motoristek Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 A mam lahko glede na to da sem iz KP okoliša, Go tablico? Kolk stane? Je še zmeraj 7kratna cena navadne? Kolk pa je navadna :D Sm pozabu Lohk dam delat pred iztekom registracije novo? Registriri v GO pa jo boš imel. Po naročilu stane 16.834,00 Lp
Driverman Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Kje lahko naročim tablico po naročilu? :?
Stric Burek Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Kje lahko naročim tablico po naročilu? :? Verjetno tam kjer ti izdajo navadno ;)
motoristek Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Kje lahko naročim tablico po naročilu? :? V vsaki Interšparovi trgovini, pri mesarju.... :headbang:
eMBe Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 V vsaki Interšparovi trgovini, pri mesarju.... :headbang: ne prodajaj megle :devil: tablico boš dobil v ENGRO TUŠ u :OK: čokoladno seveda :lol1:
Pravokotar Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 tablico boš dobil v ENGRO TUŠ u :OK: čokoladno seveda :lol1: S čimer je rešen tudi problem skrivanja: ko te jagajo policisti, jo enostavno požreš B)
eMBe Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 S čimer je rešen tudi problem skrivanja: ko te jagajo policisti, jo enostavno požreš B) problem nastane ko si po zaužitju čokolade lahko ZAPRT :P
bmwslo Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 S čimer je rešen tudi problem skrivanja: ko te jagajo policisti, jo enostavno požreš B) problem nastane ko si po zaužitju čokolade lahko ZAPRT :P A če sam ližeš :whistle: si tudi zaprt :?
Zx_R Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Kako dolgo sploh traja če daš delat tablico po naročilu????
vuk76 Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Kako dolgo sploh traja če daš delat tablico po naročilu???? Dva do tri tedne....jaz sem čakal točno tri tedne na UE Maribor.
motoristek Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Kako dolgo sploh traja če daš delat tablico po naročilu???? jim daš tudi tel. št. in te pokličejo, ko jo dobijo... :yea1:
eMBe Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 in koji K*** če ti tablica :eek: v snegu ups za na sanke prlimat :lol1:
Zx_R Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 in koji K*** če ti tablica :eek: v snegu ups za na sanke prlimat :lol1: Hja mene je malo zaj.... in sem odjavil točno 14 dni pred tem ko še ni bilo možno tablic deponirat, tako da bom mogel spomladi kupit novo, ker pa se govori da bodo te nove 18x18 jaz pa zakrilc na repu motorja ne mislim imet saj nisem boeing 747 .) računam na to da dam delat tablo po naročilu(15x15)še preden bodo začeli izdajat nove in tako dobim tablico v še zmernih merah. :blush:
motoristek Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 pa to sem ti jaz naredil... :kva2:
Guest Brumer Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Kolikor jaz vem je zadnji datum za naročit tamalo tablico 06.jan.2007 kdaj jo potem naredijo je njihov problem ,bolje kdor misli naročiti še tamalo tablico naj pohiti,ko jo dobiš jo itak deponiraš na upravni enoti in te čaka ko greš registrirat tako,da jo nebo treba na sanke nabijat kot nekateri mislite. :OK:
eMBe Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Brumer :eek: a Dolenjčki še niste videli motornih sani :lol1:
woox Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Da ne boto potem še kakšnega takega zakona sprejeli da moramo vsi menjati tablice za nove :blink:
Guest Brumer Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Brumer :eek: a Dolenjčki še niste videli motornih sani :lol1: SANKE-zame niso motorne sani,pa saj ti to nemoreš vedet,ker zdaj se bi radi tudi v hrib vozili in na sekret peljali,moja generacija je veliko prepešačila in vsaj meni NI ŽAL ! ! ! :OK:
snoopy Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 ko bojo nove reg.tablice...a bojo tut nove okvircke nardil?Al bom mogu prevrtat tablco(baje je to kaznivo?) Al pa jo bom ,tko kt je en že reku,mal obrezu :krneki:
eMBe Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Al pa jo bom ,tko kt je en že reku,mal obrezu šiptar sistem uporabiš pa olfo :lol1:
Zx_R Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Kolikor jaz vem je zadnji datum za naročit tamalo tablico 06.jan.2007 kdaj jo potem naredijo je njihov problem ,bolje kdor misli naročiti še tamalo tablico naj pohiti,ko jo dobiš jo itak deponiraš na upravni enoti in te čaka ko greš registrirat tako,da jo nebo treba na sanke nabijat kot nekateri mislite. :OK: Hvala ti Brumer, zlo koristna informacija! :yes: :yes:
Original-One Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Kaj pa če maš motor registreran celo sezono? Potem grem tudi lepo naročit tablco in ko jo dobim jo zamenam, za staro, ali kako?
motoristek Objavljeno December 18, 2006 Opozori Objavljeno December 18, 2006 Odjava-Prijava... :worship:
Stric Burek Objavljeno December 19, 2006 Opozori Objavljeno December 19, 2006 Ma zdej mi ni več nč jasno... Če imam registriran motor do 15.januarja in ga registriram ponovno recimo maja, aprila mi ostane zdajšnja tablica, ali gre ta na uničenje in maja, aprila dobim novo, 18×18cm, katero moram seveda plačat? Se torej da deponirat za recimo pol leta al ne?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se