Cartman Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Pr nas MotoGp gledamo takole. Naj vas eurosportov logo ne zavede. to je blo poskusno predvajanje testa iz Jereza. Brubi46 in jaz sva kupla dostop na MotGP.com, Seveda so nama prodali HI Resolution, ki pa niti na 17 inčnem monitorju ni nevem kako HiRes, slika niti pod razno ni televizijska in ima IMHO manj FPS. Komentatorja sta zelo ažurna in okej komentirata, majo dober dostop do informacij v pitlanu in vse, pogrešam pa tisto ekspertno znanje ki ga ima Mamola, ko nam je znal povedat in pokazat kje in kdaj lahko kdo ukrade desetinko ali dve. . . in zakaj to zmore. . . zdi se mi da je 40€ proč vrženih, ker je razlika med navadno in HiRes sliko neopazna!!! ko bom mel čas, se bom še mal igral z nastavitvami na projektorju in poskušal z različnimi outputi na PCju, ampak slika ki jo gledam na monitorju mi nekako ne vliva kakega blaznega optimizma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) Pismo, imam 103 programe na kabelski, pa prenosa ni bilo nikjer. Jebem vam sunac :evilgrin: Še DSF, ki letos prenaše vse povezano z GP-jem (vse kvalifikacije, dirke), je prenašal bundesligo. No, malo jim oprostimo, k so dali posnetek že takoj ob 22.15. Bravo Melandri, škoda za izlet... lahk bi se za top8 boril. To je zaradi črnega kawasakija. :naughty: Itak še vedno pravim, da mora biti Kawl črn, ne pa take muslimanske barve Popravljeno April 14, 2009. Popravil jupiter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 jst sem se učil taljansko na Italia 1 ... ampak je blo kr dougcajt, tko da zna bit, da bom nehal sledit tem dirkam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 jst sem se učil taljansko na Italia 1 ... ampak je blo kr dougcajt, tko da zna bit, da bom nehal sledit tem dirkam ... ...tudi jaz do včeraj sploh nisem vedel, da imam Italia1...T2 rulez.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 jst sem se učil taljansko na Italia 1 ... ampak je blo kr dougcajt, tko da zna bit, da bom nehal sledit tem dirkam ... se strinjam, še malo naj ga serjejo z takimi prenosi in komentatorji kot so na popu ali DSF (živ dolgcajt - pa tudi brez nekega velikega prispevka hoffmana) pa bom tudi raje tisti čas izkoristil za kaj drugega. DORNA SUCKS!!!!!!!! :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schumy Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Ja naslednja dirka je pa čez 2 tedna in sicer na Japonskem (Motegi)!! :evilgrin: Tukaj sta Yamaha in Ducati kar izenačena!Obema leži ta pista!! 2007: 1.Loris CAPIROSSI (ITA) Ducati 2.Randy DE PUNIET (FRA) Kawasaki 3.Toni ELIAS (SPA) Honda 6.Casey STONER (AUS) Ducati 13.Valentino ROSSI (ITA) Yamaha 2008: 1.Valentino ROSSI (ITA) Yamaha 2.Casey STONER (AUS) Ducati 3.Dani PEDROSA (SPA) Honda 2009? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 PS: pa če bi lahko v razredu MotoGP uvedli hendikepiranje s svinčenimi kvihti za tiste, ki so prevečkrat prehitri :-). Tako, kot pri konjskih dirkah Da bi bile dirke malo bolj izenačene in bolj zanimive Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prcko Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 No pa se je končno začelo, kr zanimiva saj na začetku, pedro se je pa dobr ulovu, če ne bi se razmontiru k norc, mi je kr vroče ratal, čeprou nism njegov fan. Upam da bo dorna vidla svojo napako, da so ga usral totalno in da bojo dal nazaj na eurosport, pa stare tri napovedovalce, ki jim ni para. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 No pa se je končno začelo, kr zanimiva saj na začetku, pedro se je pa dobr ulovu, če ne bi se razmontiru k norc, mi je kr vroče ratal, čeprou nism njegov fan.Upam da bo dorna vidla svojo napako, da so ga usral totalno in da bojo dal nazaj na eurosport, pa stare tri napovedovalce, ki jim ni para. prelepo da bi bilo res :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Prvi dobiček ne gre v mošnjiček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 (popravljeno) No pa se je končno začelo, kr zanimiva saj na začetku, pedro se je pa dobr ulovu, če ne bi se razmontiru k norc, mi je kr vroče ratal, čeprou