suzuki Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Hola mojster, ne, žal... Igorrja sem slikal takoj zjutraj ko je prišel, preden je bla pista sploh uradno odprta, vse ostale pa šele pozno popoldne, ko sva bila z rudetom sama na pisti, prej smo se pa skoz vozili, kajne drugič morš pripeljat fotografinjo s sabo, bojo vsaj ornk slikce, ne pa tale srednja žalost :unsure: Cupo, Milunka, Krejzi in 2 others 4 1
SharpNinja Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 fino fajn in vse kul...sam roštilj je falil in sharpninjine dobrote.. Hja za te bo treba pa mal premik lokacije nardit.....na tapravo dirkališče ....sm d tole mojo pilo še spedenam do konca :naughty:
crusty Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Hja za te bo treba pa mal premik lokacije nardit.....na tapravo dirkališče ....sm d tole mojo pilo še spedenam do konca :naughty: opa............kam se "seliš"................da vem kje bo kaj za pomalcat
SharpNinja Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 opa............kam se "seliš"................da vem kje bo kaj za pomalcat ....kr začen razmišljat na kaj boš presedlal, k te 6ka nau več mogla vlečt :naughty:
bikez Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 ....kr začen razmišljat na kaj boš presedlal, k te 6ka nau več mogla vlečt :naughty: Mogoče na osla :hmm: ?
crusty Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Mogoče na osla :hmm: ? ma ne pol ti bom konurenca
bikez Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 ma ne pol ti bom konurenca Dobra , pol ti pa predlagam magarca :grim .
DenisR Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Hola mojster, da poskušam enkart za vselej napisat to, kar se zgleda tko rado pozabi: nobene gume niso že a priori "zanič", le neprimerne za to kar želimo od njih!!! konkretno: Qualifier je IMHO čist fajn za Marof, če se drajsaš okoli 1:25 (ali še več), ko pa časi padejo pod 1:20 pa bi jst mel veliko več zaupanja v Qualifier RR, ali seveda kako še bolj "racetrack oriented" gumo - se je že večkrat izkazalo za zlo kruto resnično, žal Saj verjamem. Zato pa ne morem nikakor pod 1:17 prit Tale qualifier bo še za en do dva obiska potem pa vsaj RR varianto gor.
m@dness Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 @ m@dness: sorry za zmedo, pozabil napisat da je rude premikal senzor dokler ni šla črtica na sredino, pol pa počasi nazaj na zgornjo točko sploh ni blema, prej sploh nisem vedel da obstaja ta meni :grrr hvala torej obema, bom pa sigurno kaj povprašal če mi kaj nebo jasno
biker77 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Saj verjamem. Zato pa ne morem nikakor pod 1:17 prit Tale qualifier bo še za en do dva obiska potem pa vsaj RR varianto gor. dokler boš sredi ravnine bremzal ne boš pod 1.17 prišel.. sem se skoraj zaletel vate.. to je bil tisti krog ko si pol asfalt kušval..
biker77 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Saj verjamem. Zato pa ne morem nikakor pod 1:17 prit Tale qualifier bo še za en do dva obiska potem pa vsaj RR varianto gor. dokler boš sredi ravnine bremzal ne boš pod 1.17 prišel..sem se skoraj zaletel vate.. to je bil tisti krog ko si pol asfalt kušval.. sorry denisr.. to je blo za prix-a bumbar jest
crusty Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 dokler boš sredi ravnine bremzal ne boš pod 1.17 prišel..sem se skoraj zaletel vate.. to je bil tisti krog ko si pol asfalt kušval.. tole je pa tipična zgodba nekoga (recimo mene haha) k le Grobnik žlajfa pol pa pride na Marof, grozn globog žlajfanje v ovinek............men kr neki časa ni blo nč jasn
marko55 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Hola, pa še malo slikc od včeraj - ja, tokrat sem imel svoj (trotlbutlzihr) fotič s seboj :naughty: Kaj pa je zdej to? A so nam bokse vzel?
suzuki Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Hola mojster, zaenkrat je še vse tko kot je blo, le šotora ni več - se pa namesto njega gradi "objekt" na nasipu na koncu ciljne ravnine, kjer bo tudi novi vhod za obiskovalce (beri: firbce), za nas bo ostal stari vhod evo še slikce kako bo to zgledalo PS za našo senco pa bolj slabo kaže, a najbrž bodo vsaj tavelike marele pa mize in klopi, kot včasih Cupo, She, Milunka in 2 others 4 1
DenisR Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Bo kdo gor v ponedeljek 27.? Če ne bo dežja, vsekakor.
rude Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Danes sem seštel kroge od sobote in ugotovil, da jih nisem naredil niti 100. :huh:
Bojč Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Danes sem seštel kroge od sobote in ugotovil, da jih nisem naredil niti 100. :huh: Jest bi šou kr nazaj!!!!! Kazensko!!!!!!
rude Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Jest bi šou kr nazaj!!!!! Kazensko!!!!!! Ja, drugo mi ne preostane.
Jure Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Gre kdo jutri gor, oziroma ve kdo če je steza odprta za prosti trening?
BIZIXXX Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Mislim da bodo jutri in pa v nedeljo vsi na Grobniku
MatexDeLuxe46 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 V bistvu mi je to še bolj ušeč pa bo vreme vredu za čez vikend?
biker77 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 pa bo vreme vredu za čez vikend? sobota in nedelja je še dobr ja
Priporočene objave