DAN Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 Ne vem,tale je men čist ok,dot com mal spremenit pa je.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno April 4, 2009 Deli Objavljeno April 4, 2009 (popravljeno) Ne vem,tale je men čist ok,dot com mal spremenit pa je.... evo, ampak bi blo bolš če bi mel vektorsko sliko in pa original... pa barvno bi blo kr reskirano met k so detajli...tko k so šle TC majice u k--- feedback prosim.... (ja, pa 7 je prevelika... :D ) Popravljeno April 4, 2009. Popravil herbieflower Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Halozan Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 To pri MK ATRANS 19 aprila bi bilo kar ugodno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 (popravljeno) evo, ampak bi blo bolš če bi mel vektorsko sliko in pa original... pa barvno bi blo kr reskirano met k so detajli...tko k so šle TC majice u k--- feedback prosim.... (ja, pa 7 je prevelika... :D ) Klinc,interceptor je za amerigose,jaz bi mel brez tega,oz.namest interceptor VFR800...,če kdo spele zadevo sem za... Srečanje na Racelandu???če je kdo za to??? Popravljeno April 6, 2009. Popravil DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sulica Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Klinc,interceptor je za amerigose,jaz bi mel brez tega,oz.namest interceptor VFR800...,če kdo spele zadevo sem za...Srečanje na Racelandu???če je kdo za to??? RACELAND ? Kje je pa to ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sulica Objavljeno April 7, 2009 Deli Objavljeno April 7, 2009 Men tud. Mene in mojo je med drugim prenašala po Iranu in naju tudi parpelala nazaj: Pa še marsikaj drugega je pretrpela... Vsaka ti čast.... pravi biker :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno April 8, 2009 Deli Objavljeno April 8, 2009 RACELAND ? Kje je pa to ? TUKILE :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sulica Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 TUKILE :) Hvala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XRV-rider Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 ..ajd fantje, kje bo pol meeting?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno April 9, 2009 Deli Objavljeno April 9, 2009 ..ajd fantje, kje bo pol meeting?? jutr? al pa u soboto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno April 13, 2009 Deli Objavljeno April 13, 2009 a je bil kdo v Mirni Peči danes? mene žal ni bilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OSSA Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 a je bil kdo v Mirni Peči danes? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejz Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 a je bil kdo v Mirni Peči danes? mene žal ni bilo... :naughty: bil, pa še kar nekaj lastnikov VFR je blo videt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 :naughty: bil, pa še kar nekaj lastnikov VFR je blo videt. kakšna škoda... se bomo pa že mi dobil... ane kaj zdej, a velja tist miting? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zv0n3 Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 a je bil kdo v Mirni Peči danes? mene žal ni bilo... Bil bil, ampak sam pogledal pa letu naprej. :krneki: In kako je pol z VRF srečanjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 govoril se je da se dobimo 19. aprila pr Trojanah... eno stran nazaj. če bo ok vreme, pridem dopoldne - okol 10-11h Drži?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejz Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Najbolje, da se držimo kar tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno April 14, 2009 Deli Objavljeno April 14, 2009 Najbolje, da se držimo kar tega. zmenjeno! Upam da nas pride v čimvečjem številu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sulica Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 PREDLOG - SREČANJE VFR 19.4.2008 NA TROJANAH OB 10:00 V mislih sem imel, da se gre do Dravograda na pijačo in potem gassaa v Avstrijo na Route 69...sami lepi ovinki celih 30km in še kaffe ob prečudovitem jezeru. Če bo vreme jaz sigurno pridem, drugač pa bi prestavu na 27.4.2009. Da ne bo izgovorov zaradi temperatur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 PREDLOG - SREČANJE VFR 19.4.2008 NA TROJANAH OB 10:00 V mislih sem imel, da se gre do Dravograda na pijačo in potem gassaa v Avstrijo na Route 69...sami lepi ovinki celih 30km in še kaffe ob prečudovitem jezeru. Če bo vreme jaz sigurno pridem, drugač pa bi prestavu na 27.4.2009. Da ne bo izgovorov zaradi temperatur jst sm ZA! čeprav v 19. ne bom mogu it na turo (Route 69) - če se gre pa magari še enkrat 27.4 grem pa ziher zraven, pa še Nova Štifta je takrat. BTW. a gre jutr kdo do Grobnika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 27.4.2009 bi šlo vun..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 27.4.2009 bi šlo vun..... kaj bi šlo vun? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roadbuster Objavljeno April 15, 2009 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2009 Mene žal ne bo,imam druge oibveznosti,pa moram z avtom it sulica,neč nisi povedu za to VFR srečanje do danes,sam neki si blodu o 19.4.,grrrrrrrrrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sulica Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 Mene žal ne bo,imam druge oibveznosti,pa moram z avtom it sulica,neč nisi povedu za to VFR srečanje do danes,sam neki si blodu o 19.4.,grrrrrrrrrrr Sej sm ti že reku da grem tudi 27.4 tja gor če čš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 kaj bi šlo vun? Le potrudi se malo...saj bo šlo.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se