Jure Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Ja nimaš kej, so druge dirke na sporedu, TOCA, če se ne motim.. Sej itak je prenos na netu, na SBK streni, tako da ni problema Asriel in Klajba 1 1
igralec Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 ja na eurosportu 2 je sploh zlo pomemben prenos v živo
igralec Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Ben samo še 2 piki razlike :naughty:
KennyJR Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 beeeeeeeeeeeeeeeen hagi se vidi da ni še 100% mogoče je zato na koncu mal popustil, ampak vseeno ben je pokazu kako se pelje
Jure Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Bravo Ben Asriel in Klajba 1 1
Balistični Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Mah, spet ta dolgočasnež (beri Spies) na poti do doubla. Hagi bo spet za las zmanjkalo do naslova mam občutek :glare:
KennyJR Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 lol dolgočasnež če sam vozi pa ga gledaš ni dolgočasen kaj šele če ma hago za ritjo... ben sploh ni dolgočasen, še kot osebnost ne... ni pa klovn al pa osel kot rossi... P182, igralec, tom in 1 other 4
kuntakinte Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 lol dolgočasnež če sam vozi pa ga gledaš ni dolgočasen kaj šele če ma hago za ritjo... ben sploh ni dolgočasen, še kot osebnost ne... ni pa klovn al pa osel kot rossi... Hehhe vidim, da ne moreš brez Rosija...včasih mam feeling kot, da ti je babo nategnu v preteklosti pa ne morš pozabt karlovacko 1
KennyJR Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 (popravljeno) Hehhe vidim, da ne moreš brez Rosija...včasih mam feeling kot, da ti je babo nategnu v preteklosti pa ne morš pozabt o nategnil babo? on nateguje učota... :naughty: samo hotel sem povedat da pač ben ne špila nekega norčka in da je bolj zrela osebnost kot pa rossi... ko je bila pritožba da je dolgočasen... meni je naprimer to bolj všeč, kot pa rossijeve otročarije... ja ja... sej vem.. get a lajf (za mene)... tak pač sm Popravljeno September 6, 2009. Popravil KennyJR karlovacko in P182 2
kuntakinte Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 o nategnil babo? on nateguje učota... :naughty: samo hotel sem povedat da pač ben ne špila nekega norčka in da je bolj zrela osebnost kot pa rossi... ko je bila pritožba da je dolgočasen... meni je naprimer to bolj všeč, kot pa rossijeve otročarije... ja ja... sej vem.. get a lajf (za mene)... tak pač sm nope, ti nisi hotu povedat, da je ben zanimiv, ampak predvsem to, da je Rossi klovn ...
gebre Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Nehite se kregat, pa rajši povejte, če tud vam live streaming ne dela
KennyJR Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 nori out... v prvem ovinku se je pred reo nagužval in le ta ga je rahlo pipnil in je šel... ben trenutno šele na 6. mestu, sam počas bo šlo ne dela na strani od sbk, ampak sam gledam na british ES 2 mate nekje v temi motogp link do programa in navodila...
igralec Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 Spies trenutno 4. more mal pazit na točke pa ne pretiravat, je pa na eurosportu 2 navadnem tud kdor ga lovi
mini Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 lol dolgočasnež če sam vozi pa ga gledaš ni dolgočasen kaj šele če ma hago za ritjo... ben sploh ni dolgočasen, še kot osebnost ne... ni pa klovn al pa osel kot rossi... ej sam ta kloun oz osel je taka legenda da mu niti razni spiesi pa stonerčki ne sežejo do kolen... karlovacko 1
brembo Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 kaj je z drugo dirko ?!?! na wsbk še ni rezultatov
rot Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 V drugi je bil Johnny Rea prvi, Ben Spies drugi, Haga padel. Aly46 1
igralec Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 18 pik prednosti za Spiesa, v Imoli je letos testiral tko da progo že precej pozna, Magny Cours se more še naučit, v Portimau je pa tudi testiral se mi zdi, tko da mu bo do konca sezone mal lažje
KennyJR Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 tale vikend mislim da je bil za bena eden težjih. sploh zaradi poznavanja proge, ampak vseeno je odpeljal za dol past in haga se lahko začne ponovno pripravljati na poraz... Furioso 1
igralec Objavljeno September 6, 2009 Opozori Objavljeno September 6, 2009 ja škoda za Hago, pomoje bo letos konc kariere pa ne bo prvak nikol. Že to s pole positioni je hecn, 7x pole v 15 letih al kok :grim je pa vseen legenda
Cartman Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 ja škoda za Hago, pomoje bo letos konc kariere pa ne bo prvak nikol. Že to s pole positioni je hecn, 7x pole v 15 letih al kok :grim je pa vseen legenda on je zmer dal raceface on u nedelo. njegov samurai of slide stil očitno ni zahteval najbolših štartnih mest. pa je vseeno pršu na podij/do zmag. ful mi je hudo zanj, pomoje je zdej jasno, da bo prvak spies. mislim, da lahko spiesu naslov uzame sam zeeelo velika smola, ampak, napak dela extremno malo, kvalificira se zelo dobro in po štartu ni v gužvi, de ma jeklene živce je dokazal že u ameriko, čeprav ga prvič gledamo u boju za naslov, mormo vedet da on ZNA osvajat prvenstva. in proti Zemkeju ni blo lahko. Lepo je videt konkurenčne honde. očitno se je splačalo WhitePower zamenjat za Ohlins.
brembo Objavljeno September 7, 2009 Opozori Objavljeno September 7, 2009 zanimivi so mi bli podatki pred samo dirko o moči motorjev...je blo prvič? ker sm šele učeraj opazil..tako ducati 198HP...yamaha 210HP...honda 215 HP
P182 Objavljeno September 9, 2009 Opozori Objavljeno September 9, 2009 ben spies je razkril skrivnost svojega uspeha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se