juree Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Malo me zanima o teli krosli. A sploh potegne to kaj glede na to je če 4T ? :) Vrjetno bi kupu eno kroslo, za po gmajni se gont....
simonsi Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 glede moči: tolk da se premika naprej.
RCforsure Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 glede moči: tolk da se premika naprej. Tale motor je narejen za po motokros progah. Stavim da ne ponucaš ceuga gasa v vseh prestavah :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
RCforsure Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Malo me zanima o teli krosli. A sploh potegne to kaj glede na to je če 4T ? :) Vrjetno bi kupu eno kroslo, za po gmajni se gont.... Za po gmajni se bo poznalo v denarnici. Boljša izbira bo CR 85 R.
simonsi Objavljeno Oktober 3, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2008 Tale motor je narejen za po motokros progah. Stavim da ne ponucaš ceuga gasa v vseh prestavah :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: mene bi na progi še frčak zmatral. :unsure:
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 5, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2008 Se moraš dobro usest da se ustavi :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se