Skoči na vsebino

NI PESKA NA CESTI, NEVARNA JE NEPRILAGOJENA HITROST

Priporočene objave

Objavljeno

Mene pesk sploh ne mot, če ga vnaprej vidim seveda pol dam po gasu da mi zadna guma ruži. Če se grem furat na polno pa itak 1. previdno pa gledam kje je pesk pa če so slučajno smrduhi kje pol ga pa loh "varno" žgeš.

Objavljeno

Saj zato sem se pa jaz hotel potrudit, da bi se skup zbrali pa, da cestarji naredijo tisto kar bi itak morali in to je - porihtali bankine

100 krat sem pa že povedal da me pesek ki pade z kamiona ali traktorja ali kup zemlje ne moti preveč, ker to ponavadi vidiš že od daleč.

Kakor sem pa napisal že ob odprtju teme - jaz zaenkrat še nisem padel na pesku hotel sem se pa boriti za vse motoriste, glede na to, da jih je bilo pa za to, da cestarje malo spomnimo zakaj so tam kjer so, bolj malo. je brezveze da se potem še mi za to zavzemamo.

zato mislim ,da bi bilo pravilno, če bi Prejšnjo temo PESEK NA CESTI- resna tema o varnosti na cesti Zapremo!! in raje vsi skup tukaj nabijamo kako nas pesek nič ne moti in se hvalimo kakšni dobri motoristi smo.

Cestarji se pa naj kar razvajajo in namesto da porihtajo ceste oz. popravijo bankine (za kar jih plačujemo) naj vsake tolko eno šajtrgo peska vržejo na ovinek, najrajš na kak nepregleden in nevaren.

tko zdej grem pa en krog se slišmo pol :nono:

Objavljeno
Motorist sem že nekaj česa in na pesku še nisem padel, sm pa ke me mal zanese ampak to je več al mn vse

***Pesek me sploh ne moti***

no zdej pa naprej

Pesek me seveda moti, ni pa to sedaj nek odločujoč faktor.

Definitivno pa ni neprilagojena hitrost tista, ki bi tukaj lahko prav veliko pomagala.

Sam sem v prvem letu pošteno na pesku vrgel motor dol in sebe naučil malo letanja, pa je bila hitrost čisto prilagojena (15km/h).

Ampak zaradi neznanja sem uspel sproducirati prav veličasten High-Sider, tako da je motor pošteno fasal, sam pa sem poletel mimo

električnega pastirja na pašnik in se skotalil po bregecu.

Edino kar je prilagojena hitrost omogočil je bilo to, da nisem bil poškodovan.

Objavljeno
k pa gre tebi tok v nos vse?..sj je sam debata....ne bos reku da se sam vozis po omejitvah? :blink: pa ne bos reku da ti se ni tazadnje stisnlo k ti je kje slo za las?

pesek pac JE na cestah,sam je pa ponavadi tko,da tist dan ko se bo clovek po turisticno puzal naokoli,ne bo na cesti nc kar bi ga ogrozal pa vsi udelezenci v prometu bojo pametni...potem te pa kak dan zagrab da bi se "spihal",bo pa na vsakem drugem ovinku pesek,vsak tretji k**** te bo izsilu pa na koncu bos mel se sreco da nisi nabasal traktorja z obracalnikom zadej... sreca pac..pa kancek pameti pr tem koko clovek odreagira...

meni gre v nos samo jokanje nad čist vsako pizdarijo ki je ali pa je ni na cesti..

pa naj bo to grd grd pesek ali pa grde grde ograje..oziroma ker ni še spodnje ograje..

jokcanje nad vsem kar se jokavčkom grdega zgodi na njihovo furci mi gre na jetra..pa naj bojo hitri ali pa ultra počasni..

štekaš?

On je nezmotljiv ker obvlada motor kot japonski policaji fjr-jke. Težko kaj ga preseneti ker je vozu več motorju kot pou motosveta in je prekaljen biker. Takih ne zmoti praktično nič in se iz vsake situacije zližejo ven :whistle:

a nisi ti v neki temi napisal da predvidevaš da je za ovinkom traktor tut če ga ni? kako te je potem zmotila mama ki je za ovinkom speljala na prednostno cesto?

in ne..nisem rekel da obvladam, ampak da se da če se hoče in če se upaš..

Objavljeno
meni gre v nos samo jokanje nad čist vsako pizdarijo ki je ali pa je ni na cesti..

pa naj bo to grd grd pesek ali pa grde grde ograje..oziroma ker ni še spodnje ograje..

jokcanje nad vsem kar se jokavčkom grdega zgodi na njihovo furci mi gre na jetra..pa naj bojo hitri ali pa ultra počasni..

štekaš?

a nisi ti v neki temi napisal da predvidevaš da je za ovinkom traktor tut če ga ni? kako te je potem zmotila mama ki je za ovinkom speljala na prednostno cesto?

