Dinotti Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Fil dobr vse skp,sam jz nevidm neke lepote v tistmu napol zlomljenim zadkom :whistle:
trojan69 Objavljeno Januar 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Fil dobr vse skp,sam jz nevidm neke lepote v tistmu napol zlomljenim zadkom :whistle: Poglej moj podpis (na koncu posta) :krneki:
KUK679 Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 streetfighterji so zakon :ninja:
Lencdo Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 jaja lepo lepo...plastike (zadek) si kupu v luisu al je kšna www. stran???
trojan69 Objavljeno Januar 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Zadek je iz e-baya. Ena majhna e-bay firma Hard-Core-fighter. Ma kar uredu in ugodne poliesterske fighter dele (maske, zadki, spojlerji,...). Jih je pa treba pred barvanjem navadno še mal dodelat. Imajo pa tudi TUV tko da jih je mogoče homologirat.
kađiva Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 kul motor bo, osnova je itak legendarni gsxr 1100 :worship: sicer men osebno ta "german style" fighterji niso najlepš, ampak OK važn da se dogaja in dela neki kvalitetnga tud pr nas, ker raznih zmazkov in predelav smo že dost vidl, tapravih Streetfighterjev je pa mal :)
Lencdo Objavljeno Januar 23, 2009 Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 Zadek je iz e-baya. Ena majhna e-bay firma Hard-Core-fighter. Ma kar uredu in ugodne poliesterske fighter dele (maske, zadki, spojlerji,.. .) . Jih je pa treba pred barvanjem navadno še mal dodelat. Imajo pa tudi TUV tko da jih je mogoče homologirat. hvala za odgovore....glede homologacije se pa kr prijavi, ker boš čakal papirje tolko časa kot izdeluješ motor :evilgrin:
trojan69 Objavljeno Januar 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2009 (popravljeno) @kadživa-men so pa lih tile namški zici zakon (čaki da pride maska :evilgrin: ), sem pa najprej hotu narest mal manj vpadljivo predelavo z zicom od tastare R1, ki bi bil tud udobnejši poleg tega pa skor direkt paše na nosilce, pa sem se premislu. Drugač pa ja-kar se same izdelave tiče sem se odloču da ne bom ubiral preveč bližnjic (ne z delom ne z financami), ker pol nakonc res vseskup izpade kot en zmazek. drugač pa ja-gsxr 1100 legenda-sem meu streetfighterja že v glavi, ko sem šou prvič pogledat mašino :krneki: @Lencdo-sej homologacijo ma-tuv je treba baje sam vpisat v homologacijski kartonček (vsaj tko so mi povedal-upam da je res :unsure: ). Bom pa poskusu čimveč stvari homologirat....(maska, križi, spojler, števci,...) Drugač pa na predelavi še ni sprememb-jebat ga izpitno obdobje pa primankljaj financ :headbang: . Popravljeno Januar 23, 2009. Popravil trojan69
SF Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Če kdo takole masko rabi z lučmi vred jo ima pri meni... Zadeva se privijači na nosilce klasične luči na dva vijaka...
nk84 Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Evo ena lepa predelava Bandita: Bandit
trojan69 Objavljeno Februar 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 OK. V zadem mescu se ni kej preveč premaknilo-izpitno obdobje pač. Nosilec sedeža je na varjenju. Upam da bo jutri pa da paše na okvir :rolleyes: . Ker nimam aparata za varit Alu sem si pomagu tko da sem zadevo privil na lesen podstavek ter nesu na varilski inštitut zvarit.
trojan69 Objavljeno Februar 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Spravu sem se tud skrajšat izpušne lonce. Lonci bodo mat oz. satenaste črne brve, začetek ter konec pa poliran aluminij. Tko da mam še kar nekaj dela z polirnjem, kitanjem prask na loncih (uporabu bom tekočo kovino) ter seveda z menjavo ˝polnjenja˝ loncev. mogoč jih bom dal elektroprašno pobarvat, po vsej verjetnosti se jih bom pa lotu kar z ene 300 ali pa več stopinjsko barvo. Izpuh bo verjetno kar glasen-lonmci so krajšani namreč za skoraj polovico ter popolnoma odprti (bli že prej). Če bo zadeva preglasna bom pa situacijo rešu z kakšnim specialni :whistle: dušilcem
trojan69 Objavljeno Februar 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 odprti rori :whistle: trebor 1
trojan69 Objavljeno Februar 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Tkole pa naj bi približno vse skupi zgledal. pomoje bom obdržu kr 4v2 izpuhe.
simonsi Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 a boš dal zadaj še kakšen blatnik, tak ki pride tik nad kolesom?
trojan69 Objavljeno Februar 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 Ja močno razmišljam o tem. Al bom pa samo dobr zapru prosto za elektronko (releji, CDI, alarm,...)
simonsi Objavljeno Februar 16, 2009 Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 To že, ampak z blatnikom bo zadnji konec dlje časa lep ostal, drugače se bo pa vedno kaj poznalo, sploh po dežju.
