VStarRider Objavljeno December 28, 2008 Opozori Objavljeno December 28, 2008 I ove godine MC Rajvosa zajedno sa prijateljima iz MK Reborn Dalmacija organizuje najbolji party u gradu. Kao i prošle godine na party-u svira Cactus Jack ali ovaj put pojačan nastupom MC Rajvosa Banda. Pivo i klopa za bajkere kao i prošlih godina, ko je bio zna šta to znači :) Info na: club@rajvosa-mc.com +387 61 899 159
maus Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 ... pridem :P ... mogoče se pa že kaj prej vidimo :whistle:
tati Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 ... pridem :P ... mogoče se pa že kaj prej vidimo :whistle: :P :beer2:
maus Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 predpremiera uspela :P pozdrav u Sarajevo :beer2:
MARJA Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 predpremiera uspela :P pozdrav u Sarajevo :beer2: Jap, bila je uspešna :worship: :010 :beer2: :beer2:
MDR Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Predpremiera :yes: :yea1:. Pozdrav v Sarajevo! M.
Happy Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 ojla jst se tud še nism čist sestavu. po moje mi manjka SARAJEVSKO PIVO. See ya :beer2:
Rude Boy Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 lej jih lej ! torkovi predpremijaši ! :naughty: lepo se je bilo srečat in popivat v Undergrondu ! kasneje sem opazil da SMS namenjen Volku ni bil posredovan ! :angry: jebomo stari, kje si bil ! kaj ? ne slišim dobro ! slab izgovor ! :P Underground v Sarajevuuuuu, to je za nas :whistle: Sloga v Sarajevuuuu, to je za nas :whistle: Pizdarije v Sarajevuuuu, to ni za nas ! ps snega okrog Sarajevskih hribov je toliko zapadlo da bo tudi februarska smuka OK ! :OK:
hrčo Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Ne bi blo slabo ponovit lanskega dogodka :hmm:
maus Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 kasneje sem opazil da SMS namenjen Volku ni bil posredovan ! :angry: jebomo stari, kje si bil ! kaj ? ne slišim dobro ! slab izgovor ! :P Underground v Sarajevuuuuu, to je za nas :whistle: Sloga v Sarajevuuuu, to je za nas :whistle: Pizdarije v Sarajevuuuu, to ni za nas ! ja ja ... rekel je, da nas "kao" ni slišal :lol1:
volk Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 ja ja ... rekel je, da nas "kao" ni slišal :lol1: Tisto kar sem slišal je blo lih toliko, da sem hotu klicat Mulderja in Scaly :slap: p.s. a se ti ni utopu mobi?
Rude Boy Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Modrič in Skuličeva sprašujeta ali ju je kdo klical na 090 64 40 ?!
VStarRider Objavljeno Januar 29, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Za sve one koji dođu u petak, okupljanje i pred party je u Undergroundu od 20:00 pa nadalje :)
VStarRider Objavljeno Februar 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 U ime MC Rajvosa hvala svim klubovima, free riderima i ostalima koji su bili na party-u. Nadamo se da smo opravdali vaša očekivanja i da nije bilo propusta. Pozdrav i vidimo se!
VStarRider Objavljeno Februar 16, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2009 samo dvije slike da se dobije osjećaj koliki je to party bio sutra u večernjim satima će biti postavljene fotografije službenog fotografa MC Rajvosa na stranicu kluba
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se