gremiummc Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 Gremium M/C Postojna prireja 4.10.2008 v ex Motelu Erazem END SEASON PARTY. Začetek ob 18 uri. VABLJENI :) End_Season_Party_Postojna_PLAKAT.doc
gremiummc Objavljeno September 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2008 (popravljeno) Vabljeni :rolleyes: Popravljeno September 21, 2008. Popravil gremiummc
Aless Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 se ze dogovarjamo za odhod,...upam da bo vreme vsaj kolko tolko :D
president Objavljeno September 21, 2008 Opozori Objavljeno September 21, 2008 LP upam,da boste čist frišne čevapčiče "še od zbora" ha ha kakšen dan prej odtajali,da jih bom lahko hitro dobil. ha ha :worship: :worship: :worship:
Einherjar Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 LP upam,da boste čist frišne čevapčiče "še od zbora" ha ha kakšen dan prej odtajali,da jih bom lahko hitro dobil. ha ha :worship: :worship: :worship: Valjda majo kako mikrovalovko zate :)
ixs Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Nekaj se govori tudi da bo tokrat živa muzka al sem falil?!
Einherjar Objavljeno September 23, 2008 Opozori Objavljeno September 23, 2008 Nekaj se govori tudi da bo tokrat živa muzka al sem falil?! Ah, dej no... od kje bi pa ti to vedel ;)
ixs Objavljeno September 25, 2008 Opozori Objavljeno September 25, 2008 Ah, dej no... od kje bi pa ti to vedel ;) Strici so mi povedali, pa nisem siguren, ker sem zadevo ujel med 10 in 11 pirom! Tako da ni informacija ampak je vprašanje :unsure:
Skinny Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Pridem pa če je muzka živa al pa mrtva... Prisotnim pa bom oprostila tudi če bojo mrtvo pijani :whistle:
ixs Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 Kar nekaj folka me je klical in spraševalo ali dogaja zunaj ali notri. Dogaja povsod, na voljo pa bodo tudi notranji prostori tako, da bo plac tudi za tiste, ki so bolj zmrznjeni. Je pa itaq najboljša rešitev medica, kuhano vino ali kaj drugega "žestokega"! V kolikor bo zapadel sneg bo na voljo tekmovanje v postavljanju največjega snežaka zato prinesite s seboj korenček za nos in oglje/premog za oči in usta. Čeprav nisem organizator vabljeni tudi v mojem imenu in vesel bom vsakršne donacije v obliki alkoholne pijače. :evilgrin: In pol si bomo pel SUPPORT ME...I'm DRUNK!:)
Andrejaa Objavljeno Oktober 1, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2008 UUuu luuštnu. :yea1: To pa prletim, kr bom že tko tam blizu..
LUMPKA Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 žal me ne bo - finančna suša. Lepo ga žurajte
Sanda7 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 no če se premisliš ti bom tist pir že častila
LUMPKA Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 no če se premisliš ti bom tist pir že častila TNX, se bove kdaj drugič zmenile in :beer2: , tak da te držim za besedo
Sanda7 Objavljeno Oktober 2, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2008 ja drugč ne vem če ne bom tud jz švorc :winkiss: ma za pir se bo že najdu kak evro nej hudir magar šparovček razbijem hehe
Rude Boy Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 jutri bom pujsa razbil ! :whistle:
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 v bistvu moj šparovček je v obliki penisa :whistle: k penis nafilam pa gre vse skupi v velicga prašička
LUMPKA Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 ja drugč ne vem če ne bom tud jz švorc :winkiss: ma za pir se bo že najdu kak evro nej hudirmagar šparovček razbijem hehe Itak se bo najdu kak € za pir, lahka tud kdaj čist tako kje
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 v bistvu moj šparovček je v obliki penisa :whistle: k penis nafilam pa gre vse skupi v velicga prašička u, še dobr,da nis rekla "k ga nafilaš, gre pa v 'prasičko' " :D Joke, stara, ne zamerit ... sam sej veš, da se hecamo :)
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 sam tebe pa res gon :yea1: :yea1: po moje že celo večnost nis uglavnm shadowke se prkažemo po 20h
Irencko Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 oja... tut vreme smo naročle, tko d see ya :yea1:
eXTReme13 Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 oja... tut vreme smo naročle, tko d see ya :yea1: še posebej v podguri :lol1: dežna oprema pa bunda obvezno :>
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se