marko55 Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Daj ji ključe v roke pa naj gre Samo potem nimam avta in ne morem priti na Marof... Naslednji vikend pa če bo vreme... Pa preverite in sporočite kako je s senco al bo treba paviljone s sabo trogat.
misty Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Aaa :grrr tokrat bom tudi jaz tam :-P ja, skupaj s Fripsom ... jebeš to :grrr Mi moja ne pusti. Jo moram na morje pelat... in potem men nekaj gor mečejo ... pomoje jest edini kle, k upam zarobantt (in zmer dosežem svoje) hehehe Daj ji ključe v roke pa naj gre potovalka bi morala zadostovat ...
marko55 Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 in potem men nekaj gor mečejo ... pomoje jest edini kle, k upam zarobantt (in zmer dosežem svoje) hehehe potovalka bi morala zadostovat ... A tvoja tud ne bere foruma?
misty Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 A tvoja tud ne bere foruma? ah, še jaz ga samo občasno (no, zadnje čase spet mal več). Ketna pri nas pač ni tako dolga.
suzuki Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Hola, hehe, kaj bo jutr luštno na Marofu, če se že tisti, ki sploh ne grejo, tko fletn za(je)bavajo :naughty: Cupo, She, Milunka in 1 other 4
Frips Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 ja, skupaj s Fripsom ... jebeš to :krneki: bom itak drajsal okol PS.: Ehm stari fusserji so prštimani, da ne bom teh celih uičeval
DaJoker Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Do 10h oblačno, pol je pa nabijala kugla do pol 5h
Frips Objavljeno Maj 16, 2009 Opozori Objavljeno Maj 16, 2009 Evo mi doma.... Vremeeee je biloooo enkratnoooo, na momente prevročeee :evilgrin: Madona me je še opekl po vratu Skratka, vse pet plus, pista, vreme, družba, gostiona kod dančija, itd..skratka itak vse po "default-u" kot ponavadi. Nekaj malo slikic "panorame". Akcijo bo pa kdo drug nalimal:P PS.: Zdj grem pa pod tuš
suzuki Objavljeno Maj 16, 2009 Opozori Objavljeno Maj 16, 2009 (popravljeno) Hola, tud jst že doma, utrujen ko kača - slikce bodo jutr, zdele samo tuš in posteljica nahitro: kot je povedal Frips, matr je letel :naughty: krasno vreme (popoldne že mal prevroče), superfinofajn družba (pogrešili smo našo Muti), polno založena Gostiona kod Dančia, nije bilo što nije bilo, dream riderju rudetu in kat pa čestitka in extra zahvala za prevoz Popravljeno Maj 16, 2009. Popravil suzuki She, Krejzi, Milunka in 1 other 4
Mutika Objavljeno Maj 16, 2009 Opozori Objavljeno Maj 16, 2009 Hola, tud jst že doma, utrujen ko kača - slikce bodo jutr, zdele samo tuš in posteljica nahitro: kot je povedal Frips, matr je letel :naughty: krasno vreme (popoldne že mal prevroče), superfinofajn družba (pogrešili smo našo Muti), polno založena Gostiona kod Dančia, nije bilo što nije bilo, dream riderju rudetu in kat pa čestitka in extra zahvala za prevoz Sem slišala poročilo ... pa še nekaj kulinaričnih presežkov (vege čevapčiči) sta mi prinesla. Hvala! Hja, žal, Suzuki, tokrat je bila resnično pametna odločitev, da sem ostala doma, kot je bila včeraj neumna, da sem pojedla tisto zadnjo preostalo hrenovko iz hladilnika. Kaj hočeš, celo življenje se učimo! Kat, tako mi je žal, ful sem se te veselila. Drugič ziher. Sem pa slišala, da se je rude uspešno uprl cvetličnemu napadu.
biker77 Objavljeno Maj 16, 2009 Opozori Objavljeno Maj 16, 2009 Hola, tud jst že doma, utrujen ko kača - slikce bodo jutr, zdele samo tuš in posteljica nahitro: kot je povedal Frips, matr je letel :naughty: krasno vreme (popoldne že mal prevroče), superfinofajn družba (pogrešili smo našo Muti), polno založena Gostiona kod Dančia, nije bilo što nije bilo, dream riderju rudetu in kat pa čestitka in extra zahvala za prevoz pol si že na 13 borut?
