oks Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Če bo pa biljard, potem pa res ne smem mankati. :naughty:
Sanda7 Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 če pridem kar skor 100posto da pridem te izovem za en špil
oks Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Zmeraj mi je v veselje, če lahko kakšno punco premagam. :worship:
Sanda7 Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 men pa je v veselje če kakšnemu prepustim zmago :lol1:
Irencko Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 bo nnaša tuk navijala, d zmaga nau prepuščena :P
oks Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Že kakšna ideja za kaj bomo igrali. :naughty:
inge Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 ajvar bo? pa ta velka žlica :whistle:
ixs Objavljeno December 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2008 svega če bit samo neprijatelja neče:) :evilgrin: Ajvar bo......če si boste zoorganizirali turnir pa zmagovalec ali zmagovalka dobi še pir povrhu zvrhane žlice ajverja:)
Laston Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Tudi spalnica bo za tiste ki omagajo :)
Skinny Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 UUUUUuuu, tole prenočišče.... scary,... lol A majo vrata tud rešetke??? :D
ixs Objavljeno December 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2008 U piz** a je to grobnica al spalnica. Če ne omagam v šanku bom pa v "spalnici" zihr:) . Če ni grobnica je pa čuza. Neki tacga ,sam brez postelj, majo na raznih pridržanjih pri tamodrih ( beri Modrijani) Laston mislim da sta to ti pa metal4ever mela prste zraven. Sam zgleda da une na nogah a? Upam, da ne bom omagal....... :evilgrin: Tudi spalnica bo za tiste ki omagajo :)
ixs Objavljeno December 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2008 UUUUUuuu, tole prenočišče.... scary,... lol A majo vrata tud rešetke??? :D Aha OK pol ne zgleda sam men mal čudn?! :rolleyes: Po moje je to uno najdišče prvega idrijskega vesoljca.....katakombe lunaris... :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: tisti ki pride v soboto, zadovoljivo, zamaskiran v ET-ja dobi od mene za pir :alien1: :alien1: :alien1: :alien1: :alien1:
Andrejaa Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Po moje je to uno najdišče prvega idrijskega vesoljca.....katakombe lunaris... :alien1: Uuufff a tu nism sama?? :blink: je pol še kdo moje vrste :alien1: tam? :yea1: Presneta Idrja..tuk mejhna, pa se ne najdemo :glare: Al sa že vsi ostali zaprti u zelenem hotelu? Aaaa pustle so tud od gor????? :xx:
ixs Objavljeno December 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2008 :alien1: E.T. HAS LEFT THE BUILDING AND WENT DIRECTLY TO IDRIJA :alien1:
Skinny Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 /me gre še na kosilo in je tudi na poti!!!!!!!!!!!!!! Jupiiiiiiii :D
Sanda7 Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 prov fajn je blo :worship: slikce najdete http://www.roadshadows.com/index.html v galeriji 2
TONTO Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Preživeli. :bounce: :eek: fino je bilo. :yes: :yes:
Irencko Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 jap jap, fajn blo klepetat :P
Skinny Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Slike: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1549 ... še preveč utrujena, da bi kej napisala. Po dobrem žuru se bo končno prilegla postelja :D
ixs Objavljeno December 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2008 Slike: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1549 ... še preveč utrujena, da bi kej napisala. Po dobrem žuru se bo končno prilegla postelja :D Po slikah sodeč sem bil zgleda jest edin trezen :evilgrin: . Spomnim se sicer ne ampak zgleda da je blo fajn :rolleyes:
METAL4EVER Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Ja je blo kr prijetn,pa muzka v živo,to je blo pa tabol.Sm prvič na partiju slišal Šifrerja,Neco,Domicla in še in še.Prav prijetna popestritev.Pa še če bo Zobotu ratal to zadevo,do poletja spelat,se nam obeta eden redkih bikerskih kafičev v tem koncu.Tako,da bomo tudi v Idrje lahko mrzlo pivo spil in en biljard dol udarl. :worship:
bos Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Prva liga se mel zelo fajn :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
PETARDA46 Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Bilo je super dokler je trajalo :worship: Nekaj slik :naughty: http://www.freewebs.com/freewings-slo
Skinny Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Po slikah sodeč sem bil zgleda jest edin trezen :evilgrin: . Spomnim se sicer ne ampak zgleda da je blo fajn :rolleyes: Haha, kdo ti bo pa verjel??? :D Mislm, da sm jst letos še najmn spila :D Pa sm bla najbliži pijači. Sicer pa se je trio Dio Mio zabaval po svoje ;)
TONTO Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 Haha, kdo ti bo pa verjel??? :D Mislm, da sm jst letos še najmn spila :D Pa sm bla najbliži pijači. Sicer pa se je trio Dio Mio zabaval po svoje ;) Jst mu verjamem.! :whistle: Pa tut če sa ga ne spomnem, :headbang: mi je pa edn reku da sva celo govorila. :hmm: Tako da sva bla 100%-a. :yes: :kva1: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se