Skoči na vsebino

MotoGP 2009

Geiger Sturzflug

Priporočene objave

Schwantz je men osebno izstopal zato, k se je boril z Suzukijem, ki je bil takrat nekonkurenčen proti Yamahi In če se Wayne Rainey nebi tako hudo poškodoval, bi Schwantz verjetno nikoli ne bil prvak ( je bil tandem Yamaha Rainey, prehud za Schwantza).

Zanimivo..Men je ostalo v spominu kako se je leta 89 boril ko "zmaj" proti takrat "nepremagljivemu" E.Lawson-u.In mu celo uspel odvzeti mislim 6 zmag :naughty:

Kako sem leta 90 upal,da bo le uspel postati prvak.91 in 92 isto,da je končno 93 uspel.Je pa res bil tandem wayne-yamaha :worship: Je bil pa človek 6-7 let med prvimi...Tako,da Stoner se še mimo ni peljal...Ima pa seveda še čas,kot tudi ostali mladi.

Moj favorit,da se pridruži v prihodnosti med ta imena je Ben Spies :worship:

Stoner pa je zaenkrat,če je že,prej v rangu Hayden,Criville,Roberts Jr,...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mater Lorenzo se pa je peljal ko nor na FP1....Rossiju dal skoraj pol sekunde

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimivo..Men je ostalo v spominu kako se je leta 89 boril ko "zmaj" proti takrat "nepremagljivemu" E.Lawson-u.In mu celo uspel odvzeti mislim 6 zmag :naughty:

Kako sem leta 90 upal,da bo le uspel postati prvak.91 in 92 isto,da je končno 93 uspel.Je pa res bil tandem wayne-yamaha :worship: Je bil pa človek 6-7 let med prvimi...Tako,da Stoner se še mimo ni peljal...Ima pa seveda še čas,kot tudi ostali mladi.

Moj favorit,da se pridruži v prihodnosti med ta imena je Ben Spies :worship:

Stoner pa je zaenkrat,če je že,prej v rangu Hayden,Criville,Roberts Jr,...

Boril gor al pa dol, enkrat je bil samo prvak in po tvojem mnenju, ki je podan za Stonerja, je tud Schwantz samo muha enodnevnica,naslova ni ponovil. S tem ,da se Rossi kot glavni v karavani še do danes ni poslovil,pa je Stoner kljub temu osvojil naslov. Rainey je bil takrat boljši in če nebi bilo nesrečnega padca, tud Schwantz nebi nikoli videl naslova ! Se pravi, Stoner si je bolj prigaral naslov, ker Rainey je moral zaključit na vozičku, da je Schwantz lahko to dosegel( uglavnem, je imel srečo).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni noben gldeu treningov? Kamenik je zgledu zelo suvereno. prvi trening je končal na 4. mestu, za 99, 2, 46. vseeno, jez nebi reku de je to čist verodostojn trening. Talmaschi ni zadnji. . .

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

smo smo gledal... in ja ni verodostojni trening, ker je stoner vozil povsem prenovljen motor in bo kmalu samo še hitrejši ;) niti ni nevem kolk krogov odpelju

komi čakam jutr zjutri :)

rossi bo mogu tut mal delat na nastavitvah če bo hotel lorenza ujet... proti koncu je bil precej v boxih... očitno so nekaj spreminjali.

pedrosa se zelo dobro drži, zna biti konkurenčen ta vikend, tudi za zmago...

hayden za 1x še nekoliko zadržan, upam da prtisne še mal na gas jutr :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

n503582_STONER01_1.original.jpg

evo ena slikca novega ducatija... nova ritka, pa mal bolj not pomaknjena guma spredi...

Popravljeno . Popravil KennyJR
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Schwanz bi bil tud brez naslova legenda!teli mladci se pelejo,kapo dol sam kar je pa svoje cajte texačan delal jim pa mal manka,suzuki je biu takrat zlo nekonkurenčen pa je 34 vsak let po par zmag odpelu,kok bi jih šele če nebi do kariraste zastavce tišu,tud z 30sek prednosti,ampak to je če...ne mi ga pa neki z haydnam pa še kakšnmu primerjat!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Schwanz ni rabu naslova da je ratal legenda!teli mladci se pelejo,kapo dol sam kar je pa svoje cajte texačan delal jim pa mal manka,suzuki je biu takrat zlo nekonkurenčen pa je 34 vsak let po par zmag odpelu,kok bi jih šele če nebi do kariraste zastavce tišu,tud z 30sek prednosti,pa je šu v ribo,ampak to je če...ne mi ga pa neki z haydnam pa še kakšnmu primerjat,včash ni blo izgovora gume,vzmetene....!schwantz je reku da je treba motor tišat k je dobr pa k je zanč!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Schwanz ni rabu naslova da je ratal legenda!teli mladci se pelejo,kapo dol sam kar je pa svoje cajte texačan delal jim pa mal manka,suzuki je biu takrat zlo nekonkurenčen pa je 34 vsak let po par zmag odpelu,kok bi jih šele če nebi do kariraste zastavce tišu,tud z 30sek prednosti,pa je šu v ribo,ampak to je če...ne mi ga pa neki z haydnam pa še kakšnmu primerjat,včash ni blo izgovora gume,vzmetene....!schwantz je reku da je treba motor tišat k je dobr pa k je zanč!