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Zdaj pa počas na Marof, upam da ne bo prevroče, če ne druga bo gužva, !
GOKY Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Zdaj pa počas na Marof, upam da ne bo prevroče, če ne druga bo gužva, ! ka te je pa v četrtek piknal da nisi šou zraven??
suzuki Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Hola, @ biker77: heh, nimam pojma - nisem mel lap-timerja... sej najbrž naslednjič bo... ampak je blo superdepermega luštno @ Mutika: ja škoda no, res... samo da si zdej OK, pa da se vidimo naslednjič - sej bo kmalu :naughty: extra pohvale in čestitke za design Cvetoče Marjetice in še nekaj obljubljenih sličic: Krejzi, She, Cupo in 1 other 4
suzuki Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Hola, še malo slikc: evo, to je to akcijskih slikc ni skor nič (pa še te k so so revne, k mam samo trotlbutlzihrco, pa skoz smo se vozili), cb1300 - ki bi moral pripeljat fotografinjo - nas je našajbal, pa tolk ćevapov smo spekl za njegovo prebavno cev!! tud PRObike Bojan se je na našo žalost potepal nekje drugje Cupo, She in Milunka 3
Tony Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Lepo da smo se spoznal z nekaterimi Včer je bilo res super. vreme je zdrzu in motorji so celi ostal Tiste slike z akcije pa še pridejo Aja, pa hvala za orodje in stojalko
Frips Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Hmm ker je bil pa tist, ki je slikal z nekim čudom od objektiva in se metal po travi ?
rude Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 .... Sem pa slišala, da se je rude uspešno uprl cvetličnemu napadu. Cvetličarni sem se že uprl, nuteli se pa nisem mogel. :angry: Polovico enga kozarčka je že izhlapelo. O:-)
Mutika Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 @ Mutika: ja škoda no, res... samo da si zdej OK, pa da se vidimo naslednjič - sej bo kmalu :naughty: extra pohvale in čestitke za design Cvetoče Marjetice Gre na bolje, ... hvala za pohvale, saj sem se pa tudi precej dolgo s tem ubadala; pa Gody je hvaležna stranka, dokler motor gre, kot mora, bi mu lahko tudi nage riti gor malali, pa jih najbrž ne bi opazil ... ! Po Festivalu Lent pa je na vrsti še Črni Huso, pa kombi! Yes! :evilgrin: :naughty: Kar pa se tiče Marofa, pa je skrajni cajt, da pridem že enkrat tja! Danes sem skoraj zmrznila na furci, tako me je lanska nesreča in polletno berglanje povozlo. Ne morem in ne morem v stare tirnice nazaj in ... Gody in Danči pravita, da je edino Marof še rešitev. Če pa še to ne, pa me bodo vbili, bojda sem že dovolj dolgo na svetu. O:-) :xx: Cvetličarni sem se že uprl, nuteli se pa nisem mogel. :angry: Polovico enga kozarčka je že izhlapelo. O:-) Pojma nimaš, rude, kaj tebe ob druženju z Duom Disaster še vse čaka ... če onadva ne moreta iztisnit airbaga, ga boš pa ti napihnil. Tak sta rekla.
suzuki Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 Hola Muti, haha, najboljš da odpreš firmo za popoldansko barvanje motorjev in kambijev komaj čakam da vidim rezultate - samo to glej da boš mela čas tud prit uživat na Marof hja, Duo Disaster je pa mal v temo brcnil z Nutello, to namreč najraje je tud ValeRossi, pa vidiš kako shujšan je... in kako hitro pelje :naughty: IMHO sta si naredila medvedjo uslugo sicer pa sem pozabil posebej pohvalit še enga udeleženca sobotnega Marofa, ki je "skolenčkal" (tko kot smo mu (na)povedali da bo) bravo stari, a so vidu da je šlo She, Krejzi in Cupo 3
Priporočene objave