rockrider Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Lp! Sm bil lani in je blo super, in letos tudi pridem. Želel bi pa, punce, da se lepo predstavite, od leve proti desni, da vem, ktera mi nudi welkom drink, ktera mi prodaja bone, pri kteri lahk dobim golaž itd..., no dejmo:
Tanjuška Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 jz sm ta druga z desne :naughty:
Darko U2nc Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 :naughty: ne morj varjamat taprvo pa cetrto pa se poznam od L proti D pozdravcek obema :winkiss:
pajkica Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 ... pridem... :rolleyes: a z mano? :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2008 da ne bomo poj na XXX :P vi vi žu žu onre jahuuuuu :yea1: :yea1: :yea1: če bo dobr dnar ,zakaj pa ne :whistle: :yawn: Lp! Sm bil lani in je blo super, in letos tudi pridem. Želel bi pa, punce, da se lepo predstavite, od leve proti desni, da vem, ktera mi nudi welkom drink, ktera mi prodaja bone, pri kteri lahk dobim golaž itd..., no dejmo: taleva sm jz tko al tko hehe čist tadesna pa je ex predsednica in ni več na sceni drgač pa lansk let sm te stregla tako s hrano kot pijačo letos pa ne bom kej dost za šankom......bojda mam en nastop tako, da bom bl na sceni :wacko: kar se tiče welcom drinka se bomo menjavale za bone prodajat bomo dobile okrepitev,...
soncek9 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 jz sm tista z belo majčko :naughty:
TONTO Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 (popravljeno) jz sm tista z belo majčko :naughty: In lani z mojim klobukom :naughty: :naughty: Popravljeno November 5, 2008. Popravil TONTO
Tony Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 97% pridem a bl natančn nis mogu bit :D
snoopy Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 da ne bomo poj na XXX :P zakaj ne?? :evilgrin: glavni akterji prjavte se prosim na vhodnem pultu...člarnina je 100€ za prvi večer brez dodatkov :whistle:
Irencko Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 (popravljeno) :naughty: ne morj varjamat taprvo pa cetrto pa se poznam od L proti D pozdravcek obema :winkiss: o ritka, moj pozdravček, hitr vračam... pa upam da se vidjamo :P :worship: aja drgač, sm pa četrta iz leve :P Popravljeno November 6, 2008. Popravil Irencko
TONTO Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 o ritka, moj pozdravček, hitr vračam... pa upam da se vidjamo :P :worship: aja drgač, sm pa četrta iz leve :P A ti si tista??? :whistle: no pa sm te spoznal :naughty: :headbang:
Irencko Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 A ti si tista??? :whistle: no pa sm te spoznal :naughty: :headbang: morš kak per spit, po me boš laži poznou :whistle:
eXTReme13 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Pa glejte da boste z motorji pršli !!! :D
snoopy Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Pa glejte da boste z motorji pršli !!! :D pridem...kera me prpele?? :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2008 ja sam res no en moj moped predvidevam da bo zagotovo tam kater pa naj ostane surprajs :winkiss:
casper7 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 a bl natančn nis mogu bit :D Ne :lol: A bos sou?
eXTReme13 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 ja sam res no en moj moped predvidevam da bo zagotovo tam kater pa naj ostane surprajs :winkiss: Jawa !!!! :D
eXTReme13 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Pomoje pa Jawa ker Z-ju je itak že tolk da si že skor pozer če ga maš :D šala mala :P
casper7 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Ja no toj pa tut res :whistle: hehe We shall see....
oks Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 letos bo še bolj :worship: To bi se ti zdelo. :naughty:
soncek9 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 In lani z mojim klobukom :naughty: :naughty: ja, za to pa obstaja tudi dokaz,ha,ha... :naughty: a mi ga boš letos tud kej posodil :D
soncek9 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 To bi se ti zdelo. :naughty: [/quo sam res :naughty:
rockrider Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Hvala punce, ker ste se tako lepo predstavile, vse ste fajne. Samo ena se še ni. Pa menda ne: najbolj huda, najbolj sramežljiva.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se