HHV Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 zalivke so lahko zajebane, če so prečno na smer vožnje, in če orenk prletiš nanjo . ... Zalivka je zajebana samo če imaš presneto srečo, da se vije točno v liniji v kateri te odnaša. Sicer so samo zoprne. Cesta pač ni idealna in pripravljena kot pista, zato tudi tak stil vožnje ni najbolj smiseln. Z nekoliko rezerve bi se moralo dati to vse ob nekaj izkušnjah srečno preživeti. Lahko pa se sesuješ na ta najbolj urejenem cestišču. Tako da, kot je nekdo pred mano napisal, je treba to jemati kot realnost in sprejeti v tveganje načina življenja ali pa se zavleči pod žimnice in še dodatno strop podšprajcat. Dost vas mam, adijo!
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Z nekoliko rezerve bi se moralo dati to vse ob nekaj izkušnjah srečno preživeti. Lahko pa se sesuješ na ta najbolj urejenem cestišču. Evo še zgodba enga tipa, ko ga poznam: bil je na eni najboljše urejenih cest na svetu. vozil je normalno, tak kot že neštetokrat. Nič gužve ni blo, nič prometa ... gume idealno ogrete, motor porihtan v nulo, do pike natančno. Kompletna oprema, tip v super kondiciji - psihični in fizični. Pa je pelal v ovinek pa ga je vseeno kar naenkrat vun odneslo!! No, tisti dan je pač pol oni, ko je blizu njega, zmagal dirko ... Valentino Rossi... Stoner pa se je obrisal pod nosom in okoli riti, ker se je vsral. :whistle:
bernardek Objavljeno September 27, 2008 Opozori Objavljeno September 27, 2008 Evo še zgodba enga tipa, ko ga poznam: bil je na eni najboljše urejenih cest na svetu. vozil je normalno, tak kot že neštetokrat. Nič gužve ni blo, nič prometa ... gume idealno ogrete, motor porihtan v nulo, do pike natančno. Kompletna oprema, tip v super kondiciji - psihični in fizični. Pa je pelal v ovinek pa ga je vseeno kar naenkrat vun odneslo!! No, tisti dan je pač pol oni, ko je blizu njega, zmagal dirko ... Valentino Rossi... Stoner pa se je obrisal pod nosom in okoli riti, ker se je vsral. :whistle: tip že dolgo ni v super psihični kondiciji, ker čim ima doktorja za ritjo ne zna več vozit! :topic:
PERO58 Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Evo še zgodba enga tipa, ko ga poznam: bil je na eni najboljše urejenih cest na svetu. vozil je normalno, tak kot že neštetokrat. Nič gužve ni blo, nič prometa ... gume idealno ogrete, motor porihtan v nulo, do pike natančno. Kompletna oprema, tip v super kondiciji - psihični in fizični. Pa je pelal v ovinek pa ga je vseeno kar naenkrat vun odneslo!! No, tisti dan je pač pol oni, ko je blizu njega, zmagal dirko ... Valentino Rossi... Stoner pa se je obrisal pod nosom in okoli riti, ker se je vsral. :whistle: Kje je pa pesek :? :? :?
YAMASAKI Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 To poletje je bilo kar precej nalivov in neviht, podsledično tudi peska na cestah. Previdnost in izkušnje ter predvidevanje so nujne za preživetje na naših luknjastih, popeskanih in poflikanih cestah. Vse kar znajo veleumi je postavljanje tabel z omejitvami hitrosti, vsaka hiša ima svoj izhod na magistralko in še bi lahko našteval. Danes kot že velikokrat sta mi dva obzirna avtomobilista izsilila prednost, še dobro da sem vozil po predpisih. Yamasaki
biker77 Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 To poletje je bilo kar precej nalivov in neviht, podsledično tudi peska na cestah. Previdnost in izkušnje ter predvidevanje so nujne za preživetje na naših luknjastih, popeskanih in poflikanih cestah. Vse kar znajo veleumi je postavljanje tabel z omejitvami hitrosti, vsaka hiša ima svoj izhod na magistralko in še bi lahko našteval. Danes kot že velikokrat sta mi dva obzirna avtomobilista izsilila prednost, še dobro da sem vozil po predpisih. Yamasaki nič novega bi lahko rekel.. pa neka zmedena italijanka po kontra pasu dol proti črnemu kalu kljub dvojni polni črti.. če bi peljal 170 bi bil pečenka, pri 110 (kar je 20 preveč če gledamo omejitev) sem se popolnoma brez problemov umaknil.. in podobno je pri vsej popeskanih delih cest, zalitih z zalivkami in še marsikako nevšečnost lahko najdemo.. velja pa: če si res prehiter moraš met prekleto srečo da se zmažeš.. jebat ga, spustite gas..prej ko ga boste in bomo, bolje bo za nas..