Se bom kr strinjal s tem vpisom. Drugač pa mislim da če bi bil TC off, bi Hayden spet postal konkurenčen

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi sam se strinjam s tem. Pri 34 ni bilo taktiziranja. V dežju je vodil z veliko prednostjo, še kr tišu in nato pogrnu. Kdo od današnje mladine( manj kot 25 let) bi vozu tako. Sej je Stoner dober, sam spomnu se ga bom po naslovu in po jokcajnu ter skrivnostni bolezni. Ta ga je zaznamovala za celo življenje.

LP

Popravljeno . Popravil Butnglavc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi sam se strinjam s tem. Pri 34 ni bilo taktiziranja. V dežju je vodil z veliko prednostjo, še kr tišu in nato pogrnu. Kdo od današnje mladine( manj kot 25 let) bi vozu tako. Sej je Stoner dober, sam spomnu se ga bom po naslovu in po jokcajnu ter skrivnostni bolezni. Ta ga je zaznamovala za celo življenje.

LP

jaz si bom pa rossija zapomnil po nekaj naslovih in seveda po njegovem jokcanju kako je bla yamaha slaba... to ga je zaznamovalo za celo življenje :headbang:

človek zboli in mora stran vržt eno sezono, v kateri je do bolezni še vodil, vi pa to izkoristite zato da mate neki več za čez njega rečt... in potem izpade jokica, pa nevem kaj še vse, zato ker je zbolel... mislm res ste neverjetni... glede na to kako se je počutil je še zeloo malo jamral.. marsikdo drug bi tudi prej obupal kot je pa casey... precej dirk je minilo, ko ni bil konkurenečn, da je končno vzel pavzo...

ampak itak nimate nobenega spoštovanja do nikogar ki se ne piše rossi... žalostno res... otroc...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dej otroče... škoda ker si tolk star... če je kaj nakladanje je to to, da vsi težite k temu da je stonerja treba spljuvat in da je edino pravilno, da se ga tlači dol kaka jokica je in noben športnik, zaradi ene bolezni...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če je kaj nakladanje je to to, da vsi težite k temu da je stonerja treba spljuvat in da je edino pravilno, da se ga tlači dol kaka jokica je in noben športnik, zaradi ene bolezni...

Pa kdo pravi,da ni športnik pa to :unsure: Sam enostavno ni (še-verjetno pa tudi ne bo)istega kova kot so Schwantz,Rainey,Lawson,Doohan,Agostini,Rossi...In to,da misliš,da je istega kova kot KS je enostavno smešno in hrati žalostno-sploh od nekoga,ki že od plenic spremlja,sledi,arhivira vse v zvezi z moto gp!

Popravljeno . Popravil sesir
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa kdo pravi,da ni športnik pa to :unsure: Sam enostavno ni (še-verjetno pa tudi ne bo)istega kova kot so Schwantz,Rainey,Lawson,Doohan,Agostini,Rossi...In to,da misliš,da je istega kova kot KS je enostavno smešno in hrati žalostno-sploh od nekoga,ki že od plenic spremlja,sledi,arhivira vse v zvezi z moto gp!

mah nima veze to... primerjat ga s kevinom je isto kot če bi češnjevo torto primerjal s čokoladno...

če reče člouk: v spominu mi bo ostal zaradi skrivnostne bolezni.... 1. skrivnostno bolezen so si izmislili kržišniki, ki niso meli pojma kaj se dogaja in vse skupi napihnl...

2. a če pa nekdo ne nastopa ker je več kot očitno bolan je pa to nekaj slabega, morda celo sramotnega? jao... me zanima kaj bi blo ko bi rossi zbolel... bil bi heroj ker bi dirkal bolan in potem ko bi prišel nazaj bi mu vsi vzklikali slavo, pa še 2 leti govorili kako vozi bolan... stoner bo pa luzer že če nebo zmagal na prvi dirki...

drugače pa stoner je na lepi poti da "postane" KS, mogoče ga celo preseže in naštepa kak nasov več... samo primerjat ju je pa nesmiselno... stoner dirka šele 4. leto...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vidva, če sta pozabla je to tema motogp

kregata in žalita se lahko na zasebnih sporočilih :trance_33_sleep:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

se opravičujem za svoje izpade...

kej takega je velik lepše prlimat :P:

motogp.jpg

tudi to ni slabo:

motogp.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KennyJR! Kako se ti da nabijat do onemoglosti. Dej probaj nehat za par dni. Pa če bo kdo hotu tvoje mnenje te bomo že povprašal.

Ko bi vedu kako si dosadan....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KennyJR! Kako se ti da nabijat do onemoglosti. Dej probaj nehat za par dni. Pa če bo kdo hotu tvoje mnenje te bomo že povprašal.

Ko bi vedu kako si dosadan....

ko bi vedel kako si ti dosadan ko pišeš kr neki, kar sploh nima veze z motogp...

drgač pa trenutno fiata na prvih dveh mestih... ampak čakamo stonerja ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lorenzo je kr suveren....bomo vidl ce se je Rossi kej naucil sprijaznit s tem, da ni treba zmer zmagat za naslov.... :whistle::D Drgac pa Stoner vozi kot da nebi manjkal :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!