semamiz Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 :naughty: Bravo Shadowke , dobra organizacija , pa tudi streapteasse je bil kar dober ... :naughty:
PETARDA46 Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 PUNCE bilo je odlično!!!!!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Se še sestavlem mal skupej, tak de grim zdej sam še u binglce :whistle: :whistle:
Andrejaa Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Men je biu full super žur..sicer ne vem kako je blo prejšnje leto, amapk ta mi je biu 1A!! Pa totaln fajn družba - itak :worship: Golaž mnjam-mnjam najbolši! :OK:
Darko U2nc Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Aloha shadowke dobr ste tole zadevo speljale pa se malo fotk :photo: :naughty: :naughty: :naughty:
Tanjuška Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Men je biu full super žur..sicer ne vem kako je blo prejšnje leto, amapk ta mi je biu 1A!! Pa totaln fajn družba - itak :worship: Golaž mnjam-mnjam najbolši! :OK: a to mislš goloaž? itak da je biu dobr :worship:
Medoo Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Vse pohvale Shadowkam za dobro organizacijo! :yea2:
soncek9 Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 a to mislš goloaž? itak da je biu dobr :worship: pa sej sm jz pol O prečrtala,... :naughty:
maus Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 na žalost se ni izšlo :closedeyes: verjamem, da je bilo odlično .. tko kot znate ve pripraut :worship: se vam ob priliki odkupim :whistle: ... vas pelem na kosilo al pa na večerjo :naughty:
Andrejaa Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 pa sej sm jz pol O prečrtala,... :naughty: A ti si bla ta barabca? :evilgrin: ma sam je blu prov veš..smo mel pač golaž z imenom Goloaž :lol1:
Tanjuška Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 A ti si bla ta barabca? :evilgrin: ma sam je blu prov veš..smo mel pač golaž z imenom Goloaž :lol1: sam sploh ni švoh ime hahahaha, ampak sm crknla od smeha hahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Andrejaa Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 sam sploh ni švoh ime hahahaha, ampak sm crknla od smeha hahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ja sej sm takoj pregledala še druge liste, da neb slučajn kje pisal namest majca - malca :blush: al pa kej tazga :rolleyes:
hrčo Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Vse lepo in prav :OK: sam Uniona je prehitr zmanjkal :krneki:
brubi46 Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Vse lepo in prav :OK: sam Uniona je prehitr zmanjkal :krneki: Še dobr da sm vodo pila :P Drugač je blo pa prou fino :OK:
gerholdd Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 super je blo :worship: kak pa veš? sej te ni blo :unsure: al pa te jaz nisem vidu? :krneki:
Bejba22 Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 :worship: :worship: :worship: Punce SUPER je blo, žur tak kot treba, :friend2: skratka vse čestitke tudi od nas :OK: Kočevskih medvedov :grupni: :grupni: :grupni: Bejba :yea2:
Death Angel Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 kak pa veš? sej te ni blo :unsure: al pa te jaz nisem vidu? :krneki: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: bla bla... :worship: še jst sm ju prpelju :naughty: in še ostale seveda
moto rider Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Babe, ve ste pa od hudiča!!! Sem slišal, da ste zrihtale žur, ki bi vam ga lahko zavidali vsi tanajbolj bikerski desci!!! A zaupate publiki skrivnosten recept, da se ga eni na pamet naučijo!
kađiva Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 super je blo :worship: sam bendi naj se drugič prej naučijo Motoriiiii, motoriii.... :P
Death Angel Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 super je blo :worship: sam bendi naj se drugič prej naučijo Motoriiiii, motoriii.... :P :worship: ciao :worship: me veseli da sm te spoznal upam da se še srečava pa kaj spijeva pa poklepetava :worship:
PETARDA46 Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 :worship: ciao :worship: me veseli da sm te spoznal upam da se še srečava pa kaj spijeva pa poklepetava :worship: A to si biu tud ti gor??? :whistle: :whistle:
Irencko Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 se ti zdi d ga ni blo? :naughty: drgč pa FOLK, zakon ste bli :winkiss: š enkrat hvala za takšno udeležbo :worship:
PETARDA46 Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Ojoj kok so bli eni bogi :whistle: :whistle: pijandure
Irencko Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 ne ku bogi, bl zaposleni :P s samim sabo :whistle:
PETARDA46 Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 ne ku bogi, bl zaposleni :P s samim sabo :whistle: Če sm pa lukno od kape isku :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se