nism njegov fan.Upam da bo dorna vidla svojo napako, da so ga usral totalno in da bojo dal nazaj na eurosport, pa stare tri napovedovalce, ki jim ni para. Hola, to se zagotovo ne bo zgodilo, to ni nobena napaka, Dorni dol visi če je nam novi sistem všeč al ne, to so naredili zaradi denarja, saj zdaj potegnejo veliko več kot prej in tega keša pač ne bodo izpustili iz rok... sej z malo sreče bo kmalu še kaka tovarna zapustila ta cirkus in bo šla cela zadeva v franže, tko da ne bodo mel več kej prodajat komurkoli... čim prej se to zgodi tem bolje, k tole je res postalo zlo dolgočasno - če jih par pade že vsi ostali pridejo med prvih 10, pa kako svetovno prevenstvo je to IMHO res nobene škode če tole krepne, dokler mamo WSBK z 32 dirkači in skor 10 različnimi motorčki Popravljeno April 14, 2009. Popravil suzuki SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic doc Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Ha ha, vsi sam neki jokate kak dolgčas je postal motoGP. Pa kdo vas sili da gledate. Men je bila dirka prav zanimiva in sem res vesel, da se je sezona končno začela. Dejstvo je, da sta v karavani dva, ki sta nadpovprečna. Pa če še tako prilagodijo pravila se tega ne da spremeniti. A ste vidl kak je Rossi gledal, ko so Stonerju podelil pokal. To bo še fajt :naughty: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mini Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Kdaj bodo rezultati na MotoGP 2009 Fantasy League? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Kdaj bodo rezultati na MotoGP 2009 Fantasy League? ponavadi traja kak dan....sicer si lahko pa tudi sam sešteješ pa boš ocenu kje prbližno si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 hehe na http://www.motogp.com/ tale free filmčk na naslovnici 50-52 s dovi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 No pa se je končno začelo, kr zanimiva saj na začetku, pedro se je pa dobr ulovu, če ne bi se razmontiru k norc, mi je kr vroče ratal, čeprou nism njegov fan.Upam da bo dorna vidla svojo napako, da so ga usral totalno in da bojo dal nazaj na eurosport, pa stare tri napovedovalce, ki jim ni para. Zakaj sem jaz gledal na Eurosport? Sicer sem gledal iz torrenta, pa vseeno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Hola stric, ne vem kaj si gledal, kot je bilo uradno sporočeno ima British ES pravico prenašanja prenosov MotoGP (a ga pri nas žal ne vidimo ) ES pa sme samo posnetke SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Kaj je blo pa tisto s Pedroso k ga je un skor s teze ruknu? Kaka kazen ali kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Fantje, kdaj in kje bi si lahko ogledal prvo dirko v GP-ju? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Fantje, kdaj in kje bi si lahko ogledal prvo dirko v GP-ju?Hvala. Če posnetek prve dirke letos si potegni torent dirke dol in lahko kdarkoli in kjerkoli :naughty: V živo pa... Iz Zagreba odhod z Hrvati ... od 29.5 do 31.5 Mugello cena 2090 kun(dva polpenziona,karta za dva dni) :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 ponavadi traja kak dan....sicer si lahko pa tudi sam sešteješ pa boš ocenu kje prbližno si Rezultati so samo za prvih sto....kje pa dobiš svoj rezultat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic doc Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Ne vem. Mogoče po novem upoštevajo samo prvih 100? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) ja pa če je samo lestvica... včasih ti je pisalo kateri si, kolk maš točk, kateri si na posamezni dirki, kolk maš skupi točk, vse, zdej je pa sam ena boga lestvica in to je to :/ btw naračunal 115, bl reušna kt ne... prve tri sm mel prou Popravljeno April 16, 2009. Popravil KennyJR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Rezultati so samo za prvih sto....kje pa dobiš svoj rezultat? ponavadi so ti posalli email na tvoj email s številom doseženih točk in uvrstitvijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-Jani- Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 Zdej so poslali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se