Yoldi Objavljeno November 21, 2008 Opozori Objavljeno November 21, 2008 Sovražim smrekovčkaaaaaaaaaa in podobne zmešnave (cimetovčka :whistle: :whistle:) pol je pa use na gvavo :drunk: :wacko: Zekko :naughty: :naughty: Preveč podlage je blo... :whistle: :whistle: (ne morš na prazen želodec jest...)
ZEKKO Objavljeno November 21, 2008 Opozori Objavljeno November 21, 2008 Pol pa star pregovor... Naj eden drži in naj dva vlivata he he :drunk: :drunk: :drunk: Bl zih bi blo da te dva držita....lohk še kšn duhc zleti :naughty:
Wilson Objavljeno November 21, 2008 Opozori Objavljeno November 21, 2008 Ja enkrat v pradavnini je skoraj zaradi pomankanja zanimanja odpadu, ampak se je s prijateljskim dialogom, polnim duha po sodelovanju med staro in novo vlado vse gladko uredilo! :eek: pa je mogl bit res u pradavnin :hmm:
mbrane Objavljeno November 21, 2008 Opozori Objavljeno November 21, 2008 Sovražim smrekovčkaaaaaaaaaa in podobne zmešnave (cimetovčka :whistle: :whistle: ) pol je pa use na gvavo :drunk: :wacko: Iz preverjenih virov sem izvedel, da bo v Besnici tudi Jack Daniel`s. Boš pa tega pil!
gerholdd Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 pa Coca Cola zame :whistle:
ZEKKO Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Iz preverjenih virov sem izvedel, da bo v Besnici tudi Jack Daniel`s. Boš pa tega pil! Nč nimam proti pjatlu Jack Danielsu :worship: problem pride pol z dvem šestečkim pira...ko se to fajn premeša u mojmu vampku :lol1:
mbrane Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Nč nimam proti pjatlu Jack Danielsu :worship: problem pride pol z dvem šestečkim pira...ko se to fajn premeša u mojmu vampku :lol1: Pa nauš pil tiste sklompane piksne? Nič čudnega, da so potem težave! Bo v Besnici lepo na primerno temperaturo ohlajeno ustekleničeno pivo, tega pij in bo vse v redu!
Sanda7 Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 no uglavnm zame pršparite kej brezalkoholnga k do takrat bom najbrž glih lepo k seb pršla,no sej pol bi pa tud lahko najbrž nadaljevala :wacko:
mbrane Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 no uglavnm zame pršparite kej brezalkoholnga k do takrat bom najbrž glih lepo k seb pršla,no sej pol bi pa tud lahko najbrž nadaljevala :wacko: Vsi Raubritterji bomo brezalkoholni, predvsem redarji! Se priporočamo! :naughty:
Sanda7 Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 ja no drug tedn bomo tud shadowke brezalkoholne tako, da vračam priporočilo hehehe
PETARDA46 Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Se bom jest žrtvoval za vse redarje in delavce :naughty: :naughty: Tko da brez panike :whistle: :whistle: :whistle: Se vidimo :kva2: :kva2: :kva2: (pa šefica pride baje tud z mano... spet bo bolela glava nasledn dan)
ZEKKO Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Pa nauš pil tiste sklompane piksne? Nič čudnega, da so potem težave! Bo v Besnici lepo na primerno temperaturo ohlajeno ustekleničeno pivo, tega pij in bo vse v redu! A pol pravš če bom piv per iz flaše in poplakoval z Đekom nav tk hdo kot če bi piv iz piksne :whistle:
petergsx Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 pridemo za gvišnu :naughty: aaaakcijaaaaaaaa :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: .prjatli ki ste :unsure: .
TONTO Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 pridemo za gvišnu :naughty: aaaakcijaaaaaaaa :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: .prjatli ki ste :unsure: . Tuki :naughty: :naughty: :naughty: Zeblu bo ku prasica, :headbang: :headbang: sam tebe ne, :whistle: :whistle: k buš jmu nuve čeule :naughty: :naughty:
tati Objavljeno November 22, 2008 Opozori Objavljeno November 22, 2008 Sovražim smrekovčkaaaaaaaaaa in podobne zmešnave (cimetovčka :whistle: :whistle:) pol je pa use na gvavo :drunk: :wacko: dobra alternativna medicina za po preveč popitih pirčkih :krneki: :naughty: :naughty:
Pimpi limpi Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Kratko in sladko! :worship: Sam kaj k nebi bilo tok mraz!
Sanda7 Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 fajn je blo itak kt zmeri nekaj fotk najdete v galeriji2 na spletni strani http://www.roadshadows.com/
TONTO Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Preživeli... Prva liga še se vidmo
Yoldi Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Po temeljiti inventuri smo prežagal 6 kubikov ta bukovih :yea2: :yea2: :yea2: tko da mi frej nedelja kar paše :zzz: :zzz: :zzz: ... UPam, da so Roubriterji uspeli pospravit vse žaganje. (drgač so ga nekej prdelal tud Deep sea fish, da ne bomo vsega krivi Ladys first in Mit). Drgač bi blo fino, da bi mladi muskontarji dobil tud kakega basista in ker jih baje ni na pretek, je pomoje glede na mladost članov še vedno čas da se še kakega spočne :inlove: :inlove: :evilgrin: Če bodo geni dobri bo hitr znov he he :kva2: Lp Yoldi Ps! Še enkrat hvala folku za dober žur. :drunk: :yea2: :yea2: :yea2:
Rocco Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 ja bla kr festa ja...eni so se ga fajn naronal :drunk: ..Yoldi, vm pa lahk rečem sam respect :worship: Rock N' Roll
gerholdd Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Raubritterji se zahvaljujemo vsem za obisk našega winter partyja, bandom za odigrane melodije ter plesalki. Upamo, da vam je bilo všeč in da se spet vidimo. Slike so na naši strani http://www.mk-raubritter.com
tati Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 bilo je super........ :worship: :worship: :worship: brane hvala za borovniče, seveda Swisch....tudi tebi hvala za smrekovec in še kaj........ :naughty: :rolleyes: :worship: družbi.....lepo vas je bilo videti in z vami do 6 ure žurati :winkiss: :naughty: :worship: drugače pa en lep pozdravček iz ta prave urgence, vaši pacienti so preživeli brez posledic, preverjeno.....le glava jih boli :headbang: :evilgrin: :naughty: :krneki:
andi1 Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 ... bilo je super........ :worship: :worship: :worship: ... lepo vas je bilo videti in z vami do 6 ure žurati :winkiss: :naughty: :worship: Ja, bilo je 'prima'. Kot ponavadi sem spet naredil kardinalno napako: preden se je dogajanje zares začelo, sem šel za eno urico eno kitico odmižat, pa sem se žal zbudil šele naslednjega dne ob petih zjutraj. Pa sem spet vse zamudil !!! :zzz: :headbang: :slap:
tati Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) Ja, bilo je 'prima'. Pa sem spet vse zamudil !!! :zzz: :headbang: :slap: kaj si zamudil??? srečal si mene in še ene par vztrajnih........... :winkiss: :winkiss: Popravljeno November 24, 2008. Popravil tati
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se