Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

S polnim želodcem ne moraš polagat ovinkov na Marofu, torej bom jaz za talerjem :lol: .

Objavljeno

se pravi v soboto ni treba sendvičev s sabo prinest :P

pridem :D

Objavljeno (popravljeno)
Vozit se pa lih ne zna še tak k bi on hotu :rolleyes:

. . . bo potrebno kobilco zamenjat . . . :whistle:

Popravljeno . Popravil Port Folio
Objavljeno

Mrbit se tut jst nacahnam ... bom meu en 5-kilski senvič zraun ...

Objavljeno

sobota? mogoče se še jaz privjugam

Objavljeno

sobota.........................juhejjjjjjjjjjjj, pridem cufke iz gume pobrat :naughty: 7-dnevna vremenska prognoza na temelju

rezultata prognostičkog modela ECMWF-a

Varazdin 46 18N 16 23E min.max.vjetarSrijeda

08.04.20091.gif6 °C

43 °F22 °C

72 °FSW1.gifČetvrtak

09.04.20092.gif6 °C

43 °F22 °C

72 °FSW1.gifPetak

10.04.20091.gif6 °C

43 °F21 °C

70 °FS1.gifSubota

11.04.20091.gif7 °C

45 °F21 °C

70 °FS1.gifNedjelja

12.04.200926.gif7 °C

45 °F18 °C

64 °FSE1.gifPonedjeljak

13.04.200926.gif7 °C

45 °F15 °C

59 °FSE1.gifUtorak

14.04.200912.gif5 °C

41 °F14 °C

57 °FNE1.gif

© Državni hidrometeorološki zavod

Objavljeno
Sicer pa...ko je....cajte, glavn da sem se zdivjal.

Slike sledijo, ko jih dobim dol iz tega čuda od fotoaparata.

Je biu že cajt ja :P , drugače pa svoje čudo si nabav pa ti bo šlo hitrej :angry:

Objavljeno
. . . bo potrebno kobilco zamenjat . . . :whistle:

Svojo mu prodej :naughty: ,veš kak dolgo mu js to že govorim pa nič, mogoč bo zdj kej :D

Objavljeno

Hola marofoljupci,

glede na vremensko napoved zna bit sobota na Marofu res čudovita :OK:

če s Seven najdeva prevoz zihr prideva :D (ma morda kdo prostorček na prikolici ali v kombiju za naju??)

@ Lara!: to mu tud jst govorim že več kot eno leto pa se ga nič ne prime, zdej je kupil še stranske kufre za povrh :rolleyes:

post-163-1239182551_thumb.jpg

Objavljeno
če s Seven najdeva prevoz zihr prideva :D (ma morda kdo prostorček na prikolici ali v kombiju za naju??)

Joj, ne hodit, k bo slabo vreme, pa za italjanske motorje je rezervirano, pa ful bo blata na pisti, pa luknje bojo povsod :naughty:

Objavljeno
Joj, ne hodit, k bo slabo vreme, pa za italjanske motorje je rezervirano, pa ful bo blata na pisti, pa luknje bojo povsod :naughty:

italijanski motorji se bodo itak po dveh krogih šli mal pošraufat, pol pa mi uletimo :whistle: .....drugač pa: Suzuki.....res, brezveze hodt.......bova jest pa moj buhtl gužvo delala......jebemtiš, ma kdo kako spredno gumo za skuter, na moji hondici je fuč, ha ha ....16 col pa to... :naughty:

Objavljeno
italijanski motorji se bodo itak po dveh krogih šli mal pošraufat, pol pa mi uletimo :whistle: .....drugač pa: Suzuki.....res, brezveze hodt.......bova jest pa moj buhtl gužvo delala......jebemtiš, ma kdo kako spredno gumo za skuter, na moji hondici je fuč, ha ha ....16 col pa to... :naughty:

ha ha ha :P

Objavljeno
@ Lara!: to mu tud jst govorim že več kot eno leto pa se ga nič ne prime, zdej je kupil še stranske kufre za povrh :rolleyes:

Za božička bojo pa rizomine tace padle :P

Objavljeno
Hola marofoljupci,

glede na vremensko napoved zna bit sobota na Marofu res čudovita :OK:

Marof je čist brez veze, full počasna steza, sam za pussy-je in kakor si že enkrat prej omenil primerna samo za kroske. Jaz sigurno ne razmišljam, da bi šel v soboto, sploh pa glede na vremensko napoved, ki je naravnost obupna. :whistle:

Objavljeno
Svojo mu prodej :naughty:

ha ha ha :grrr LOL

Marof je čist brez veze, full počasna steza, sam za pussy-je . . .

:xx: . . . bo potrebno zapreti to temo . . . ni več Marofa . . . O:-)

Objavljeno
ha ha ha :grrr LOL

:xx: . . . bo potrebno zapreti to temo . . . ni več Marofa . . . O:-)

baje ta vikend ne bo nič....bojo na novo asfalt preplastil.......vsi tisti k ste mislil it.....čez 14 dni :evilgrin:

Objavljeno

Evo nekaj slikic od torka:

Objavljeno (popravljeno)

Dobre slikce.

Mater sem vam fovš....

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno

Če bo mel kdo plac pa da gre mim Domžal bi se tud jaz prdružu in walda delil potne stroške do Marofa v soboto...

Objavljeno

Hola,

ja shit no, kako krasno vreme!!! pa glih ta vikend ko se ne bo dalo pelat ker polagajo kable za wireless :naughty: :whistle: ...

Objavljeno
Dobre slikce.

Mater sem vam fovš....

Hola mojster,

bv da si fouš, gasa in uleti... :OK:

Objavljeno

Morem počakat nasledno plačo, do takrat bom foušarijo kuhu :D

Objavljeno

a gre kdo iz okolice celja to soboto dol pa da ima en plac frej v kombiju ali na prikolici (seveda si delimo stroške) :)

Objavljeno
... ker polagajo kable za wireless :naughty: :whistle: ...

to pa jst obvladam! :whistle: :lol1:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!