domina Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 tkole so se fantje v nedeljo podili na Grobniku
suzuki Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Hola, evo nekaj slikic z včerajšnjega športnega dneva na Grobniku novice že vse veste, naši junaki zmagali v treh razredih, Marko za povrh še uradno dosegel rekord stock 1000 klase!!! še enkrat čestitke vsem trem hvala Nevi in M1hu za družbo dol in Martinu za nazaj, je blo... navdihujoče :naughty: škoda k je Cartmanu Honda odpovedala poslušnost, je blo noro napeto za gledat in navijat najprej smo mal počakali pred vhodom ; tkole je blo v Jermanovem "boksu" pred dirko Marko prvi uletel v reškega v 1.krogu, navdušenje bratov Hrvatov okoli mene je ful splahnelo ko so pogruntali da to ni Loris Valjan ; in tolkle je mel prednosti pred drugim po 4 krogih na zmagovalnem odru po dirki veselje, ponos in zasluženo proslavljanje po toliko šraufanja se je zmaga res prilegla!!! na drugi sliki: neustavljiva Človek in Stroj :evilgrin: zmagovalna ekipa tudi za Boštjana Pintarja je zaigrala slovenska himna Luka Dečka sem žal zamudil na odru ker nisem dovolj hitro prišel iz Reškega ovinka, čakam da mi pošlje slikce in bom objavil kasneje SharpNinja 1
Cartman Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 a je Marko s tem časom postavu tud Grobniški rekord u klasi Stock 1000?
TiPi Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Hehe, Bojan velkan med vsemi (skupinska slika ob motorju)
suzuki Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 a je Marko s tem časom postavu tud Grobniški rekord u klasi Stock 1000? Hola mojster, DA a zdej vidiš kaj si zamudil??? :naughty: SharpNinja 1
domina Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 če vas zanima nedeljsko dogajanje na Grobniku, najdete fotke tukaj: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1879 FazerMan 1
Cartman Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Hola mojster, DA a zdej vidiš kaj si zamudil??? :naughty: a jebi ga sad. . .je blo kar je blo. bolš de je crknlo učer kot če bi drugo nedelo.
SharpNinja Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 En mjčken utrink iz nedeljske Alpe Adrie......Jerman jim je pokazu kako se pele :hooray: , pa RSV4 je tud dobr letela za njim s Pellizzonom v sedlu
didl Objavljeno Avgust 3, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2009 če se ne motim je tudi Luka Dečko postavil rekord v klasi supestock 600
fp4492 Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 (popravljeno) To nedeljo je na Grobniku dirka za AA prvenstvo. Prvič se bo predstavil tudi @helmut (Alen) v razredu Superbike. Naj povem, da bo v tem razredu tekmoval z motorjem, ki ustreza pravilniku Superstock. Držimo pesti in pridemo navijat. Popravljeno Avgust 20, 2009. Popravil fp4492
billy Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 Bravo Helmut,končno eden ki se je opogumil in z vaških dirk presedlal na višji nivo;škoda ker ne morem pridet dol,bomo pa doma držal pesti!!!
sjeng Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Uuu zakon, bomo stiskal pesti... kak to da ne bo v ss nastopu, če ma motor za tja?
Cartman Objavljeno September 3, 2009 Opozori Objavljeno September 3, 2009 a kdo ve, kdo vse ta vikend vozi na hungaroringu? baje se Slovenska udeležba kar povečuje. . . .
escape Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 a kdo ve, kdo vse ta vikend vozi na hungaroringu? baje se Slovenska udeležba kar povečuje. . . . danes sem slišal da naj bi bil JP najhitrejši slovenec na hungaroringu. Ali kdo ve kaj več?
BIZIXXX Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 Narobe si slišal. Takole je : 4.Jerman Marko 1,52,238 8.Pečnik Alen 1,53173 16.Prosenik Janez 1,56,913 18.Šešerko Boštjan 2,00,178 Najhitrejši je Madžar Juhasz David z časom 1,51,183
suzuki Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 Hola, rezultati so tlele gandi, TommyP in SharpNinja 1 2
sesir Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 (popravljeno) Hola, rezultati so tlele Sem gledal rezultate od oldtimer! Ne moreš verjet Jure Lampe še vedno na stopničkah Se pelje ded!S tisti morinijem,ko pri... Čestitke vsem Popravljeno September 5, 2009. Popravil sesir
Jure Objavljeno September 5, 2009 Opozori Objavljeno September 5, 2009 (popravljeno) Bravo naši, bomo držali pesti Me pa par stvari zanima, mi že dlje časa niso jasne, če se da komu v par stavkih napisat. V čem je sploh razlika med klaso Stocksport 1000 in Superstock 1000, če sploh je kakšna? Ali je to ista klasa pa ima pač dva imena? Zanima me tudi zakaj je pri teh rezultatih, ki jih je prilimal Suzuki pri rezultatih Hungaroringa pod kategorijo StSp 1000 odpre fajl z rezultati za Superstock 1000 (vsaj tako piše), pri rezultatih Grobnika, pa pod isto kategodijo StSp 1000 odpre rezultate za StockSprot 1000 v primeru, da to dvoje ni isto. Prav tako sklepam da je SBK najvišja oziroma najbolj odprta klasa, no vsaj logično bi bilo tako. Ampak zakaj so potem časi pri SBK slabši kot pri StSp, tako na Grobniku kot na Hungaroringu. In kje je med tema dvema klasama sploh razlika Upam, da nisem preveč zakompliciral, sam me res zanima kako je s tem, da si bom že enkrat na jasnem Popravljeno September 5, 2009. Popravil Jure
Cartman Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 tole je kr unbelieveble. marko gladko 1:51:xx, Alen in Janez 1:54:xx, tomassinija ki je na grobniku precej konkurenčen, sta nabila za 10 sekund, Simonovića, če se ne motim hrvaškega rekorderja na grobniku, pa za minuto in deset sekund ? respect. helmut 1
suzuki Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 Hola, ja čist res, tole zasluži max++ respect in čestitke PS glihkar me je poklical JP, pravi da je blo čist noro, a na žalost tudi precej padcev, smolo sta imela tudi Luka Dečko in Bostjan Pintar, ki bi se sicer zagotovo visoko uvrstila gandi, sesir in SharpNinja 2 1
helmut Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 tole je kr unbelieveble. marko gladko 1:51:xx, Alen in Janez 1:54:xx, tomassinija ki je na grobniku precej konkurenčen, sta nabila za 10 sekund, Simonovića, če se ne motim hrvaškega rekorderja na grobniku, pa za minuto in deset sekund ? respect. Smo kr dobr letel ja:) moj čas je bil 1:53:293,za prvič sem zadovoljen.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se