Hanzi Objavljeno Marec 5 Opozori Objavljeno Marec 5 Njegova Irena sporoca: Dragi prijatelji,znanci, sporočam, da bo pogreb od Klimbre dne7.3.2024 ob 9:30h na Žalah.V kolikor bi se želeli od njega posloviti prej, bo od 7 ure dalje v vežici SV.ANDREJA -Plečnikove Žale
Sam dePihlja Objavljeno Marec 6 Opozori Objavljeno Marec 6 Pa ne, no....😰. Klimbra, ostal nam boš v lepem spominu.
corleone48 Objavljeno Marec 8 Opozori Objavljeno Marec 8 Ne veš kdaj te čaka ta Matilda s koso,zato pa jaz,po končani furi,zmeraj poljubim motor.Lahko se bo zdelo komu smešno,ma tako je.Koliko jih je že pobralo...počivaj v miru Klimbra Kawasaki_rider in Dark 2
Rocky Objavljeno Marec 10 Opozori Objavljeno Marec 10 Dragi Klimbra, saj ne morem verjet! Redko prihajam na te strani, pa še takrat, ko pridem izvem žalostno novico. Ne bom pozabil vožnje tvojega Triumpha, ki si mi ga brez oklevanja prepustil, da sem ga lahko sprobal in postal par mesecev kasneje ponosen lastnik novega Triumpha. Neizmerno ti bom večno hvaležen za tvoje optimistično bodrenje ob težki bolezni meni drage osebe, ki se je več kot srečno izteklo. Sam pol leta pred tem nisi imel te sreče ob izgubi takratne tvoje drage. Ostajam brez besed. Počivaj v miru dragi dobrotnež! kp-kp, Pervy, Kugelschreiber in 4 others 6 1
C eagle Objavljeno April 2 Opozori Objavljeno April 2 (popravljeno) že šest let je, kar ga ni več med nami. Kako čas neusmiljeno beži... Popravljeno April 2. Popravil C eagle KARMEN1, Frenk 67, RobiRoberto in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno April 2 Opozori Objavljeno April 2 pred 11 minutami, C eagle pravi: že šest let je, kar ga ni več med nami. Kako čas neusmiljeno beži... Mali je bil Đek...v zelo lepem spominu ga mam. Dark, maus in C eagle 3
markII Objavljeno Maj 21 Opozori Objavljeno Maj 21 Poslovil se je Jure, počivaj v miru ... DAMI34, RobiRoberto, Mavti in 5 others 8
Hytech Objavljeno Junij 17 Opozori Objavljeno Junij 17 Ko sem že mislil, da se je izvlekel iz zajebanega zdravstvenega stanja, pa šok... 😔 Eden meni top review-erjev na temo motorjev, no cela ekipa... Ride in paradise Matt in hvala za vedno dobro vsebino o motorjih.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se