jose Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 ..no, a že kaj pogrešate tole pisto in vse obrobne zadeve, ki se dogajajo okoli nje :hmm: :rolleyes: ..evo, ene 'obrobne' zadeve, z mislim da prvega obiska na Marofu :) ....ah, nostalgija :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 (popravljeno) Huh letos mislim da se vam bom vsaj enkrat pridružil, stroj sicer ni ravno pravi ampak volja pa je :whistle: Popravljeno Januar 26, 2009. Popravil Python Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 ..no, a že kaj pogrešate tole pisto in vse obrobne zadeve, ki se dogajajo okoli nje Pisto seveda pogrešam, čeprav me zanima predvsem obrobna zadeva - kulinarična specialiteta imenovana gibanica. Ali bo v letu 2009 ta prehrambeni izdelek kaj obiskal prizorišče na Marofu? :naughty: lp Ankh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 27, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Ja, glede gibanice...vse je mogoče :rolleyes: ...samo zorganizirat se je treba :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Hola, jao jose, ne me dražit, k se mi že čist dost (preveč) blede, pišuka!!! osemindvajseti dan brez piste... :wacko: SharpNinja, Cupo, Krejzi in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 Hola, evo, takle mamo... Cupo, Krejzi, SharpNinja in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 odlično kaže.. gremo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 odlično kaže..gremo :D ja, gremo v kratkih rokavih vozit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 odlično kaže..gremo :D "Spajkarce" na kart zmontiramo.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojgap Objavljeno Januar 28, 2009 Deli Objavljeno Januar 28, 2009 odlično kaže..gremo :D :naughty: kdaj, kdaj ? Pol sploh ne rabim motorja prešraufat al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 Jose.... res, nostalgija.... lep je bil prvi obisk... :) Ampak trenutno me nič ne vleče, ko bo pa sonček posijal in se bo na temperatumetru pojavila dvomestna številka z dvojko na prvem mestu, potem pa bo vse drugače... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 Hola mojster Gregs, dovolj je že 1 spredaj, če je druga številka tam okoli 5 :OK: (ejga stari, a se ti neki staraš, al ja?? :naughty: ) Milunka, SharpNinja, Cupo in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 Hola Marofoljupci, evo še en košček nostalgije, sem malo pobrskal po starih backupih :whistle: na, kje so ble včasih gume... Milunka, Cupo, SharpNinja in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 Kdaj se pa ponavadi lahko začne tukaj vozit(15+ C)? Treba kobilco spravt v delovno stanje čimprej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 Hola mojster Dolenc, ja kr hitro zrihtej kobilco, da ne bo pol panike, ko bo tle pisalo "Alo banda, gasa, jutri gremo!!" :naughty: sicer pa ja, tam nekje; čeprav smo tud pri 11 postavljali rekorde :whistle: Cupo, Krejzi, SharpNinja in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2009 ..lani je že marca bila pista polno zasedena, :rolleyes: ker je vreme šlo na roko....bomo vidli kako bo letos :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 ...letos me ne bo...ker drugače bom pol motorja pustil gor prevečbrusipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 Hola Frips, eh, rajši pusti sintisajzer doma pa pridi z motorjem... :P Cupo, Krejzi, Milunka in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 ju3 grem v novi marof, vendar na obisk dedeku je v bolnici :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 30, 2009 Deli Objavljeno Januar 30, 2009 Hola Frips, eh, rajši pusti sintisajzer doma pa pridi z motorjem... :P Ti kr na mir pust moj sintisajzer. Bom mojo vprašu, če mi posod za en krog :evilgrin: Sam mi nekak ne rada da...ne vem zakaj :hmm: (motor mislim, da neu pomote :P) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 1, 2009 Deli Objavljeno Februar 1, 2009 ..lani je že marca bila pista polno zasedena, :rolleyes: ker je vreme šlo na roko....bomo vidli kako bo letos :unsure: letos bo pa maja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Še mal pa bo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Hola! hehe, super, še tale sneg pobere pa smo zmagal :OK: Krejzi, Cupo, SharpNinja in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Hola! hehe, super, še tale sneg pobere pa smo zmagal :OK: Res, je. Je pa tudi res, da sem dal napoved za en dan z namenom... :evilgrin: Malo me daje zloba zaradi abstinenčne krize. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 Hola mojster marko55, eh, saj te čist razumem, tud mene že ornk mede... nej hitr pobere tale sneg, pa da gremo na Marof Seven pregnat pajke iz Akrapota :naughty: sej če bo šlo tkole naprej bomo šli že ta mesec, ne šele naslednji, hehe :OK: Krejzi, SharpNinja, Milunka in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave