Žarko G. Objavljeno Februar 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2009 vreme kaže v redu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 1, 2009 Deli Objavljeno Februar 1, 2009 waru, volk, Ana in Raubritterji smo se srečno vrnili ... počas bodo tudi slikce. Zmeraj znova ugotavljamo, da nam paše takšno cigansko življenje :) Ja vi ste pa res norci!!! :naughty: :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Februar 1, 2009 Deli Objavljeno Februar 1, 2009 :D :D :D Sam za finale pa je moral biti sneg in ples z motorčkom :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Februar 1, 2009 Deli Objavljeno Februar 1, 2009 slike so na http://www.mk-raubritter.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 1, 2009 Deli Objavljeno Februar 1, 2009 waru, volk, Ana in Raubritterji smo se srečno vrnili ... počas bodo tudi slikce. Zmeraj znova ugotavljamo, da nam paše takšno cigansko življenje :) :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 (popravljeno) Bolj stari,bolj nori :worship: :worship: :worship: Popravljeno Februar 2, 2009. Popravil du-le Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 dobr je blo :yea1: se vidmo spet drug let gor :naughty: drgač pa letos vse ok,razen tega ,da sta motorja mau kašljala proti domu.... :whistle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 fantje in dekleta svaka čast :worship: :worship: fotke pa take,da mi gre kr na jok k nism šla zravn :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 Nasledn let boste vidl tut mene gor, letos ni slo. Ej, ampak sneg ste pa vidl sele v Sloveniji, a ne? Tam je bil sam dobr star blat. Sicer pa dobr star bla se nobenmu ni nc skodu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 če se pelaš sam po cest je pri 5 stopinjah že mraz, in to kar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 Dobrodošli doma :worship: :worship: :worship: M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 Nasledn let boste vidl tut mene gor, letos ni slo. Ej, ampak sneg ste pa vidl sele v Sloveniji, a ne? Tam je bil sam dobr star blat. Sicer pa dobr star bla se nobenmu ni nc skodu :D Letos je blo prehladno za blato. Cela Avstrija je pod snegom, razen nekaj snežink je blo res snega samo v SLO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedseeker Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 O joj, to pa ste norci :worship: svaka čast vsakemu ki se poda na kaj takega. Zakon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 fotke pa take,da mi gre kr na jok k nism šla zravn :headbang: Men' je pa na jok potegnel, k' sem pomislu', da bi moral it' zraven. :( :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Februar 2, 2009 Deli Objavljeno Februar 2, 2009 http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_1621 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 fotke pa take,da mi gre kr na jok k nism šla zravn :headbang: men tud :cry: ubogi pujsek :kva2: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robopanik Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 Pokam od zavisti... :headbang: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 mene pa sobotna vročica obliva in spreletava nedeljski mraz ! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 men tud :cry: ubogi pujsek :kva2: :xx: se je žrtvoval za višje dobro :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 slike so na http://www.mk-raubritter.com RES STE FACE........ :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 Bolj stari,bolj nori :worship: :worship: :worship: TOLE PA RES DRŽI . . . . . :kva2: vidim po sebi . . . . :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 se je žrtvoval za NAŠE dobro :krneki: :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pokalica Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 Lep pozdrav tja dol v slo Vam prav zavidam da ste se lahko odpeljali na soncno stran alp jas sem pa moral ostat tu gor na Bayerskem na ja je pac tako. Me veseli da ste vsi srecno in zdravo prispeli nazaj v slo.tu gor je vse po starem snega ni elefanti so mimo ja pa kaj naj se recem. 13 pride skopc mal na okol pa prinese enega (ponavadi vec he he) tapravega rdecega (trikrat lahko ugibate kaj) . Jas pa komaj cakam 1 april da lahko zastartam in naredim prve kroge se ve do prve gostilne .ce bo vse posrec se vidimo pri Raubritterjih te boma z Volkom lehko vudrila eno po domace a ne. Sem te cisto pozabil pitati a je blo pivo zadosti hladno ... ja pa Tati se en prau lep pozdrav pa se kaj cujemo lp Miro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 Fala za pivo :worship: Bilo je na sobni temperaturi.Lih praf :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Februar 3, 2009 Deli Objavljeno Februar 3, 2009 Upam, da bo zdaj delal ::rolleyes: http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_1621 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se