sjeng Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Huh, sam da je pa Coma dal drugemu več kot 20minut... Kaj letos ni konkurence??? Pa valda niso vsem gume počle... Despres,Casteu, Viladoms, Ullevalseter so vsi meli težave z gumami, drugih ki bi se lahko približali Comi(ko odpelje brez težav) pa ni.
bna Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 www.rtvslo.si "Nisem pričakoval, da bom dosegel tak rezultat že v uvodni etapi. Presenečen sem tudi nad celotnim razpletom prve preizkušnje, a temu je botrovalo veliko čudnih reči. Tudi meni je počila pnevmatika, tako da sem skoraj 200 kilometrov prevozil po golem obroču zadnjega kolesa. Verjetno bo presenečenj v nadaljevanju še več in upam, da bomo to znali izkoristiti in se bomo na koncu veselili dobrega rezultata," je povedal Stanovnik.
Igorr Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Kdaj se pa danes na Eurosportu začne?
Mutika Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Kaj si nor, Miran je čisto popenil :worship: bravo bravo :worship: sem zasledil, da bodo tudi na TV Paprika dnevne reportaže (ob 22.00) Uf, super, hvala za tale podatek, IBA! Namreč, sem tudi jaz ugotovila, da ima z Eurosportom tudi naš kabelski operater očitno težave ... :angry: :slap: ! Bravo, Miran! :worship: :OK:
Igorr Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Kdaj se pa danes na Eurosportu začne? Opsa, zamujam. Ob 23.00 se je začelo. (kot se bo najbrž ponavadi)
Dr_Jakob Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 MIRAN STANOVNIK NA KONCU 1. ETAPE TRETJI!!!! Ja, prov ste prebrali, NA 3. mestu je!!!!!!! CAREEEE!!!!! LEGENDAAAA!!! Miran, ce bos to bral, drzal sem pesti cel dan in se jih bom!! U rox!!
bladzo Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 (popravljeno) www.rtvslo.si"Nisem pričakoval, da bom dosegel tak rezultat že v uvodni etapi. Presenečen sem tudi nad celotnim razpletom prve preizkušnje, a temu je botrovalo veliko čudnih reči. Tudi meni je počila pnevmatika, tako da sem skoraj 200 kilometrov prevozil po golem obroču zadnjega kolesa. Verjetno bo presenečenj v nadaljevanju še več in upam, da bomo to znali izkoristiti in se bomo na koncu veselili dobrega rezultata," je povedal Stanovnik. Tole so pa buče...Verjetn mu je pri transferu olupilo gumo, kjer štoparice ne laufajo! Se sicer ne bi tako smejal na sliki.... Sicer pa mu na Eurošportu niso namenili niti poštenega posnetka, kaj šele da bi ga vsaj kaj povprašali... Če bi bili francozi 1., 2., 3., bi sigurno vse kaj vprašali. Glih zmagat bo mogu, da ga bomo kej vidl! :naughty: Gremo Miran! :yea1: :yea1: Popravljeno Januar 3, 2009. Popravil bladzo
Dr_Jakob Objavljeno Januar 3, 2009 Opozori Objavljeno Januar 3, 2009 Tole so pa buče...Verjetn mu je pri transferu olupilo gumo, kjer štoparice ne laufajo! Se sicer ne bi tako smejal na sliki.... Sicer pa mu na Eurošportu niso namenili niti poštenega posnetka, kaj šele da bi ga vsaj kaj povprašali... Če bi bili francozi 1., 2., 3., bi sigurno vse kaj vprašali. Glih zmagat bo mogu, da ga bomo kej vidl! :naughty: Gremo Miran! :yea1: :yea1: Tole se pa strinjam. Kolk so na Eurosportu en kup gnjid! Na tretjem mestu je, pa so raj kazal unga americana s hummerjem, k je pristal na 27. mestu!! Barabe barabinske!!
bmwslo Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 8.30 se začne na EUROSPORT-u Miranu čestitke :worship: in držim pesti za vnaprej
XXXL Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Bravo Miran. Lepa slika za v osebni album, tista brez pnevmatike. :worship:
bica Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Tudi danes rastura, na polovici etape je odlicen cetrti. http://tracking.dakar.com/ASO/index_us.html
sjeng Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Tudi danes rastura, na polovici etape je odlicen cetrti. http://tracking.dakar.com/ASO/index_us.html Ko pridejo še ostali bo verjetno okrog desetega mesta, do 73km je precej hitra proga potem se začne pesek, kar bi mu lahko bolj ustrezalo. Je pa zanimivo da na prvem merjenju vodi domačin Cid De La Paz, bomo videli koliko se mu bo izplačalo tole tiščanje.
sjeng Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Stanovnik ima očitno težave na CP2 je zelo zaostal (20min) in je padel na 38.mesto.
ZD€N€ Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 :worship: Stanovnik je ZAKON :worship:
gidl Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Miran danes šestindvajseti, skupno petnajsti... Še bo prišel njegov dan... :OK:
Markko Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Zajeu je eno žico pa je padu. :unsure:
bladzo Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Kratka novička --> http://www.motosvet.com/dakar-2009-marc-coma-v-vodstvu.html
Lunč Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 (popravljeno) Kratka reportaža fox tv in izjava :alien1: "našega" :alien1: Stanovnika za argentinsko TV. KLIK Popravljeno Januar 4, 2009. Popravil Lunč
S57CQ Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Hmmm Miran ja ... samo v napisu ne pa v resnici. So spet majstri televizijci mal zabluzil.... Nema panike ....
moto rider Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 Tale reportaža na področju, ki jo je objavil Lunč je še v redu. Kaj bi šele bilo, če bi deževalo? Kajti v tem delu Argentine ko je dež, so te poti tako spolzke kot drslanica v pravem pomenu besede. Gredo pa proti jugu (Patagoniji), kjer je trasa bolj kamnita, kar zna biti po eni strani "prijaznejše" jebemomastnedej! - So pa padci bolj boleči :(
moto rider Objavljeno Januar 4, 2009 Opozori Objavljeno Januar 4, 2009 (popravljeno) Mislim, da bo t'le Stanovnik gonu. :yes: Mi smo raje "presedlali".... :grim Popravljeno Januar 4, 2009. Popravil moto rider
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se