stuhec Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Veš da! :doze: Piše pod mano. kdo zna pač zna :naughty:
danci1973 Objavljeno September 30, 2008 Opozori Objavljeno September 30, 2008 nič novega bi lahko rekel..pa neka zmedena italijanka po kontra pasu dol proti črnemu kalu kljub dvojni polni črti.. če bi peljal 170 bi bil pečenka, pri 110 (kar je 20 preveč če gledamo omejitev) sem se popolnoma brez problemov umaknil.. :nono: Če bi hitrost pravočasno prilagodil na 170 (no, morda bi 210 bilo še bolj prilagojeno, kdo bi vedu), bi ti bil že pri Sežani, ko bi ta zmedena italijanka po kontra pasu dol proti črnemu kalu kljub dvojni polni črti vozila. :P Če bi pa vozil 90 namesto 110, bi pa te ta zmedena italijanka morda srečala na mestu, kjer se ne bi mogel umakniti - in potem ne bi mogel več pametovati. To bi bila pa res smola. :( lp, D.
gsx750f Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Lani na koncu sezone šel na tla zaradi peska na asfaltu. Sva na srečo dokaj poceni odnesla. Proti večeru, nekoliko utrujen, sicer vedu da je pesek na asfaltu, a ga nisem pričakoval tudi na zunanji strani navznoter nagnjene ceste. Zato sem se preventivno umaknil pričakovanemu pesku proti robu asfalta, tam pa je moral biti pesek, ki ga na oko nisem opazil. Ni bilo divjanje tudi hitri vožnji bi se ne dalo reč. Je iznenada odneslo prednje kolo, takoj za njim še zadnje smeri travnika. Je bilo tik pred mostom čez potoček, globok ca 1,5m. Ko je začelo it na bok in ko sem zagledal potok, me je prešinilo z nosom naravnost v brežino potoka bo katastrofa in sem poizkušal spraviti nazaj v smeri ceste. Sam sem nekako uspel ostati na cesti motor pa z bokom na brežino potoka. A na vsakem mostu je tudi ograja na robu. Sem jo pošlatal, a na srečo brez večjih posledic. Škornjem in rokavicam nič, jakna tekstil podrsana, a se je dalo pošit. Gornje hlače načete spodnjim pa se nič ne pozna. Čelada ostali le sledovi drsanja po ograji. Na srečo je bila preklopna to pot zaprta, sicer bi obraz dodobra podrsal. Na srečo le to. Motor: levo vzvratno ogledalo in smernik odtrgalo in oklep podrsan. menjalnik: odtrgalo seger obroček in je po povleku iz struge ostal v 1. prestavi. Preostalih 15 km je šlo v prvi, kasneje v mestu po kolesarskih stezah! Pa brez levega vzvratnega ogledala je bila vožnja močno neprijetna Ne priporočam kljub relativno mali škodi. Je pa zadeva v Avstriji, kolikor sem uspel do sedaj prevoziti tam, mnogo bolje peska ob robu asfalta ni, pa še asfalt je širši. Pa še omejitve so bolj življensko postavljene tako, da se jih nehote spoštuje predvsem skozi naselja. Pa srečno po pesku, če se že zgodi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se