Port Folio Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 So so....... oziroma... there is only one.... The one & only .)
EAST Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 The one & only .) Jap, resnično zeloooooooooooo dober motor, tale tuono, zraven superduka seveda(ha,ha).
Ice Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Ice lahko bi združil temi v kolikor pašeta skupaj s Kateri "big" naked , da se stvari nebojo podvajale, imenovalec je tako isti. recimo, da je to splosna tema o tej zvrsti motorciklov, zgoraj navedena pa bolj turisticno-potovalna (de nau ferek jamrou :P ).
RVT Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Vincent Blach Shadow ( agregat od Honde VTR SP-2) :naughty:
hilton Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 eto končno našel fereks dream bajk :naughty: i ma dovolj kufrov
biker77 Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 (popravljeno) hehe zato ti je bil spis v motopulsu tako všeč. odpravli so "hibe" seriskih big nakedov. Ampak lih honde niso popedenali, ne? dva XJR en ZRX in en GSX so bli, ne? mene zanima, zakaj noben japonski retro naked nima USD vilc, ki bi prnesle tud bolše križe zavore, . . . pa zgledajo bolše. čudi me da v debati o nakedih noben ne omeni IMHO poosebljenja nakedov, monstra, in nakeda za Simonsija, dirkalnika z ravno belanco Tuono. drgač pa, naked je zame big, če ima big motor. ne sam po kubaturi ampak predvsem po gabaritih. glih to je fora..ker ma vsak svoje muhe..pa ne motocikel ampak voznik in men pač monster ni všeč, tuono mi je pa celo nevšeč.. vsak vidi stvari po svoje.. drugače pa sta benelli in moto morini kr pobirala zmage v naked klasi..pa še všeč sta mi oba.. jap..tisto v motopulsu so dobr predstavl..in sm mel tudi sam neko idejo da bi tistega mercedesa od cb1300 mal nabrusu.. ampak emocije so prevladale nad pametjo in grem na italijana :D Popravljeno December 19, 2008. Popravil biker77
Cartman Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 glih to je fora..ker ma vsak svoje muhe..pa ne motocikel ampak voznikin men pač monster ni všeč, tuono mi je pa celo nevšeč.. vsak vidi stvari po svoje.. drugače pa sta benelli in moto morini kr pobirala zmage v naked klasi..pa še všeč sta mi oba.. jap..tisto v motopulsu so dobr predstavl..in sm mel tudi sam neko idejo da bi tistega mercedesa od cb1300 mal nabrusu.. ampak emocije so prevladale nad pametjo in grem na italijana :D hehe. a bo tak kot Arnotov? :D :topic: mam filing, de se Arno drugo leto odpravla po zmage na happening, stroj zna zmagat v kar nekaj kategorijah
11Matej Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Re: Off Ce bo zdrzal priganjanje, kajti letos mu je ze med cestno voznjo crkoval kot za stavo. Stalno je bil parkiran pri Gašperju.
Balistični Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 The one & only .) Jap, Tuono je res prava stvar. A se še komu zdi, da je bil ta stari Tuono bolj našpičen B)
Port Folio Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Jap, Tuono je res prava stvar. A se še komu zdi, da je bil ta stari Tuono bolj našpičen B) Še zmeri je :grim
biker77 Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Jap, Tuono je res prava stvar. A se še komu zdi, da je bil ta stari Tuono bolj našpičen B) bolj našpičen ali bolj nemiren? :whistle:
Balistični Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 bolj našpičen ali bolj nemiren? :whistle: Ta pravi 'Motorji' so našpičeni in nemirni :whistle:
biker77 Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Ta pravi 'Motorji' so našpičeni in nemirni :whistle: pa ta pravi bajkerji smrdljivi in pijani a ne :whistle:
simonsi Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 So so....... oziroma... there is only one.... tuna se pelje odlično in dobre zavore, ampak vseeno ima par konjičev manj kot milka, pa že tako mu manjka kar nekaj konjičev za kakšno resno izživljanje. Sem peljal par tun, pa mi sploh ni bila všeč. Motorček že potegne, ampak ni pa to tisto, ko ves tresoč od adrenalina stopiš dol. Men je pač moč bolj pomembna kot ovinkarjenje. :whistle: rad bi pa šel en krog z b-kingom. :grim
biker77 Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 rad bi pa šel en krog z b-kingom. :grim če ga ne bi tko ogromnega naredili bi bil moja prva in edina izbira..ker gre res hudo..pelje se pa tudi dobro.. le zavore bi bile lahko malo bolj ostre..