Sej sm napisal da nism biu lih zbran tist moment. beri mal :) Se zgodi ne. Nism jst japosnki policaj ;)

Objavljeno (popravljeno)

ajooojjjj kok ste bedni....ste kot 5 letni otroci...zdej, ko bo nova vlada bom dal pobudo, da vse ceste spremenijo v makadamske in samo avtoceste ostanejo asfaltirane in bomo usi imeli endure in noben se ne bo več mogu pritoževati nad peskom na cesti!

Popravljeno . Popravil Tadeusz
Objavljeno

Ma ne me jebat......koja faking tema!!!!!

Eni jokate......k una petarda, k se je dons razsul na Rakitni.......pa naše delavce obtoževal, da je na cesti polno peska......in lej ga vraga......nikjer ga niso našli.......razen na bankini.....poleg njegove sledi, ko mu ni zneslo owiwnk odpelat!!!!!

Ma brez veze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno

Eni jokate......k una petarda, k se je dons razsul na Rakitni.......pa naše delavce obtoževal, da je na cesti polno peska......in lej ga vraga......nikjer ga niso našli.......razen na bankini.....poleg njegove sledi, ko mu ni zneslo owiwnk odpelat!!!!!

zihr ste ga na hitr pometl :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

:lol1: :lol1: good one

Popravljeno . Popravil 1300thenumberofthebeast
Objavljeno

In kaj ima mamka tam za počet, če jaz tam predvidevam traktor!? :angry:

D.

Objavljeno

štekaš?

Se popolnoma strinjam..

Objavljeno (popravljeno)

400px-Broom_icon.svg.png

Dajte to drugič nardit šepreden pride do nesreče... :slap:

D.

Popravljeno . Popravil danci1973
Objavljeno
400px-Broom_icon.svg.png

Dajte to drugič nardit šepreden pride do nesreče... :slap:

D.

sam da bi bili vsi tak

Objavljeno

Ma kakšna metla zapelješ direkt čez pesek in ko ga začutiš pod zadnjim kolesom, odviješ samo mal po gasu pa da vidiš kako šejka :010 Juppiii

Objavljeno

konec koncev je pa ze bols,da v tej temi naredimo doktorat iz peska...vsaj debata nekam pelje...ne pa faking teme ala lahko noc+dobro juro, virtualna kadilnica...poneumljanje folka..za poste nabijat,brez da bi karkol pametnga napisu... mogoce je bols,da tale pesek zacnete razclenjevat pa ugotovite,kere vrste kamnin najbl odnasajo gumo :lol1:

Objavljeno
ajooojjjj kok ste bedni....ste kot 5 letni otroci...zdej, ko bo nova vlada bom dal pobudo, da vse ceste spremenijo v makadamske in samo avtoceste ostanejo asfaltirane in bomo usi imeli endure in noben se ne bo več mogu pritoževati nad peskom na cesti!

JA pol bo pa spet vse narobe, ker bo nekatere motilo kamenje na pesku.

Objavljeno
Ja seveda sem poklical in na moje presenečenje je bilo v par urcah spucano, kar navadno ni praksa..

Hočeš rečt, da si večkrat že klical in skoraj nikoli niso spucali (da lahko reče' navadno ni praksa')?

Objavljeno
a je res kdo tukaj ki si na to temo ne zna odgovort?, al pa razmislt, ali je potrebno spet 15 strani mlatenja prazne slame kot v 3/4 temah na motosvetu?

nnneeeeeee pa sigurno je ful dobr da je pesek na cestišču, to je res super!!!! ni bolšga!! glede hitrosti je že tema,..., glede peska je že tema, v njej je tudi pesek+ hitrost +...++++.....

no pa da še enkrat:

.... kaj naj rečem! JA SUUPPEEERRR!!!!

Pardon za :topic:

Stari, ti ne štekaš veličine nas, tistih, ki debatiramo ... :)

In zdej boš reku da so tele težke krave tolk okretne kot pou lažji motorji - SM, enduro razni 500 kubičniki. Ne nabijaj. tut naši policaji delajo čuda z Bmw-ji a to pomeni da zdej pa vsak posameznik isto odreagira kot letečeman k ga drkajo vsako leto po poligonih ? Za povprečnega motorista je 1300 neokretna krava. ti pa lahko salte z njo delaš pa me ne boš prepričal :D Sm jo meu 4 leta in zdej prešaltal na enduro in je kot dan in noč v okretnosti.

Ja in? Kaj zaj naj vsi enduro teramo?

Objavljeno
k pa gre tebi tok v nos vse?..sj je sam debata....ne bos reku da se sam vozis po omejitvah? :blink: pa ne bos reku da ti se ni tazadnje stisnlo k ti je kje slo za las?

pesek pac JE na cestah,sam je pa ponavadi tko,da tist dan ko se bo clovek po turisticno puzal naokoli,ne bo na cesti nc kar bi ga ogrozal pa vsi udelezenci v prometu bojo pametni...potem te pa kak dan zagrab da bi se "spihal",bo pa na vsakem drugem ovinku pesek,vsak tretji k**** te bo izsilu pa na koncu bos mel se sreco da nisi nabasal traktorja z obracalnikom zadej... sreca pac..pa kancek pameti pr tem koko clovek odreagira...

