Bojč Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Zakaj imajo pa danes tako pozen štart?? So bli zihr da bodo tut dns skenslali etapo, pa so zjutrej mal "potegnili". :whistle:
Lowrenc Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Hja pol bojo pa dirkači sredi noči ''domov hodili'' :unsure:
simonsi Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Danes so spet skrajšali etapo zaradi močnega deževja ponoči. Štartali bodo šele na cp4, torej bo hitrostna preizkušnja skrajšana za 324km in bo dolga "samo" 220km. Štart bo ob 11.30 po GMT -3h.
simonsi Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Stanovnik je po današnji "etapi" na skupnem odličnem trinajstem mestu. Upam da bo jutri, na zadnji etapi, obdržal to uvrstitev ali pa mogoče še celo pridobil kakšno mesto. :OK:
Cartman Objavljeno Januar 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 Stanovnik je po današnji "etapi" na skupnem odličnem trinajstem mestu. Upam da bo jutri, na zadnji etapi, obdržal to uvrstitev ali pa mogoče še celo pridobil kakšno mesto. :OK: SUPERCA!! NIMAM CAJTA GLEDAT, A MI LAHKO NAPIŠEŠ PE KAKO JE Z DE VILIERSOM IN KATERI JE MIRAN U MARATON KLASI? HVALA ZA PODPIRANJE LENOBE IN SORRY ZA CAPS!
simonsi Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 De villiers je obdržal minimalno vodstvo pred Millerjem z dobrima dvema minutama. Res mi je škoda Carlosa, ker tale De villiers mi je nekam antipatičen. Za maraton klaso pa na hitro pogledano nisem nič našel.
IBA Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Bravo Miran, ponovno je dokazal da je vrhunski športnik :worship:
XXXL Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Miran 3. v marathon klasi. :worship:
ZaLLaR Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 (popravljeno) :worship: BRAVO MIRAN :worship: Zdej se pa odpočit na dormeo pa počas trenirat za naslednji Dakar! Popravljeno Januar 19, 2009. Popravil ZaLLaR
jetman Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Čestitke Miranu! :worship: Za vrhunski rezultat, in da je dirko končal brez poškodb. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se