GorazdH Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 manjkalo se je samo še, da bi tati mela rampo in pobirala karkoli...je visela skoz pr vratih :whistle:
tati Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) manjkalo se je samo še, da bi tati mela rampo in pobirala karkoli...je visela skoz pr vratih :whistle: edinkrat ko sem hotela stopiti v dvorano mi je nekdo priletel direktno mimo mene v štok vrat, takoj sem bila porinjena na mesto zločina kot "dohtarca" in ugotovila,da mi res ni namenjeno, da pridem v prostore dogajanja, žal :unsure: :unsure: :naughty: :rolleyes: vas je bilo pa toliko lepše videti pred vrati :winkiss: :winkiss: :winkiss: sicer pa, če so danes na urgenci vsi preživeli, zakaj ne bi v Besnici, kjer so vsi heroji - gostje in seveda gostitelji :worship: :worship: Popravljeno November 24, 2008. Popravil tati
oks Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Super fešta, so se fantje potrudili, tako kot oni vedno znajo. :worship:
Yoldi Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 edinkrat ko sem hotela stopiti v dvorano mi je nekdo priletel direktno mimo mene v štok vrat, takoj sem bila porinjena na mesto zločina kot ... Revež je verjetno air bege cilov :naughty: ..pa falil...:devil: prokleta pjača :beer2: Lp Yoldi
PETARDA46 Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Tudi mi smo preživeli bomba žur!!! :worship: :worship: :worship: Še nekaj slik iz naše strani: http://www.freewebs.com/freewings-slo
tati Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Revež je verjetno air bege cilov :naughty: ..pa falil...:devil: prokleta pjača :beer2: Lp Yoldi po moje res....... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pijača je res hudič :winkiss:
Šarc Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Se strinjam je bla prov fletna fešta. Sej bo kmal spet sezona pa nov zbor :) Do takrat pa na zimsko spanje. Lp T.
Yoldi Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) Tudi mi smo preživeli bomba žur!!! :worship: :worship: :worship: Še nekaj slik iz naše strani: http://www.freewebs.com/freewings-slo Hvala za slikco! :yea2: :yea2: :yea2: Lp Yoldi Ps: pivo je pa le pivo he he Popravljeno November 24, 2008. Popravil Yoldi
andi1 Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 kaj si zamudil??? srečal si mene in še ene par vztrajnih........... :winkiss: :winkiss: Ja, tati, ti mi res polepšaš dan. To sem pogruntal že na Hvaru.
tati Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) Ja, tati, ti mi res polepšaš dan. To sem pogruntal že na Hvaru. tudi ti meni, predvsem z svojimi kuharskimi specialitetami :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Moby...daj kaj napiši, ker manjka tvoj komentar o dogodivščinah v Besnici :naughty: :winkiss: :winkiss: :lol1: :lol1: samo, da Zoki ne bere tega :krneki: :krneki: Popravljeno November 24, 2008. Popravil tati
mbrane Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 bilo je super........ :worship: :worship: :worship: brane hvala za borovniče, seveda Swisch....tudi tebi hvala za smrekovec in še kaj........ :naughty: :rolleyes: :worship: družbi.....lepo vas je bilo videti in z vami do 6 ure žurati :winkiss: :naughty: :worship: drugače pa en lep pozdravček iz ta prave urgence, vaši pacienti so preživeli brez posledic, preverjeno.....le glava jih boli :headbang: :evilgrin: :naughty: :krneki: Tati zate vedno s svojo prisotnostjo vsem polepšaš že tako prijeten večer!
soncek9 Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 dobr je blo,tko kot vedno v Besnci :)
TONTO Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Moby...daj kaj napiši, ker manjka tvoj komentar o dogodivščinah v Besnici :naughty: :winkiss: :winkiss: :lol1: :lol1: :krneki: :krneki: Ne more! se mu je film strgu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea1:
tati Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Ne more! se mu je film strgu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea1: ja skoraj, ampak.......verjemi......ima živce kot VELIK SLON :worship: :worship: :worship: in petergsx tudi :worship: :worship: :lol1: :lol1: :lol1:
Moby Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 (popravljeno) Hja..... :whistle: Pravim jaz da je življenje Briškola. :unsure: :unsure: :headbang: :unsure: :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno November 25, 2008. Popravil Moby
tati Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 (popravljeno) Tati zate vedno s svojo prisotnostjo vsem polepšaš že tako prijeten večer! mal manj nakladaj, te bo kdo za uhe........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: Popravljeno November 25, 2008. Popravil tati
tati Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Hja..... :whistle: Pravim jaz da je življenje Briškola. :unsure: :unsure: :headbang: :unsure: :whistle: :whistle: :whistle: da prijatelj, res je tako......... :worship: :worship: vsak dan je posebej izziv, zato ........ :whistle: :whistle: :whistle: lep pozdrav v Vipavsko, baje piha pr vas............ :krneki:
Yoldi Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Hja..... :whistle: Pravim jaz da je življenje Briškola. :unsure: :unsure: :headbang: :unsure: :whistle: :whistle: :whistle: Še zdej mi hodi ven kislina... :yawn: :yawn: Tako podugič an počrijez :):):) Lp Yoldi
ZEKKO Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Še zdej mi hodi ven kislina... :yawn: :yawn: Tako podugič an počrijez :):):) Lp Yoldi kva pa nis sam pir piv :rolleyes:
PETARDA46 Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 kva pa nis sam pir piv :rolleyes: Ni meu časa :evilgrin: :evilgrin:
mbrane Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 mal manj nakladaj, te bo kdo za uhe........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ja a sem kaj narobe rekel? :naughty:
tati Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Ja a sem kaj narobe rekel? :naughty: to ti veš, samo tati zna tudi kup pizdarij ušpičit, veš......... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty:
tati Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 ja in pol je tak........ko je blo lani, jebo te :alien1: PRJATU MOJ, JAZ SEM PRIŠLA ...........ti pa kot jaz lani :winkiss: :winkiss: :winkiss: verjetno je predolga pot do Besnice :beer2: :beer2: :beer2: saj bova v soboto nadoknadila......... :worship: :beer1: :beer2:
volk Objavljeno November 28, 2008 Opozori Objavljeno November 28, 2008 to ti veš, samo tati zna tudi kup pizdarij ušpičit, veš......... :whistle: :winkiss: :naughty: :naughty: Izjava v stilu: riba tud plava :whistle:
TONTO Objavljeno November 28, 2008 Opozori Objavljeno November 28, 2008 Izjava v stilu: riba tud plava :whistle: VOLK kje si bil pa ti, ker se te nič ne spomnim. :rolleyes: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se