Ga bo pač odnesl ... pa verjamem, da prav velik ne bo jamru, vsaj na forumu ne ... za razliko od enih, ki že vnaprej jamrajo ...

lej, eni se rodijo ... in pol ceu lajf jamrajo "joj, umrl bom" pa "joj, to je nevarno, se mi lahk kaj zgodi". Eni pa živijo. :-)

Objavljeno
Dex ne klamfaj neumnosti pejt na youtube gledat kaj policaji delajo z motorji. Vsaka situacija je rešljiva če prašaš ''ta pametne''. So pa tle taki motoristi kot sva naprimer jst pa ti k se zavedava da ni vsaka situacija rešljiva še posebej na takih cestah k ih mamo mi. V tem primeru voziš previdno in ga ne zlagaš v vsak ovinek ker se lahko konča tko kakor vidimo vsak vikend na 24ur.

Zasae govor. Za DeXa pa raje ne :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Pa vpraš ga, kok je biu pametn, k je z slick gumami neogretimi zalagal na kačjih ridah ;)

pameti tolk na kupu, da vas že kr žuli včasih

Objavljeno
Saj zato sem se pa jaz hotel potrudit, da bi se skup zbrali pa, da cestarji naredijo tisto kar bi itak morali in to je - porihtali bankine

Stari, a se po bankini voziš?

a ni tema "pesek na cesti", ne pa "pesek na bankini" :slap: :naughty:

Ampak zaradi neznanja sem uspel sproducirati prav veličasten High-Sider, tako da je motor pošteno fasal, sam pa sem poletel mimo

električnega pastirja na pašnik in se skotalil po bregecu.

Edino kar je prilagojena hitrost omogočil je bilo to, da nisem bil poškodovan.

Gody kaskader :worship:

In kaj ima mamka tam za počet, če jaz tam predvidevam traktor!? :angry:

D.

Očitno ji nisi parvočasno poslal depeše "Dne tegaintega bom jaz, tainta, z motorjem peljal po tejintej cesti. Prosim, da ostanete doma"

:)

konec koncev je pa ze bols,da v tej temi naredimo doktorat iz peska...vsaj debata nekam pelje...ne pa faking teme ala lahko noc+dobro juro, virtualna kadilnica...poneumljanje folka..za poste nabijat,brez da bi karkol pametnga napisu... mogoce je bols,da tale pesek zacnete razclenjevat pa ugotovite,kere vrste kamnin najbl odnasajo gumo :lol1:

Čeprav, ti se mi zdiš kr potencial za tiste teme :whistle:

JA pol bo pa spet vse narobe, ker bo nekatere motilo kamenje na pesku.

Pa če bo dež, bo treba gretje peska organizirat ,da ne bodo motorji tok blatni ...

Objavljeno
Stari, a se po bankini voziš?

a ni tema "pesek na cesti", ne pa "pesek na bankini" :slap: :naughty:

odkod pa pride pesek po tvojem ?

Objavljeno
Čeprav, ti se mi zdiš kr potencial za tiste teme :whistle:

tud men se marskej zdi pa sm tih..mogoce je bols da gres en cyber čik przgat :headbang:

rajs kej pametnga o pesku povej,da ne bos traparije klatu :lol1:

Objavljeno
Hočeš rečt, da si večkrat že klical in skoraj nikoli niso spucali (da lahko reče' navadno ni praksa')?

Ja sem že večkrat klical (4x) zaradi peska na cesti in vedno so rabili vsaj 1 cel dan, če ne več. Meni ni težko zavrtet telefona, če pripeljem na kakšno tako situacijo, ki se mi zdi nevarna tudi za ostale motoriste.

Zasae govor. Za DeXa pa raje ne :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Pa vpraš ga, kok je biu pametn, k je z slick gumami neogretimi zalagal na kačjih ridah ;)

pameti tolk na kupu, da vas že kr žuli včasih

Takrat ni noben zalagal, še najmanj pa jaz, ker sem šel maximalno 20 km/h na uro. Ampak jebiga, bilo je neumno, to je res :) Srugače pa ne bit preveč pameten, si ti bolj plužil asfalt na ridah kot jaz, če kaj vem :naughty:

Objavljeno
Ja sem že večkrat klical (4x) zaradi peska na cesti in vedno so rabili vsaj 1 cel dan, če ne več. Meni ni težko zavrtet telefona, če pripeljem na kakšno tako situacijo, ki se mi zdi nevarna tudi za ostale motoriste.

ampak - so pa zrihtal, a ne?

Takrat ni noben zalagal, še najmanj pa jaz, ker sem šel maximalno 20 km/h na uro. Ampak jebiga, bilo je neumno, to je res :) Srugače pa ne bit preveč pameten, si ti bolj plužil asfalt na ridah kot jaz, če kaj vem :naughty:

Hotel sem samo izpostaviti 'preudarnost' in podobne reči ...

odkod pa pride pesek po tvojem ?

Z kake umazane endure? ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!