marijan Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 napoved ni najbolj obetavna pa tudi indijanci že prosijo za dež :oops:
HHV Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Zna biti, zna biti!! :lol: :lol: Kaj zna biti.....upam da nisi mislil "dež" :?: :?: :?: Mislil že, želel pa sigurno ne. Je sezona preveč proti koncu, da bi nam še teh nekaj tednov dež zamakal. :cry: :cry: Bom popoldne na sosedovem travniku s kuzlo mal za sonce plesal! :lol:
LuCy Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Do vceraj je bilo zmenjeno, da celo igramo pri vas, vendar smo morali stvar preklicati, ker se je nas bobnar ponesrecil s kolesom in je hospitaliziran v Klinicnem centru. Ja, kaj pa tolk divja, no! :wink: ( I hope I won't be the next :shock: ) Pa res nimate sreče. V Lendavi se je oder (streha) podrl, zdaj bobnar, pri naslednjem koncertu bo sigurno potres :wink: :lol: :lol: :lol:
ORJAK Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Danes sem si ogledal sceno zanimivo lokacija je pa super fantje se trudijo v petek sigurno na enega zavijem.
.T. Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Danes sem si ogledal sceno zanimivo lokacija je pa super fantje se trudijo v petek sigurno na enega zavijem. Ce bo dez pa pridem z avtom, ker so Samuraji postavili dva zeeelooo velika šotora. Pravkar sem poslusal vremensko napoved in izgleda da bo danes vreme se kar zdrzalo. Ce nas bo tam veliko motosvetovcev bo pa se tolk boljse! Tadej
udi Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Evo tudi mene mal na okol. Kdaj pa kej greste tja da se kej srečamo folk !!!???
Einherjar Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Do vceraj je bilo zmenjeno, da celo igramo pri vas, vendar smo morali stvar preklicati, ker se je nas bobnar ponesrecil s kolesom in je hospitaliziran v Klinicnem centru. Ja, kaj pa tolk divja, no! :wink: ( I hope I won't be the next :shock: ) Pa res nimate sreče. V Lendavi se je oder (streha) podrl, zdaj bobnar, pri naslednjem koncertu bo sigurno potres :wink: :lol: :lol: :lol: :)) hehe, upam da ne, ker se bo Orto podrl - 16.10. Ce bo pa res, me lahko imate pa za Nostradamusa, ker sem napovedal to kataklizmo.
kekec III Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Evo tudi mene mal na okol. Kdaj pa kej greste tja da se kej srečamo folk !!!??? pokliči v soboto ..da se zmenimo !
HHV Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Evo tudi mene mal na okol. Kdaj pa kej greste tja da se kej srečamo folk !!!??? pokliči v soboto ..da se zmenimo ! Jest tuuuuud!!!
spidy Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Računajte udeležbo predsedstva ORJAKOV :wink: :wink:
kekec III Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Evo tudi mene mal na okol. Kdaj pa kej greste tja da se kej srečamo folk !!!??? pokliči v soboto ..da se zmenimo ! Jest tuuuuud!!! tut ti poklič !
fifty Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Tud fifty bo v petek (aja sej to je dons) tam. Se že veselim pirčka.
HHV Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 ....tut ti poklič ! OK, jutri zjutraj, ko grem na jago. Malo pred zoro. Da se zmenmo za kasneje. 8)
SPIDI Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Verjetno se tudi jaz mimo oglasim. Sicer z avtom, ker še zmeraj nisem nšel &$#%$% ključev od mopedine! :( :(
kekec III Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 ....tut ti poklič ! OK, jutri zjutraj, ko grem na jago. Malo pred zoro. Da se zmenmo za kasneje. 8) sam probi...!
.T. Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 No pa se pol dons zvecer vidimo. A mogoce kdo ve, ce bo tudi danes striptis al bo samo v soboto? Tadej
Kiki Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Pridemo danes z motorčkom :D ..., če ne bo dežja....drugače pa.... :?:
moped Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Evo, čez 10 minut se odpravim ene dele za moped v Kamnik iskat, nazaj grede se pa še na zboru ustavim. GAAAAAAAAAASAAAAaaaa !
Tatjana Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 No pa se pol dons zvecer vidimo. A mogoce kdo ve, ce bo tudi danes striptis al bo samo v soboto? Tadej Hallo! A ti doma mal premal dobiš? :wink: :wink: :twisted:
Max Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 No pa se pol dons zvecer vidimo. A mogoce kdo ve, ce bo tudi danes striptis al bo samo v soboto? Tadej Hallo! A ti doma mal premal dobiš? :wink: :wink: :twisted: Zeli stestirat nove pripomocke in prijeme :twisted: :twisted: :twisted:
.T. Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 Hallo! A ti doma mal premal dobiš? :wink: :wink: :twisted: To ne. Je pa striptis za naju z Misho dobra stimulacija pol za doma :twisted: Tadej
MARJA Objavljeno September 21, 2002 Opozori Objavljeno September 21, 2002 Bil tam že včeraj. Pridem pa tudi danes po 19. uri ko končam službo. Se vidmo.
klimbra Objavljeno September 21, 2002 Opozori Objavljeno September 21, 2002 JODLJODLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Še danes sem vesel,da sem imel čast prisostvovati na prvem MZ Samurajev.Ostal mi bo večno v spominu,saj sem se počutil kot na terasi hotela nekje ob morju.....ob prepevanju lepe Slovenske muzike in seveda nepogrešljivem UDI-jevem jodlanju pa so me prav močno srbele pete.....BTW...Hočko je dokazal,da obvlada polko......... Cene....normalne PLeskavica....dobra Pivo....hladno Muzika....prva liga Ljudi....premalo Organizacija....težko oceniti
MARJA Objavljeno September 21, 2002 Opozori Objavljeno September 21, 2002 In, je uspel zbor? Bodo videl jutri.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se