Saint Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 pa še naslov napiši pa opiši, kako imaš motor varovan .... :OK: slika pride, ko zrihtam digitalca, da dela, motor je pa varovan s ključavnico in z zavarovalnico you hit me I & 80 kolegov hit you. :devil: lp Rudi
Fritz Objavljeno Marec 26, 2006 Opozori Objavljeno Marec 26, 2006 Malo te bom popravil: novembra sem naročil tablico za motor -posebnno.(izbereš lahko) Pet znakov (črke štev. ali kombinacija) brez šumnikov lahko pa je X ,Y in W. Rok dobave ,dolenjska (jug Slovenije verjetno se tu dela počasneje zato pa dražje) ,je 3 mesece,potem pa naj bi te poklicali samo radi pozabijo. No Brumer, a si dobil tablico s petimi znaki? Meni so rekli, da to ni mogoče. Res pa je, da je na navadni tablici pet znakov, če upoštevaš tudi pomišljaj. Zgleda, da je odvisno od širine črk, ki si jih izbereš...a to so vse domneve, dokler nekdo ne potrdi, da ima tablico, izdelano po naročilu, s petimi znaki.
Saint Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 (popravljeno) :OK: slika pride, ko zrihtam digitalca, da dela, motor je pa varovan s ključavnico in z zavarovalnico you hit me I & 80 kolegov hit you. :devil: lp Rudi :wub: :OK: O:-) lp Rudi Popravljeno Marec 29, 2006. Popravil Saint
moto rider Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 :wub: :OK: O:-) lp Rudi 5 Rudijev poznam iz Litije, tebe pa ne. Jaz jo (tablico po naročilu) tudi čakam. Jutri, pojutrišnjem, popopojutrišnjem jo sigurno že dobim pri Suzy na UE. Ko bo lepa! (tablica)
Ganges Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 A bo LJ - FIČO? :D Nevem zakaj lahko imamo Y, X,... Š, Č, Ž pa ne!!! :angry:
Jure Objavljeno Marec 29, 2006 Opozori Objavljeno Marec 29, 2006 A je možno tut sam s tremi znaki dobit tablico? Jaz bi imel napisano DEX :)
PERO58 Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Tablica pritrjena na FJR :OK: :OK: :OK:
SiR Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 (popravljeno) najbolj nevarna tablica na svetu LJ - SYMRU :OK: ali pa LJ - UBICA :-) Popravljeno Marec 30, 2006. Popravil SymRu
Thundercat Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 PO-BRITA :OK: hvala za idejo Rude.... :OK: :naughty: :P
Ganges Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 thundercat pa hitro, da si jaz kje ne premislim in si jo grem naročit :naughty:
_THUNDER_ Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 niso imeli tablice P-69 :( ... plačeval pa tudi ne bom za tisto po naročilu... aja dimenzije tablice so še vedno iste...
Rude Boy Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 hvala za idejo Rude.... :OK: :naughty: :P če sem odkrit ima prste oz. dlake, no karkoli že, zraven tudi Britta Bilač, saj ma ( je imela ??!! ) na svoji mečki LJ-BRITTA ! Pa smo zajamrali uf, škoda da ni iz Postojne ! :grim
Thundercat Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Borut Bilač Rojen: 14.4.1965 v Postojni :D http://sport.si21.com/atletika/anjavalant/trener.htm
bna Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 (popravljeno) niso imeli tablice P-69 :( ... plačeval pa tudi ne bom za tisto po naročilu... aja dimenzije tablice so še vedno iste... je pa ena prednost teh tablic ker ko se bodo tablice menjale se bomo mi lepo vozili z normalnimi tablicami ti pa boš dobil eu tablico upam de se zavedaš kakšna je :BUA: Popravljeno Marec 30, 2006. Popravil bna
Ris Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 A je možno tut sam s tremi znaki dobit tablico? Jaz bi imel napisano DEX :) Lahko imaš tri ali štiri črke ali kombinacijo črk in številk. Jaz mam tri črke.
eMBe Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 bna je pa ena prednost teh tablic ker ko se bodo tablice menjale se bomo mi lepo vozili z normalnimi tablicami ti pa boš dobil eu tablico upam de se zavedaš kakšna je kar tolaži se s tem :grrr ko bo treba menjat bomo morali vsi eni preje drugi kasneje :grim še pri vsaki stvari so postavili rok trajanja stare zadevšne :P
moto rider Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Lahko imaš tri ali štiri črke ali kombinacijo črk in številk. Jaz mam tri črke. Ne smeš pa imeti samo kombinacijo številk! :grrr In glih to me je zjebal. :o
Fritz Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Fičo, saj lahko še zmeraj Z750 daš gor :P .) :)
moto rider Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Fičo, saj lahko še zmeraj Z750 daš gor :P .) :) Žalitve pa slabo prenašam! :( Vozim Hondo :OK: :010 :010 :OK: Staro in poslušno... :friend1:
Fritz Objavljeno Marec 30, 2006 Opozori Objavljeno Marec 30, 2006 Sorry :friend1: , je bilo čisto v hecu mišljeno (poklon teti Africi). Mislil sem Zastava 750 - Fičo .)
moto rider Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Sorry :friend1: , je bilo čisto v hecu mišljeno (poklon teti Africi). Mislil sem Zastava 750 - Fičo .) Fritz! Mater, si mi dal idejo, ampak žal nekoliko prepozno: Škoda! Za mojo tablico že pleh režejo!!! Tebe bomo pa na cesti najdel! (Po tablici)!!! :grim
Fritz Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Fičo, to leto me verjetno ne bo domov z motorjem. Se držim na isti zemljepisni dolžini, samo ene 581 km bolj južno. A tebe bom torej lahko prepoznal po tablici CE - FIČO?
Ganges Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Mater sem bil bedak, da si nisem prej preračunal. Tablica po naročilu se definitvino izplača in to prej kot v 2 letih. Meni je na tehničnih rekel, da stane nekaj več ko 12.000 (možno da se nekoliko moti). Nas, ki pa imamo državne pa vsako leto stane nekaj več ko 5000 SIT + da ti jo vzamejo ko odjaviš (tvoja ti ostane) + rekel je da prišparaš (če imaš svojo) tudi pri odjavi,... Naslednje leto ziher. Ampak moram še eno pametno dobiti za ime. Me kar mika, da bi ga zavaroval v Postojni in uporabil idejo Rude Boya :OK: Če nebo Thundercat tega storil .) Z MB pa ni kaj kombinirati.
moto rider Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Tablica po naročilu se definitvino izplača in to prej kot v 2 letih. Meni je na tehničnih rekel, da. 13.000 plačaš, počakaš dva do tri tedenčke, doplačaš še za tablico 3.000 in jo namontiraš. Pzimi jo pa pod pušter spraviš!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se