Einherjar Objavljeno December 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 23, 2008 A bodo jaslice? DA vem al prnesem smetano al ne? :rolleyes: Sej ves, kaj se rabi za jaslice - raketa... đizs go home. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 bomo kar žive jaslice postavl, to je zdaj zlo modno. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 bomo kar žive jaslice postavl, to je zdaj zlo modno. :lol: A ti boš Marija? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 A ti boš Marija? :whistle: tud lahko, če bo Jožef dobr. :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 24, 2008 Sej, kurac, jaz bom pa spet zunaj stal, pa osla igral :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 Upam da mi bo ratal še pravočasno iz tujine priti nazaj v Lj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockrider Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 Lp! Če kdo ve, kaka je kej cesta čez Marijo Reko? Pa še to me zanima, če bo živa glazba, kdo špila? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2008 Se malo pa PAAAAAAAAAAAAARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 Lp!Če kdo ve, kaka je kej cesta čez Marijo Reko? Pa še to me zanima, če bo živa glazba, kdo špila? Hvala! cesta je OK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 še mal pa odhod :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 In prišel je čas za odhod. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skinny Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 Odločitev je padla,... če greste vsi tja, grem pa še jst! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 Odločitev je padla,... če greste vsi tja, grem pa še jst! :D tooooo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 27, 2008 Deli Objavljeno December 27, 2008 sm hotu ... z mopedom ... sam me je včer do konca navila viroza ... party on Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skinny Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Kljub vsem nevšečnostim na cesti, se je dogajalo! Samo očitno nimam samo 23 let, ker me utrujenost čist zabije zjutri v tla :D Time to bed!!! Nočko vsem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 super je blo :worship: tud proti mrazu smo se uspešno boril :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockrider Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 Striptizeta 1A, men so se kr roke tresle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 je bilo fajn- sploh vidt kake obraze, k jih že dolg nism Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 (popravljeno) Striptizeta 1A, men so se kr roke tresle: Se strinjam, sicer se mi niso roke tresle, je pa bla mislim da najboljša oz zadnjih 100 ki se jih spomnim ;) O:-) svaka čast, kje ste jo pa vjagali? :hmm: Popravljeno Januar 5, 2009. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
travac Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 Striptizeta 1A, men so se kr roke tresle: So se tresle ja :headbang: :headbang: Samo ena fotka pa se ta v megli :naughty: :headbang: A je bil tko zakajen prostor?? :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se