PETARDA46 Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 ampak bo nasledni dan čist en malo bolan :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno November 17, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 17, 2008 v tretje gre rado, Sanda a čez 3 tedne boš pa ne Gremiumih :) trikrat ni za rečt :naughty: ja 29ga bo zihr u HOTedršici nekdo pil za tri....................več o tem natanko čez tri .... :naughty:
rockrider Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 (popravljeno) ja 29ga bo zihr u HOTedršici nekdo pil za tri....................več o tem natanko čez tri .... :naughty: Popravljeno November 17, 2008. Popravil rockrider
Tanjuška Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 ja 29ga bo zihr u HOTedršici nekdo pil za tri....................več o tem natanko čez tri .... :naughty: ??? ja madona tis se pa čist zažgau za našo polonco hahaha :naughty:
maus Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 a vampi bodo :whistle: ... al bomo moral dat čreva na plot :lol1: pridemvampetudnadomjest :rolleyes:
rockrider Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 ja madona tis se pa čist zažgau za našo polonco hahaha :naughty: Ja kir se pa ne bi?
Irencko Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 ampak bo nasledni dan čist en malo bolan :evilgrin: joj tu pa nwm č ti j za vrjet... ne sj drgč j zakon, sam tale en malo mi ne klapa :P :whistle:
soncek9 Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 joj tu pa nwm č ti j za vrjet... ne sj drgč j zakon, sam tale en malo mi ne klapa :P :whistle: Irenca, sej ni treba d t vse klapa :naughty:
Irencko Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Irenca, sej ni treba d t vse klapa :naughty: ja no sj mi res marskdaj ne, ma pej se trudim sledit... :whistle: ala pa nej treba okol govort :unsure: itk pa ž vsi vejo :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2008 ja 29ga bo zihr u HOTedršici nekdo pil za tri....................več o tem natanko čez tri .... :naughty: v četrtek bomo postavile nagradno vprašanje :naughty: prvi,ki bo nanj pravilno odgovoril bo dobil nagrado v tekočem stanju
TONTO Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 ja 29ga bo zihr u HOTedršici nekdo pil za tri....................več o tem natanko čez tri .... :naughty: v četrtek bomo postavile nagradno vprašanje :naughty: prvi,ki bo nanj pravilno odgovoril bo dobil nagrado v tekočem stanju Katera bo rodila dvojčke da bo pila za tri :naughty: :naughty:
PETARDA46 Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 joj tu pa nwm č ti j za vrjet... ne sj drgč j zakon, sam tale en malo mi ne klapa :P :whistle: PORKAMADONA!!! Se vid de se neč ne vidmo pa ti nč ne klapa... pupa jest sm se zresnu in mi čist en mau še šmelca u glavi :whistle: :whistle: :naughty: :naughty:
Irencko Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 (popravljeno) PORKAMADONA!!! Se vid de se neč ne vidmo pa ti nč ne klapa... pupa jest sm se zresnu in mi čist en mau še šmelca u glavi :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: mal šmelca... dečko ala č j treba pej znamo bit resni, sam k ni treba... khm... ja no tu j pa druga :naughty: :whistle: sicr pa dele j cajt veselga decembra, no saj tle ž vsm neki špila :whistle: ka bo šele drug mesc... Popravljeno November 19, 2008. Popravil Irencko
moto rider Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 ja 29ga bo zihr u HOTedršici nekdo pil za tri....................več o tem natanko čez tri .... :naughty: v četrtek bomo postavile nagradno vprašanje :naughty: prvi,ki bo nanj pravilno odgovoril bo dobil nagrado v tekočem stanju Zdej je pa tako Sanda7... Če bo več decov kakor bab, :eek: nimam v Hotedrščici kej počet... :grrr
Rude Boy Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 organizira se jubilejni pohod ob obletnici republike ! 100 nepotešenih žensk v Hotedršico ! :naughty: Kekec pravi da pridem ! :rolleyes:
oks Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 Jaz pa ne bom mogel priti. Imam priprave ne mojo novo honorarno službo. Bomo pa kje drugje spili kakšno pivo in malo poklepetali.
soncek9 Objavljeno November 19, 2008 Opozori Objavljeno November 19, 2008 Jaz pa ne bom mogel priti. Imam priprave ne mojo novo honorarno službo. Bomo pa kje drugje spili kakšno pivo in malo poklepetali. to se pravi da bo udeležba vašega kluba polovična :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 19, 2008 Zdej je pa tako Sanda7... Če bo več decov kakor bab, :eek: nimam v Hotedrščici kej počet... :grrr no ja definitivno bo več golih beb kt decov tko da glede oblečenih pa bo najbrž prevladovala moška populacija,sej bi napisala da jih bomo probale slečt ma zna marsi koga pol odgnat;) organizira se jubilejni pohod ob obletnici republike ! 100 nepotešenih žensk v Hotedršico ! :naughty: Kekec pravi da pridem ! :rolleyes: hehe to pa še jz nisem vedela vsekakor dobrodošle :worship: glede jubileja obletnice SFRJ,bomo pa vsekakor posvetile temu dogodku,tudi rahlo presenečenje lansko leto je bil povdarek na olagumah letos bo pač na 65 obletnico Jaz pa ne bom mogel priti. Imam priprave ne mojo novo honorarno službo. Bomo pa kje drugje spili kakšno pivo in malo poklepetali. ja no škoda,pa drugič itak
maus Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 Presenečenje bo zihr postrojavanje pred pričetkom, dvig zastave in Hey Slovani :whistle: a sm vse izdal :naughty: Poročnik JNA Maus
gerholdd Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 bomo vidli, kaj bodo tovarišice povedale :)
Guest pmali Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 V Hotederščici itak niso bli čist prepričani al bi šli na belo al rdečo stran :wub: :krneki: , tako da bi mal previden z zastavami mahu :yea1: :surrender:
Irencko Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 V Hotederščici itak niso bli čist prepričani al bi šli na belo al rdečo stran :wub: :krneki: , tako da bi mal previden z zastavami mahu :yea1: :surrender: mački si še bliz nauje upal, tko d nema panike... itk pa u hotejah tko bl mal dogaja tk d sa lh vesel ene vesele noči (pa par dni akol) :worship:
Sanda7 Objavljeno November 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2008 okej nagradno vprašanje:kako je povezana številka 333 z nami oz našim dogodkom? prvi, ki bo pravilno odgovoril naj pride po nagrado za šank .................še 9DNI................
rockrider Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 okej nagradno vprašanje:kako je povezana številka 333 z nami oz našim dogodkom? prvi, ki bo pravilno odgovoril naj pride po nagrado za šank .................še 9DNI................ Lp! Ta položaj mi je pa neznan. Ciao!
gerholdd Objavljeno November 20, 2008 Opozori Objavljeno November 20, 2008 29. november je 333. dan leta
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se