LUMPKA Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Pestro in zabavno. Sploh stare obraze vidt. Fino smo se mel
hrčo Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Počas se sestavljam skup :wacko: Fajn je blo, predvsem pa u iber folka :OK:
lasagna Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Sturm und Drang. Skoraj prepričan sem, da sem se imel izjemno dobro. Hvala za gostoljubje, dober pir, glasno muziko in vse, kar je spadalo zraven. Se počutim, kot bi prišel iz toplic. :worship:
ghibli Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Kot vedno pri vas :worship: :worship: :worship:
brubi46 Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Fajn je blo, predvsem pa u iber folka :OK: Se strinjam :yes:
Lojze Knapić Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 na nivoju :OK: vse pohvale :yes:
alkatraz Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 na nivoju :OK: vse pohvale :yes: Ti pa znaš uživat :rolleyes:
Einherjar Objavljeno Februar 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Naum nic rekel, tiho pa tudi ne bom. Izredno vesel nad udelezbo (hvala, HVALA) in samim zurom... sestavil sem se tudi ze pocasi, tko da se malo, pa bom "operativen"
METAL4EVER Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Tudi sam sem se komaj sestavil,ampak še dons zamerm tistm,k mi je Arise od Sepulture skenslov. :evilgrin:
Medoo Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Tudi podpredsednik je bil delaven! :worship:
triker Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 (popravljeno) Tudi podpredsednik je bil delaven! :worship: Jap, pa radodaren...(vrnem na našem partyju na Primskovem) :) Drugač pa super žur, sm se mel zlo fajn!! :worship: :worship: lp, D. Popravljeno Februar 9, 2009. Popravil triker
Darko U2nc Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 pa še moja pohvala a sem vam govoril da bomo dober čili jedli in smo ga res :worship: :worship: :worship: fotko mi je pa nekaj zatajil tko da nimam nič slikc
Einherjar Objavljeno Februar 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 pa še moja pohvala a sem vam govoril da bomo dober čili jedli in smo ga res :worship: :worship: :worship: fotko mi je pa nekaj zatajil tko da nimam nič slikc Sej... jebovas... jaz sem pa optimisticno (in pozno) samo se v pomit lonec pogledal :(
hrčo Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Sej... jebovas... jaz sem pa optimisticno (in pozno) samo se v pomit lonec pogledal :( Ein še hujš bi blo, če bi te čakalo še pomivanje lonca :evilgrin:
Pimpi limpi Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Ja res je bil fenomenalen žur! :worship: Tok je blo fajn, da sem obležala doma z gnojno angino in 14 dni bolniške! AJOJ AJOJ! :xx:
LAIBACH Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Žur na nivoju,tako kot se spodobi za firestartarse :OK:
Darko U2nc Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Sej... jebovas... jaz sem pa optimisticno (in pozno) samo se v pomit lonec pogledal :( hehehe prov ti je men je pa soncy tako porcijo dala z kupckom :naughty: :naughty: :naughty: soncy 4you :winkiss: :winkiss: :winkiss:
soncy Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 hehehe prov ti je men je pa soncy tako porcijo dala z kupckom :naughty: :naughty: :naughty: soncy 4you :winkiss: :winkiss: :winkiss: sam da ti je teknilo .) :winkiss:
Žarko G. Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 noben ni dal še link od slik tko da ga bom jaz dal http://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=1
jager Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Dobr smo se mel :worship: kakor vedno :beer1: :grupni:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se