YAMASAKI Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Moja kar naprej tečnari motor prodat, motor prodat....bom kupla šporget
TheMan Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 meni je moja bivša težila :headbang: zdaj mi več ne teži :lol1: :hooray: :whistle:
Guest Brumer Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Moja kar naprej tečnari motor prodat, motor prodat....bom kupla šporget Samo prodat ne - šporget kupit - bosta dva pri hiš!!!! :whistle: Moja je pa šporget prodala in Kawasakija ER-6-N kupila - kako mamo različne !!! :whistle:
salo Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Moja je pa šporget prodala in Kawasakija ER-6-N kupila - kako mamo različne !!! :whistle: vedno več jih je takih :worship: :worship:
Demon Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 vedno več jih je takih :worship: :worship: Ha, imam srečo, tdi moja navija za Fireblade!!! :evilgrin:
YAMASAKI Objavljeno Januar 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Ha, imam srečo, tdi moja navija za Fireblade!!! :evilgrin: Aja, tvoja če pa trajnožarečo?!
bmwslo Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Moja ma svoj šporhet , jaz pa motor. Pravično porazdeljeno :whistle:
dore Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 vedno več jih je takih :worship: :worship: A zdej si se pa izdal kok si dučeta kupu :beer2: :lol1:
Irencko Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 u v obratno smer tut vela... :naughty: k men bena ne teži :blush:
salo Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 A zdej si se pa izdal kok si dučeta kupu :beer2: :lol1: špergert sva prodala :naughty: :P :beer2:
trebor Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 Pri je meni tudi nekako tako. Sva kupila avto, nato sem rekel, da je naslednji motor, ker je bil T-ace že malo v letih. Pa sem zamenjal parket v stanovanju, pa je hotela še kuhinjo novo. STOP :nono: ! In je R1 doma. Kuhinja bo že počakala, saj je "kriza". LP Robert
Demon Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Aja, tvoja če pa trajnožarečo?! Hehehe, ja, navija za belo!! :whistle:
Halozan Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Moja ma svoj šporhet , jaz pa motor. Pravično porazdeljeno :whistle: Vsaka čast,tako je prav. Moped je kot konj,ga tudi samo en jaha. :naughty:
Mary Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 u v obratno smer tut vela... :naughty: k men bena ne teži :blush: :yes: :OK: :yea1: :worship:
mack Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Moja star šporgert pa dva mopeda! :whistle:
Irencko Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 :yes: :OK: :yea1: :worship: :yea1: :yea1: vrjamem d teb tudi ne :worship: :worship:
TONTO Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Pr ns je pa mal drgač! :yes: :eek: So trije motorji pa šporgeta ni. :eek: :naughty: Se držimo pravila-NE KUPUJ STVARI KI JIH NE UPORABLJAŠ! :OK: :yea1:
aselak Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 pri meni nič ne teži razen to da naj ne prodam 600 (kao da gre dost) in kupim 1000 kao da 1000 ne rabim WTF :krneki:
Dr_Jakob Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Moja sicer noce it na motor z mano, ampak podpira me pa vseen. Edin zdej ji ni jasno, kako sem lahko tako zmesan, da se furam z motorjem tut pozimi, pa mi skoz ponuja svoj avto, sam da bi sel na 4 kolesa ... jok, odpade.
SF Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Pri nas imamo dva motorja, sedaj kupujemo tudi šporget na drva... :winkiss:
Ni3ous Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Moja nč ne teži, zdej ma tut ona vso opremo in se tut kdaj skup peljeva. Brzine je ni strah in ji ni panike tut če prtisnem enmal. Je pa res, da mi pač zaupa in ve, da nebi brezglavo pretiraval. Jo je pa seveda strah zame, kadar grem kam na furo. Da naj prodam, pa ni nikdar rekla. Js pravim vsa čast našim ženskam, staršem... da prenašajo ta strah zarad našega veselja. Svojim otrokom ne vem, če bi dovolil motor, bi me blo preprosto preveč strah.
3nity Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Moj ima enega, jaz pa kar dva :whistle: :whistle:
janih Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 dokler sem dam hodu ponoč, pa še pijan povrh, je blo vse narobe, ko pa sem nehal pit in si kupil motor, je pa glih tko k bi dubu tud novo ženo, sploh mi več ne teži, še bodri me, da bi čim več doživel lepih trenutkov z motorjem, pa tud če grem za več dni na pot, :worship: :worship: :whistle: z mano se pa itak noče vozit, ker prav da je to en dolgcajt, edin na morju, ko jo peljem na sladoled :winkiss: :whistle:
motofrik Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Hmm, težko razložit... Brani mi motorja ne, ko grem na furo, pa kar GSM poje ''kje si, boš še dolgo?''. Samo se mi pa na furi večkrat ''sprazni baterija'' , pa sem nedosegljiv. Gre pa tudi še kar rada na kak izlet zraven.
Temty Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Jaz sem si kupo svoj motor ona pa svojega, praktično, ko maš motor na servisu se lahko voziš z njenim! za rojstni dan je ni treba vozit jest pa zlatega kiča kupovat, si je zaželela novo spredno gumo, kaj češ lepšega.... LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se