SharpNinja Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Zakaj le? To je blo eno samo trpljenje... :whistle: Sm čist res.... :ninja:
suzuki Objavljeno Januar 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 (popravljeno) Hola dirkalci, zdele sta bila pri meni na obisku JPsr in JPjr, mimogrede prinesla tudi svoje slikce za objavo tlele :OK: sem naredil en izborček ker je kar nekaj slikc premaknjenih, e voila :) JPjrev kombi, nabasan skoraj dobesedno od vrha do tal :eek: s tremi motorčki in štirimi opremami :yea1: tkole smo zlagali stvari ven iz kombija, medtem ko smo čakali da nam pridejo odklenit naš boks :slap: vhod v pit lane in ciljna ravnina - vseh (king size) boksov je 46 :OK: pit lane in še enkrat ciljna ravnina, tokrat v akciji, pri 240+ kph :whistle: posvet Suzuki Alstare Corone Teama z voznikom :P in rezultat posveta, dve lepi plehnati vazici :worship: še vazice (na motorčkih) in še dve vazici :worship: zvečer v hotelu je bilo oprav zabavno :lol1: domorodci v akciji in priprave Seven of Nine Racing Teama na akcijo :OK: ena tretjina Seven of Nine Racing Teama se globoko koncentrira za akcijo :lol1: in menjava transponderjev našega "All Stars" teama med Endurance dirko :worship: menjava transponderjev zadnji dan med 4-urno Endurance dirko B) evo tolkle za zdele, da mi glih ne dehidrirate (deslikcirate??), bo še :naughty: Popravljeno Januar 8, 2009. Popravil suzuki She, Cupo in SharpNinja 2 1
Gregs Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Pa da novte misll da smo sam dirkal Tamau, tle si pa fejst zadeta... :whistle: ;) Drugače pa, če povzamem enga kolega motosvetovca, ki bi rekel tole: "Prasci." :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P (samo foušija ven touče) Seveda sem vesel za vse vas, da ste prišli celi nazaj, pri tem uživali in še vaz'ce za celo golido ste pobrali... :yea1:
danci1973 Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Še nekaj fotk z www.rehmracedays.de: D.
brankom Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 Kot sem rekel, ČESTITAM še 1x pa seveda fovšija dela 100+/h še posebej ob teh zimskih temperaturah in razmerah... Še mnogo uspehov Španski ekipi :worship:
RVT Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 Kok so bli pa kej časi vseh udeleženih slovencev ? :whistle:
danci1973 Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 Kok so bli pa kej časi vseh udeleženih slovencev ? :whistle: Za ostale ne vem, jaz pa sem prilezel do najboljšega kroga 1:53.89 (proti koncu endurance dirke). D.
caca Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 Kok so bli pa kej časi vseh udeleženih slovencev ? :whistle: Na 95% suhi pisti: caca: 1:43,756 v štiri urni dirki JP: 1:45,662 v štiri urni dirki Za druge ne vem točn ker nisem uzel vseh rezultatov so bili pa odlični glede na razmere in pomankanje suhe piste.
SharpNinja Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 Jz bom rajš kr tih glede na to kake cajte so tile rejserji delal :krneki: ....lohk sm to rečem, d če bi peš laufala bi mela hitrej cajt kt ga mam :slap:
gody01 Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 (popravljeno) Jz bom rajš kr tih glede na to kake cajte so tile rejserji delal :krneki: ....lohk sm to rečem, d če bi peš laufala bi mela hitrej cajt kt ga mam :slap: A ostale pupe so pa vse rikverc vozle dirko al kaj ? Se mi zdi, da si nekoliko prestroga s seboj :alien1: ali pa nekoliko preveč zaverovana v svoje laufanje :whistle: Popravljeno Januar 11, 2009. Popravil gody01
Port Folio Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 ....lohk sm to rečem, d če bi peš laufala bi mela hitrej cajt kt ga mam :slap: Misliš, če bi imela vsaj dva motivatorja, ki bi te v to spodbujala . . . :naughty: npr. kkšnga PitBulla za petami ali dva . . . :whistle: potem ti kr verjamem, da bi šla hitreje, drugače pa spet sej veš . . . . :topic: SharpNinja 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 11, 2009 Opozori Objavljeno Januar 11, 2009 Jz bom rajš kr tih glede na to kake cajte so tile rejserji delal :krneki: ....lohk sm to rečem, d če bi peš laufala bi mela hitrej cajt kt ga mam :slap: :lol: najboljš, da motor prodaš pa drugiš s šajtrgo dirkaš ;) SharpNinja 1
danci1973 Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 Na 'www.fotomoto.it' so na voljo tudi slike 'uradnih' fotografov... Snapshot Riccione - Price List- Print size cm. 30 X 20: € 10.00 - Print size cm. 45 X 30: € 18.00 - Print size cm. 75 X 50: € 35.00 - Print size cm. 100 X 70: € 62.00 - Calendar cm. 30X45: € 25.00 - Digital picture (2464X1632 - 150 dpi): € 10.00 - Print size cm 15 X 20: € 7.00 - Mouse pad: € 20.00 - Puzzle (cm. 30X40): € 29.00 - T-shirt with picture: € 21.00 D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se