simonsi Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Kako misliš ogromnega? A med nogami širok a tako na splošno?
lasagna Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Wanna B King je zelo grda kreacija. Sicer pa kaj govorim. Tudi avtomobili po letu 94 mi niso všeč. Upam, da me dežurni ne bodo razsvetljevali v stilu "pezde, ko si ga nemoreš privoščit", vendar je ressss grrrd.
sesir Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Men je pa B-king svetovn.Nisem ga še vozil sam zgleda mi pa noro!Tiste plastike na izpuhih bi sicer raje zamenjal za karbonske...Kot mi je Z1000 ko je ven prišu.Ko pa sem ga imel pa sem ful pogrešal vetrovno zaščito.Sam vseeno mislim,da si ga bom vmes za eno leto privoščil,da mal vidim kak je...Edini serijski naked,ki bi ga imel!
biker77 Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Kako misliš ogromnega? A med nogami širok a tako na splošno? lahko bi ožjega naredili..tu mislim predvsem široke plastike na tanku in zadku in pa preveliki izpuhi.. drugače je igračka.. Men je pa B-king svetovn.Nisem ga še vozil sam zgleda mi pa noro!Tiste plastike na izpuhih bi sicer raje zamenjal za karbonske...Kot mi je Z1000 ko je ven prišu.Ko pa sem ga imel pa sem ful pogrešal vetrovno zaščito.Sam vseeno mislim,da si ga bom vmes za eno leto privoščil,da mal vidim kak je...Edini serijski naked,ki bi ga imel! Na B-kingu je vetrna zaščita dobra..predvsem zaradi širokega sprednjega dela.. pri 260 ni nekega hudega piša v glavo.. al se je pa sam men tko zdel k tko hitr pride na 260 :whistle:
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 eto končno našelfereks dream bajk :naughty: i ma dovolj kufrov Kam pa se predšotor montira? :naughty:
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 pa ta pravi bajkerji smrdljivi in pijani a ne :whistle: Pa taprave bajkerce visoko obiskane fuk mašine :-)
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 tuna se pelje odlično in dobre zavore, ampak vseeno ima par konjičev manj kot milka, pa že tako mu manjka kar nekaj konjičev za kakšno resno izživljanje.Sem peljal par tun, pa mi sploh ni bila všeč. Motorček že potegne, ampak ni pa to tisto, ko ves tresoč od adrenalina stopiš dol. Men je pač moč bolj pomembna kot ovinkarjenje. :whistle: Kaj pa govoričiš? Kot prvo - ni tuna ,pač pa tuono - to bojda pomeni 'grom' Kot drugo - a ni Tone zmagal nekaj v Daytoni lani, med nevemkakimi vse 'konjsko močnejšimi zadevami' ?
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 (popravljeno) Men je pa B-king svetovn.Nisem ga še vozil sam zgleda mi pa noro!Tiste plastike na izpuhih bi sicer raje zamenjal za karbonske...Kot mi je Z1000 ko je ven prišu.Ko pa sem ga imel pa sem ful pogrešal vetrovno zaščito.Sam vseeno mislim,da si ga bom vmes za eno leto privoščil,da mal vidim kak je...Edini serijski naked,ki bi ga imel! Ja, ker tako noro zgleda, jih majo še 1000 neprodanih v skladišču na Madžarskem :-) (sm prepričan, da če prideš z 7500 evri tja, kar je skor polovica cene, da ti ga dajo, sam da se ga znebijo) Pa tisti kuhinjski pult spredaj pred jajci je tudi primern, da na njem suši za 120 ljudi pripraviš :P Popravljeno December 19, 2008. Popravil mashina
biker77 Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Ja, ker tako noro zgleda, jih majo še 1000 neprodanih v skladišču na Madžarskem :-) (sm prepričan, da če prideš z 7500 evri tja, kar je skor polovica cene, da ti ga dajo, sam da se ga znebijo) Pa tisti kuhinjski pult spredaj pred jajci je tudi primern, da na njem suši za 120 ljudi pripraviš :P kje? kupim :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se