sesir Objavljeno Februar 17, 2009 Opozori Objavljeno Februar 17, 2009 Spravu sem se tud skrajšat izpušne lonce. Če bo zadeva preglasna bom pa situacijo rešu z kakšnim specialni :whistle: dušilcem Prijatelj je tako skrajšal original na zx10 l.05.Motor ma glas :worship: :worship: Garantirano pa veliko preglasno za "organe" Tako,da nek kao Db kiler si boš mogu izdelat za na homologacijo... Za primerjavo Z1000 z leovinci in brez Db kilerjev je velik tišnji,pa nič ne pretiravam.Nad 8000vrtljajev,te kar ušesa bolijo,če zraven stojiš.Med vožnjo pa :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
trojan69 Objavljeno Februar 17, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2009 Za homologacijo pa tehnični mam doma k sreči še originalne rore. Jutr bom odrezu še druzga potem jih pa moram še pobarvat, spolirat pa ˝nafilat˝. a kdo ve kako se po nemško reče temu polnilu v Louisu oz. če obstaja kakšen material, ki je bol dostopen, da se ga dobi tud pri nas.
sesir Objavljeno Februar 17, 2009 Opozori Objavljeno Februar 17, 2009 (popravljeno) universal auspuffdammmatten set cena 19,95eu.Sama volna pa...Silent sport auspuffwole. Je pa na 702 strani v 2008 katalogu :whistle: Popravljeno Februar 17, 2009. Popravil sesir
trojan69 Objavljeno Marec 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Sesir hvala!!! Ja no skratka v enem mesecu dela se je neki premaknil (bi se še več če na svetu nebi obstajal alkojol pa žuri :rolleyes: ). Na prvi pogled ne zgleda velik ampak je pa večino dela pomoje že opravljenaega. Skratka. Nosilce zica (subframe) dobu od varilca zadeva super paše skupi. Naredu sem škatlo za akumulator. Tuki je blo dost jebanja ker je pod sedežem ekstremno mal prostora tko da se je šlo dejansko na milimetre. Škatla deluje na princip treh zaprtih stranic, ena stranica pa je na tečaju,ki se ga z trakom (uporabu bom kr tanko gurtno) zategne čez akumulator. Stvar super drži-lahko bi reku da bolš kot original :naughty: . Izdelal sem tudi nekaj nosilcev za elektroniko-rele štarterja, alarm, CDI, varovalke,.... rele žmigavcev sem pa pritrdil kar z vezicami. odprtine na straneh (trikotnik, ki ga tvorijo cevi, ki so pripete na okvir) sem zapru z gosto alu mrežo-pomoje kr uredu zgleda. Cel spodnji del še dodatno pokriva 0,8mm aluminij, ki ima vlogo varovanja elektronike pred projektili izpod zadnje gume (ja resno razmišljam tud o blatniku) pa še zlo dobr zgleda poliran aluminij če pogledaš pod rit. izdelal sem tudi plato za sedež iz 3mm aluminija, nosili jo bodo 4-je vgrezni 6mm imbus vijaki, ki bodo imeli hkrati funkcijo pritrditve poliestra na sedež. Plata bo, zavoljo moje zadnjice, prevlečena z peno-razmišljam o neoprenu. Tko da je zadek zdaj v grobem narejen-montirat moram še nosilec tablice zadnjo lučko, ki bo integrirana v poliester zadka (ja spet bo zabava z smolo)pa smernike. Zadek je bil-in še bo-najtežji del procesa predelave. Predvsem zato ker je vse tok na knap-obdržat sem namreč hotel original airbox, ki zasede ogromno prostora). Poleg tega pa je vanj vloženo veliko dela rezultatov se pa če gledamo motor kot celoto ubistvu ne vidi-zna bit kar mal frustrirajoče. No zdej se pa pričnejo manj težavna dela. poliranje itd. Ko pa pride finančna inekcija-računam da v roku enga mesca pa najbol zabavn del-montiranje maske, superbike kita, števcev,...-lahke stvari za narest pa del kjer bo motor začeu dobivat končno podobo.
trojan69 Objavljeno Marec 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Pa še slikca z zmontirano elektroniko-če kdo vidi kakšno napako al pa kej kar sem spregledu oz. nidobr montirano nej prosim pove :krneki:
trojan69 Objavljeno Marec 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2009 Tkole nekak bo zgledal končan zadek. Cev izpuhov bo mat črna, pokrovčki polirani, na sliki žal ni zic plate-pozabu montirat, poliester bo pa navaden črn-svetleč prav tako ˝špice˝ feltne, obod bo pa poliran alu. To je to zaenkrat-ta vikend bo pa pela lava pa polir pasta. Bom poročal o napredku.
sesir Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Tkole nekak bo zgledal končan zadek. Cev izpuhov bo mat črna, pokrovčki polirani, na sliki žal ni zic plate-pozabu montirat, poliester bo pa navaden črn-svetleč prav tako ˝špice˝ feltne, obod bo pa poliran alu. napreduješ...bo počasi...Jaz bi dal izpuhe bolj pokončno!Bi blo vsaj za moj okus lepše in se bolj skladalo z zadkom
Ice Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 napreduješ...bo počasi...Jaz bi dal izpuhe bolj pokončno!Bi blo vsaj za moj okus lepše in se bolj skladalo z zadkom :yes: . trojan, probaj "ujeti" zgornjo linijo zadka.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se