute na zadnjih sedežih!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 bil tam cca 20 minut zame je to kr mal prehudo. cel cirkus. za udeležćene zelo resna zadeva, zame, ob strani čudečega se, pa groteska. sm vesel de sm bil. žal mi je, de se na ljubelju, kjer so dirkali za hrastov memorial, nism ustavil dlje. Faakrseeja nebom pogrešal. Dvomim, da si v 20 min kam prilezel, kamoli, da prideš okoli celega jezera...:grrr Edino, če si mislil parking in 20 min šnofanja po prizorišču, to bi še šlo... Pol pa spet na mopi in gužvat naprej, like us.. V glavnem, podobno kot prejšnja leta, še mopedi se mi zdijo znani, kokr, da bi jih že kje videl. Qrc, pa te novosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 kapo dol pred damami v zrelih letih, ki ponosno razkazujejo svoje atribute na zadnjih sedežih!! Sem videl tisto, bljak ... domina, xyznanixyz, musaschi64 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 naša skupina je bila doli iz petka na soboto, bil sem prvič in bilo mi je všeč, za videt ni da ni, motorji, štanti, koncerti, razni friki na še bolj odštekanih motorjih, vožnja okoli jezera skratka šov za nekoga lahko tudi spektakelj, organizacija in redarska služba kapo dol, jodlarji vedo kako se stvari streže, drugo leto bom šel zopet LucifugeRofocale 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 (popravljeno) Kaj bi človek dejal drugega kot................ :naughty: Popravljeno September 13, 2009. Popravil HONDAMANIA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Dvomim, da si v 20 min kam prilezel, kamoli, da prideš okoli celega jezera...:grrr Edino, če si mislil parking in 20 min šnofanja po prizorišču, to bi še šlo... Pol pa spet na mopi in gužvat naprej, like us.. V glavnem, podobno kot prejšnja leta, še mopedi se mi zdijo znani, kokr, da bi jih že kje videl. Qrc, pa te novosti e ja točno tako. al pa 2o minut stat pr kraju in se čudit mimovozu taf-taf-taf-taf-taf-tafajočih motorjev. Moram parečt, de sm bil mal presenečen, glede na to kolk je blo motorjev, sem jih med Ferlachom in FaakamSeejem srečal fuuul malo. morde tud nobenga. pol pa . . . cela norišnica. @Motofrik: meni je blo zelo zanimivo in zabavno. But it's not my style. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boys Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Bil tam prvič, šel za en dan, pa vrnem se sigurno ampak takrat za dalj časa.:worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stuart Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Bolj slabo ti je odprlo oči, tole je Yamaha ! Katera Yamaha je to ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Do danes sem imel HD za nagravžne, glasne gajbe. Današnji obisk Faaker See-a mi je odprl oči. Imel bi ga.....bi jih.... tole je yamaha 1600 ccm wildstar če se ne motm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drinas Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 slike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr.Moto Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Katera Yamaha je to ? Po moje XV 1900 Midnight Star , rahlo predelana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Po moje XV 1900 Midnight Star , rahlo predelana. Točno tako! S tem da je konkretno predelana! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Je bilo na Faaku kar nekaj japoncev tako predelanih, da se je lahko veliko Harleyev skrilo.. Sploh pa, za Harleya (pa tudi japonske izdelke te vrste) je skoraj žalitev, če ostane v originalni izvedbi, brez personalizacije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Sem pa včeraj malo gledal slike, me je ena nekako zbodla v oči. Harley-riderji so vsi imeli čelade, eden mimovozeči je pa nekako izstopal... No, to mi ni jasno, -zakaj se na tako vozijo brez čelade. Kdor te pozna, tako ve da imaš motor. Kdor te pa prvič vidi, je pa itak vseeno, če imaš čelado gor ali pa ne. Pozna te tako ne. Če se tako vozi zato, da ljudje vedo, da ima motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjan77 Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Sem tud jest vidu enga pacienta brez čelade, pa so ga policajčki pohopsali ven iz kolone. Se je hotu neki zgovarjat pa ga niso j.... pet posto. Jim dam čist prav. kathy12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Sem videl tisto, bljak ... ej, vsak zbor ima lahko svojo ciljno publiko ! tukaj na koroškem so zgleda bolj za take over 50 ! :naughty: :evilgrin: , ki imajo že nekaj gub in malo težji "konto" ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Če je to mišljena tista teta, ko jo je oni brko vozil sem in tja... Saj sprva je zanimiva, potem pa že zvelčana. Skoraj odveč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se