Jure Objavljeno December 31, 2008 Opozori Objavljeno December 31, 2008 Zakon, lepo da tako uživate :OK: No srečno še naprej, brez nezgod pa še do kakšne zmage :D
Igorr Objavljeno December 31, 2008 Opozori Objavljeno December 31, 2008 Danes spijem enega od mnogih na dobre rezultate! :beer2:
m1ha Objavljeno December 31, 2008 Opozori Objavljeno December 31, 2008 Endurance dirka: team Čarman Prosenik zmaga z dvemi krogi prednosti! Čestitke
žeks Objavljeno Januar 1, 2009 Opozori Objavljeno Januar 1, 2009 Bravo janez :worship: :worship: In seveda vsi ostali :worship:
brankom Objavljeno Januar 1, 2009 Opozori Objavljeno Januar 1, 2009 Srečno ODPRAVI 2009 pa še take vesti drugo leto! Caca+ Ludi Dolenček! Nimam besed zaradi občudovanja! No,pa tudi ostalim vse čestitke! :worship:
kat Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Čestitke :worship:, sem navijala za vas na snežnih strminah :yea1:, kje pa so :photo: ???
Mutika Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Ojla, uživači! Čakam(o) na izčrpno poročilo, P&R predstavnik Suzuki, najprej se dobro naspi, potem pa nabrusi pero (tipke)! Potrudi se za vse nas, lačne novic in dobrih :photo: ! BRAVO, Janezi! :worship: :worship: :worship: Pokazali ste, da smo prava moto-nacija ... ! Ko bi le naši poglavarji končno zapopadli, da Slovenija potrebuje ne le dobre ceste, ampak vsaj kakšno izpeljano varianto Valencije ... bi veliko cekinčkov tukaj ostalo :whistle: ... Predvsem pa mnoga življenja!
suzuki Objavljeno Januar 2, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 (popravljeno) Hola, evo mene, tokrat že od doma; nisem se glih naspal, ker to se ne dela med prazniki, bom raje počakal na ponedeljek :) torej še poročilce iz zadnjega dne: kot ste že prebrali, čača in JP na 4-urni Endurance dirki zasedla prvo mesto; mislim kako sta letela, pa to nobenmu ni blo nč jasn :worship: , harmonikar Klemen in moja malenkost sva bila 14, Danči in Tamau pa 15; je blo pa kar malo divje, zbudili smo se namreč v rosenje in čist mokro pisto, tko da smo takoj zjutraj maxbrzinsko preobuli naše motorčke v dežne gume, a že po prvi menjavi (po slabi uri) smo videli da bi bilo bolje imet slicke gor, saj je hitro sušeča pista dobesedno žrla dežne gume, vse je šlo pošrek, se guncalo ko čoln na razburkanem morju, tko da smo za drugi session spet hiteli menjavat gume, matr jedva se je izšlo s časom!! tako za (zasluženi!!) počitek ali požirek vode sploh ni blo časa!!! pa še nekaj minut totalne panike, ko je JP (ko sta bila z Gašperjem na prvem mestu!!) pri menjavi zadnje gume opazil, da se mu je ena od zadnjih ploščic razklala na pol :headbang: moral pa bi peljati še en session... in smo skor do zadnje minute iskal novo - definitivno skor tolk adrenalinsko kot dirkanje, pišuka :naughty: no pol smo jo pa le dobili :worship: ja zdaj pa še o slikcah... od mene bodo žal samo črkice, saj :blush: in ponižno sklanjam glavo pred vami, kajti stotine fulemgafenomenalnokrasnih slikc je šlo v maloro, ko sem izgubil fotič :headbang: , nimam niti ene same samcate slikce: headbang: tko da slikce zagotovo bodo, a žal boste morali počakati na dobro voljo in čas koga od ostale ekipe... ali pa če nam bo un Italijan, ki nas je baje slikal na pisti, kaj poslal (za kupit, seveda) še enkrat vsem SREĆNO in hvala da ste držali pesti za nas, vsaj meni je res pomagalo - letos sem odvozil celo 4-urno Endurance dirko, kar je dobrodošla sprememba v primerjavi z lani :whistle: :OK: saj ne vem če je sploh treba napisat, ampak drugo leto grem spet (če bodo le finance dopuščale!) kljub letošnjemu malo slabšemu vremenu, treba spravit čas pod 1:50; če se pa to ne bo dalo pa naučit se bolje vozit z dežnimi gumam :naughty: Viva Valencia :OK: Popravljeno Januar 2, 2009. Popravil suzuki Cupo, SharpNinja in She 2 1
Igorr Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 (popravljeno) Tapravi uživači, ni kej. :whistle: :worship: Popravljeno Januar 2, 2009. Popravil Igorr
FireFighter Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Tapravi uživači, ni kej. :whistle: :worship: ja uživat je pa treba ane...sploh pa za novo leto :), pa v taki družbi že ne more biti drugače, kot pa da uživaš :) p.s. Še en član odpave, ki smo bili u Valenciji :)
SharpNinja Objavljeno Januar 2, 2009 Opozori Objavljeno Januar 2, 2009 Preživela še eno Valencijo....sj je blo, na trenutke sicer mal hudo, sm smo zdržal. Čestitke vsem nosilcem kovin (JP....naše trte list.... :worship: :worship: :worship: .....Dolenjci smo še posebi ponosni d te mamo), pa zahvala Suzukiju d mi je posodu kobilco za v unmu ovinkastmu krogu divjat, vsem ostalim pa za družbo, aja pa Danči je car :worship: :worship: :worship: ...endurance po endurancu.
FireFighter Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Podelitev pokalov in Slovenska himna :) Podelitev
GhostRR Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Pa še moj izkupiček treh dirk. Čestitke tud od mene. Vidm, da je bla "ta nova" v igri.
rude Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Še enkrat čestitam za odlične uvrstitve. :worship: A ste sploh kej pleha za uboge nemce pustili? :lol1: Joj, kok sm vam fouš. :D
caca Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Čestitke tud od mene. Vidm, da je bla "ta nova" v igri. Tastara je zamenala štalco.
danci1973 Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Še enkrat čestitam za odlične uvrstitve. :worship: A ste sploh kej pleha za uboge nemce pustili? :lol1: Heh, veš da. Čeprav sem jim tudi jaz uspel 'sunit' eno vazo... :hooray: Joj, kok sm vam fouš. :D Zakaj le? To je blo eno samo trpljenje... :whistle: D.
crusty Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Še nekaj mojih slikc: pogled na jutrajno mokro pisto!! :( pogled na boks še brez peharjev pogled že z peharji :) prvaka pa sta dirko nadaljevala tudi zvečer :D SharpNinja 1
primozh Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Heh, veš da. Čeprav sem jim tudi jaz uspel 'sunit' eno vazo... :hooray: Zakaj le? To je blo eno samo trpljenje... :whistle: D. laž leta :lol: ........ četitke vsem tut z moje strani
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se