Moby Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 (popravljeno) Tudi letos smo motoristi in trajkerji iz številnih Slovenskih klubov kot leta poprej obiskali in malce vozili naokrog varovance Centra za invalidno mladino iz Vipave . Lep sončnen dan in naš obisk sta gojence centra zelo razveselila in jim polepšala dan.Bilo jeizredno veliko veselja in emocij ter obilo rečnih in zadovoljih obrazov ko so sedli na motorje in trajke. Lepo jim je bilo polepšati dan pa čeprav le za nekaj trenutkov Slike so pa TUKAJ Popravljeno September 17, 2008. Popravil Moby
Dadi Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Vsa čast in hvala !! :worship:
riderrgirl Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 Zelo lepo in vredno pohvale.... :worship: :worship:
stuhec Objavljeno September 17, 2008 Opozori Objavljeno September 17, 2008 vredno pohvale to je za njih lahk velka stvar
KawasakiGirl Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Res lepo :worship: vsa čast :worship:
point Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Tudi letos smo motoristi in trajkerji iz številnih Slovenskih klubov kot leta poprej obiskali in malce vozili naokrog varovance Centra za invalidno mladino iz Vipave . Lep sončnen dan in naš obisk sta gojence centra zelo razveselila in jim polepšala dan.Bilo jeizredno veliko veselja in emocij ter obilo rečnih in zadovoljih obrazov ko so sedli na motorje in trajke. Lepo jim je bilo polepšati dan pa čeprav le za nekaj trenutkov Slike so pa TUKAJ Zakaj se pa tega nisi tudi sam udeležil??? Če se ne motim sta bla od vaših le Erik in Zoki.
eXTReme13 Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Vidu sm vas na poti proti vipavski dolini. jst sm se lih vračal iz gorice. Sej sm vas pozdravu in ste veselo odzdravljali nazaj. Lepo to kar ste nardili za te otroke. Salute !!!
MDR Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Dobra ideja in dobro izpeljano. :worship: :worship: :worship: M.
kotzi Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Svaka čast fantje!! Pohvale vredno!! Lepe kilometre! Iztok
jakATV Objavljeno September 18, 2008 Opozori Objavljeno September 18, 2008 Upam, da ne bo zamere, ker se lastniki ATV-jev prištevamo med motoriste in trajkerja. Tabor 50-ih otrok iz socialno ogroženih družin v Osilnici 19.julij 08, kjer smo te otročičke popeljali po deželi Petra Klepca z našimi mopedi. Verjamem, da smo doživeli iste poglede sreče in hvaležnosti v otroških očeh, kot vi.
inge Objavljeno September 20, 2008 Opozori Objavljeno September 20, 2008 kot vsako leto svaka čast :worship:
METAL4EVER Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Tega se ne da opisati z besedami.To je treba naredit in dožvet,mi ni žal ne bencina ne cajta ne kreganja na šihtu,da so mi zamenjal izmeno,da sem sploh lahko šel.Drugo leto pa v akcijo pa ma da jih zasujem(mo) z sladkarijami.Pa še vremo smo imel,edini dan v tednu. :worship: :worship: :worship:
point Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Tega se ne da opisati z besedami.To je treba naredit in dožvet,mi ni žal ne bencina ne cajta ne kreganja na šihtu,da so mi zamenjal izmeno,da sem sploh lahko šel.Drugo leto pa v akcijo pa ma da jih zasujem(mo) z sladkarijami.Pa še vremo smo imel,edini dan v tednu. :worship: :worship: :worship: Glih v vednost tistim, ki so bili prvič ali pa sploh še niso bili. Zadeva je tradicionalna, saj smo otroke obiskali že sedmič. (enkrat letno) Prepoved imamo nositi kakršnekoli sladkarije, tako, da se za vsako morebitno pobudo najprej posvetuj z organizatorjem, oziroma, če lepše povem z osebo katera je v kontaktu z zavodom.
METAL4EVER Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Glih v vednost tistim, ki so bili prvič ali pa sploh še niso bili. Zadeva je tradicionalna, saj smo otroke obiskali že sedmič. (enkrat letno) Prepoved imamo nositi kakršnekoli sladkarije, tako, da se za vsako morebitno pobudo najprej posvetuj z organizatorjem, oziroma, če lepše povem z osebo katera je v kontaktu z zavodom. Ja sej glih v tem je stvar,da sem že letos to naredil in je bila direktorica zavoda zelo vesela.Smo se pa dogovorili,da se sladkarije dajo njej in jih bodo pozneje razdelili med otroke,ker se njim to naj nebi dajalo osebno. :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se