MaKoo Objavljeno September 22, 2008 Opozori Objavljeno September 22, 2008 (popravljeno) V soboto, 27.9.2008 ste vabljeni v klubske prostore MK Cerkno v Log pri Cerknem, kjer bo potekal moto piknik. Program: 13:00 - zbor v Logu pri Cerknem 14:00 - start skupne voznje 15:30 - nastop plesalke, nagradne igre, prosta zabava... ZA HRANO IN PIJAČO POSKRBLJENO! VABLJENI TUDI VSI NEMOTORISTI! več info na: http://mk.cerkno.net Popravljeno September 22, 2008. Popravil MaKoo
travac Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Zanimivo.In za kaksno plesalko gre???
Zdrawc Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 (popravljeno) Popravljeno September 24, 2008. Popravil Zdrawc
bajo7 Objavljeno September 24, 2008 Opozori Objavljeno September 24, 2008 Mogoče pa res. :whistle: :headbang: :whistle: :headbang: :naughty:
MaKoo Objavljeno September 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2008 Zanimivo.In za kaksno plesalko gre??? Menda da vročo... črnolasko po mojih informacijah... Veš, da težko preživimo brez striptiza :P hehe... Drugače se pa tudi kakšne v noši ne branimo... sploh, če ima kakšne dobrote za v usta v roki ;) LP in vabljeni...
ixs Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Po moje bo žal vsem ki zamudijo...... :rolleyes:
travac Objavljeno September 26, 2008 Opozori Objavljeno September 26, 2008 Mogoče pa res. :whistle: :headbang: :whistle: :headbang: :naughty: Tudi ta bi bla dobra sam,da se slece :naughty: :naughty: :rolleyes: :worship:
MaKoo Objavljeno September 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2008 Vse skupaj je nekako mimo.. Hvala VSEM za udeležbo. Glede na to, da uradno obstajamo šele nekaj mesecev, nam je vaša odeležba veliko pomenila in upajmo, ter si želimo, da bomo drugo leto še številčnejši in da bo naš program bogatejši in boljši! Še enkrat hvala in LP, M P.S.: Na mk.cerkno.net pa v prihodnjih dneh tudi slike s prireditve!
brane1ko Objavljeno September 28, 2008 Opozori Objavljeno September 28, 2008 Zdravo, "Slovo poletju" piknik uspel, vsi zadovoljni vidim, da ste nekateri že "oživeli" in ste že na forumu nekaterim pa :headbang: :headbang: :headbang: . Kljub temu, da nimamo izkušenj je uspelo, hvala vsem prijateljem motoristom za udeležbo in sodelovanje tudi iz moje strani.
MaKoo Objavljeno September 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2008 Hehe... ta prave slike... Honda burnout... Še meni na mail ali pa kako drugače, da dam na stran mk-ja... ;) LP, M
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 Po moje bo žal vsem ki zamudijo...... :rolleyes: Misliš, da ni tetovirana pa da nima črnega šuškavca doma ?
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 29, 2008 Opozori Objavljeno September 29, 2008 nam je vaša odeležba veliko pomenila in upajmo, ter si želimo, da bomo drugo leto še številčnejši in da bo naš program bogatejši in boljši! Še enkrat hvala in LP, M P.S.: Na mk.cerkno.net pa v prihodnjih dneh tudi slike s prireditve! Ampak men je kr bedno videt, ko se motorizem pa take kmečke fore mešajo skup (tu dam ixs-u prav).
MaKoo Objavljeno September 30, 2008 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2008 Ampak men je kr bedno videt, ko se motorizem pa take kmečke fore mešajo skup (tu dam ixs-u prav). O čem ti to?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se