MaraudeR Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 oja... tut vreme smo naročle, tko d see ya :yea1: vreme že...sam vprašanje kakšn .... kaj bo sneg padu? :devil:
Irencko Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 eh dokler nau teme do nižin, bo pretežno oblačno s sončnimi obrazi :P
eXTReme13 Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 Za zdej je sonce sam u podguri je bol oblačno tko da nevem. Zna se pa na hitro spremenit pa sneg je za pričakovat na javorniku :D
kađiva Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 nisem glih ziher kje to je, a to je 2km ven iz Postojne pri odcepu za Veliki otok noter??
eXTReme13 Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 nisem glih ziher kje to je, a to je 2km ven iz Postojne pri odcepu za Veliki otok noter?? Ti sam proti predjami furaj. Pizda logo se mi zdi nekako skinhead varjanta al pa sam jst to narobe razumem . Se motim ?
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2008 kr fajn je blo več fotk pa tekom dneva v roadshadows galeriji2
Sanda7 Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 fotke so gor tako da vabljeni k ogledu http://www.roadshadows.com/
ProdriveR Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Aaaaa,a to je blo to!? Jest sm pa se gledu k sm se zvecer tm okol vozu (z avtom) ,kaj se dogaja da je blo kr neki motorjev parkiranih.
gerholdd Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 ufff ... fajn je blo :worship: nekaj slik je na strani http://www.mk-raubritter.com
bos Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Žur uspel počasi prihajam k sebi Gremium Postojna vsaka čast :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Irencko Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 oja zakon je blo... :worship: :worship: pa fajn družba inu vse kar gre zravn... :naughty:
Andrejaa Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 :grim :grim :grim Fajn, fajn, fajn , fajn.. Kul družba :yea1: , dost za pit :whistle: , pa ogromn toast :worship: Slikce so pa tud luštne ja :lol1:
ixs Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Odličen party....sam dobre stvari se vse prehitro končajo! :worship: Dobr tale Epic pir, še boljši ata Jack...ostalga pa mi ni uspel poizkusiti...
bos Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 :worship: Epic piva tudi meni dobra žur bo treba čim prej ponovt :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
eXTReme13 Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 :worship: Epic piva tudi meni dobra žur bo treba čim prej ponovt :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Pa vsi jo tako kritizirajo. Pomoje za to k je sam točena pa jim tam v epicu stojijo sodi k je noben ne pije, pol pa prideš na naročš pa skor kozlaš :D Drgač vsakega k poznam jo kurca.
Sanda7 Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 hehe sploh nisem porajtala ker pir pijem uglavnm men je bil dobr je kr teku po grlu tako da pitno pitno
Skinny Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Party je bil hodoooo noooor (kot vedno). Nekaj fotk bo do jutri naloženih še na strani: http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_1456 Fotkanje sem žal zaključila zgodaj, saj je alko naredil svoje O:-) Komaj čakam Haloween!!!
ixs Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 NO spodaj pa je flyer prireditev v okviru GMC Slovenija za leto 2.0.0.9.
hrčo Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Kulski žur :OK: pa čeprav sem bla več al manj na vodi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se