Sanda7 Objavljeno November 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2008 ta pa ni prov nč huda to je naša Polona,katera pa žal nima cajta za obdelovanje motosveta še na naš forum nejma cajta pisat ampak za motor pa shedowke ga pa le najde :worship:
gerholdd Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 mislim, da je mislu mal drgacn pomen besede "huda" :whistle:
rockrider Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 mislim, da je mislu mal drgacn pomen besede "huda" :whistle: gerhold: imaš prav; verjetno pa se strinjaš, da so vse hude.
TONTO Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 ja, za to pa obstaja tudi dokaz,ha,ha... :naughty: a mi ga boš letos tud kej posodil :D Sagurnu de ja :whistle: :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2008 mislim, da je mislu mal drgacn pomen besede "huda" :whistle: hehe sm jz ukopčala kuj kaj je mislu :winkiss: nč bat res je huda bejba no pa tud ostale nismo kr ke za u kot nekam :whistle:
TONTO Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 hehe sm jz ukopčala kuj kaj je mislu :winkiss: nč bat res je huda bejba no pa tud ostale nismo kr ke za u kot nekam :whistle: Kak de niste .. :hmm: seveda ste :xx: sam ta prau kot je treba zbrat. Un kot za posebne namene :P :kva1: :kva2:
Sanda7 Objavljeno November 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2008 ja no aaaa kaj bi rekla no....... mislm u kotku je tud kr veselo :naughty: uglavnm že prov kumi čakam.......tud kotk hehe
Irencko Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 tut jst že komi čakam... dns sm mela ogled kotkou :whistle: pa velik jih je :naughty: upam d boje zafilani 29-ga :worship:
gerholdd Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 gerhold: imaš prav; verjetno pa se strinjaš, da so vse hude. :OK:
PETARDA46 Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 PUNCE a bo kej narobe če se slučajno tud jest prkažem? O:-) O:-) :rolleyes:
soncek9 Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 PUNCE a bo kej narobe če se slučajno tud jest prkažem? O:-) O:-) :rolleyes: seveda dobrodošel,...sej nismo še nikogar pojedle :naughty:
rockrider Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 tut jst že komi čakam... dns sm mela ogled kotkou :whistle: pa velik jih je :naughty: upam d boje zafilani 29-ga :worship: Cao! No, če me posadite v kotek zraven levo, se ne bom nč pritoževal!
andrejba Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 ce take sendvice talate pol moremo pridet, bomo vsaj enkrat vecerjal =)
Death Angel Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 :evilgrin: na vse načine se trudim :naughty: da si zrihtam dovolilnico :P :lol1: :lol1: :lol1:
Irencko Objavljeno November 7, 2008 Opozori Objavljeno November 7, 2008 Cao! No, če me posadite v kotek zraven levo, se ne bom nč pritoževal! paz tle smo ble u elementu... grizle smo :whistle:
Darko U2nc Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 oj ritka mene pa zanima kaksen komentar si dala k so te slikali z kotkom :naughty:
gerholdd Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 ja takrat so res grizle ... vidis tist prazn prostor med Irenco in Polonco ... tam sem bil jaz .. potem sem pa postal predjed :whistle:
Irencko Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 oj ritka mene pa zanima kaksen komentar si dala k so te slikali z kotkom :naughty: am, nism... sm ušla kadru... ni cilu pravga kotka :naughty:
mačka27 Objavljeno November 8, 2008 Opozori Objavljeno November 8, 2008 Wejla babovje! Po vsej verjetnosti ga tudi jaz pridrajsam naokoli, da se ga vsaj mal vidimo...po letu in pol,- se vec- mislim da....ihhhhhhhhh...bilo predolgo..... Ajde- CMOKA VSEM :winkiss: !
Sanda7 Objavljeno November 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2008 ja dečva tazadn cajt da se spet vidmo ......pa kakšno rečemo.......
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 9, 2008 Opozori Objavljeno November 9, 2008 seveda dobrodošel,...sej nismo še nikogar pojedle :naughty: Hmmm ... pole pa mogoče pridem ;)
Sanda7 Objavljeno November 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 10, 2008 ..... :yea1: ..............................................še dobrih 19 DNI........................ :yea1:
soncek9 Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Hmmm ... pole pa mogoče pridem ;) pole pa :naughty:
TONTO Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 seveda dobrodošel,...sej nismo še nikogar pojedle :naughty: VSE JE ENKRAT PRVIČ :lol1:
rockrider Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 Lp! Fantje, lepo se boste obnašali na Winter partyu!! Ker tole je pa redarska ekipa. :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se