suzuki Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Hola, mojster Misty!! pa ti si še živ, porkaduš ja vem da obvladaš, sej sem se tud od tebe učil no dej prid kej naokoli v soboto, bo spet žur :naughty: (pa ne izgovarjaj se na kolo, noge roke, lase itd ) Krejzi, SharpNinja, Milunka in 2 others 4 1
Frips Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Da neute vsi v sob doma ostal.....Bomo zrihtal, da se bote na meji obračal :evilgrin:
suzuki Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Hola, eh Frips, če nočeš it z nami drajsat kr pejd na un tvoj sladoled (vidm da boš vzel unga svetlozelenga :lol1: ) pa ga liž... sej te bom pol poklical in povedal kolk luštno je blo :naughty: SharpNinja, She, Cupo in 2 others 4 1
Polona N. Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 a gre kdo iz okolice celja to soboto dol pa da ima en plac frej v kombiju ali na prikolici (seveda si delimo stroške) a kar brez mene????
Frips Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 sej te bom pol poklical in povedal kolk luštno je blo :naughty: Ti kr nabiji impulze
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 tole pa je že k da bi se dva geja pecala
SharpNinja Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 tole pa je že k da bi se dva geja pecala :lol1: ....mirki nauš pred ktermu fural....se ti lohk kj nardi :alien1:
Erik Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 a kar brez mene???? ja pridi z kombiju po mene
m@dness Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 ah škoda da wireless kable polagajo, jaz sem se pa tak veselil.. ja nič, pa naslednjič, pa še poliestre si bom porihtal do takrat.
Lara! Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Matr kok vas bo to bi se pa mogoč splačal it gledat pa komentirat,ka praviš nina :naughty:
vuk76 Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 ah škoda da wireless kable polagajo, jaz sem se pa tak veselil..ja nič, pa naslednjič, pa še poliestre si bom porihtal do takrat. Kaj ce pa greva samo zijala past???
SharpNinja Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Matr kok vas bo to bi se pa mogoč splačal it gledat pa komentirat,ka praviš nina :naughty: Aha :grim .....morbit pa res pridem dol provocirat (tm pr ograj postavm odprto škatlo....mmmmmm....kaj bodo to letel izven idealne linije ), naum sm tkole virtualno :evilgrin:
Mutika Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Aha :grim .....morbit pa res pridem dol provocirat (tm pr ograj postavm odprto škatlo....mmmmmm....kaj bodo to letel izven idealne linije ), naum sm tkole virtualno :evilgrin: Če prineseš pingvine, bosta Duo Disaster ziher uletela! Jaz pa na metli za njima. O:-) :yes:
Lara! Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Aha :grim .....morbit pa res pridem dol provocirat (tm pr ograj postavm odprto škatlo....mmmmmm....kaj bodo to letel izven idealne linije ), naum sm tkole virtualno :evilgrin: aha.. :devil:
m@dness Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Kaj ce pa greva samo zijala past??? hehehe tota je pa najtežja... kot da bi žejnega sredi puščave pred oazo postavil in mu rekel da lahko samo gleda
Gregs Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Ker sem malo manj v tem svetu, se z zamudo javljam... V soboto je bilo enkratno fino fajn, hvala vsem za posodo motorjev (jaz nisem našel svoje prometne, jebemosunce!), čas je bil točno tak, kakšnega sem si zaželel, čevape sem pa baje kar v redu spekel (malo so bili rjasti, ampak ker ste bili lačni kot hudič, tega niste opazili :evilgrin: ). Skratka, še en lep dan na Marofu.... še veliko takih!!!!
cb1300 Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Aha :grim .....morbit pa res pridem dol provocirat (tm pr ograj postavm odprto škatlo....mmmmmm....kaj bodo to letel izven idealne linije ), naum sm tkole virtualno :evilgrin: jest mam že cel tedn nizek cukr ........menjam tvojo škatlo za vrečo zelenjave :evilgrin:
cb1300 Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Ojla......glede na videno danes zjutraj na avtocesti zna bit noro od danes do pon........ali ste vsi tisti ki greste v soboto že kej razmišljali, kdaj od doma pa po kateri poti.......ormož, obrežje...?????
Frips Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 (popravljeno) Sodeč po izkušnjah par let nazaj, bo jutri na Obrežju KATASTROFA ! Lani, ob cca 10 zjutraj, je bila stoječa kolona do Petrola na Čatežu Opcija je pri Brežicah ven in po stari cesti do malega prehoda (Prilipe, Mokrice). Seveda, če se še pred Čatežom ne zabaše. Popravljeno April 10, 2009. Popravil Frips
bikez Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Auslenderji so se že včeraj popoldne valili proti Obrežju, tak da bi znal bit jutr kr pestro.
marko55 Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Sodeč po izkušnjah par let nazaj, bo jutri na Obrežju KATASTROFA ! Lani, ob cca 10 zjutraj, je bila stoječa kolona do Petrola na Čatežu Opcija je pri Brežicah ven in po stari cesti do malega prehoda (Prilipe, Mokrice). Seveda, če se še pred Čatežom ne zabaše. A ti ni un mali prehod Slovenska vas? Če se ne motim torej predlagaš izhod Brežice ven, na prvem krožnem pri Petrolu v Brežicah desno in nato samo ravno do prehoda. Kje pa potem prideš nazaj na AC na Hrvaškem?
Frips Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 (popravljeno) A ti ni un mali prehod Slovenska vas? Če se ne motim torej predlagaš izhod Brežice ven, na prvem krožnem pri Petrolu v Brežicah desno in nato samo ravno do prehoda. Kje pa potem prideš nazaj na AC na Hrvaškem? Nope Greš iz AC ven, prvi rondo na katerega naletiš na izhodu -> smer Dvorce (2 izhod. 1 izhod je smer Brežice). Potem pa samo ravno mim Dvorc, Prilip, Ribnce, Mokric. Pelješ se vštric z AC. Prideš v Slovensko vas, greš čez in samo ravno. Pri T križišču desno in si na prehodu. Potem pa na hr skoz ravno. Pri bencinski pumpi desno in ravno do semafora. Na semaforu levo, ravno in si na AC . Še cestnine se izogneš, tiste prve takoj za mejo. Tvoja varianta bi prišel na mejni prehod Rigonce in potem čez Zaprešič. Popravljeno April 10, 2009. Popravil Frips
marko55 Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 Nope Greš iz AC ven, prvi rondo na katerega naletiš na izhodu -> smer Dvorce (2 izhod. 1 izhod je smer Brežice). Potem pa samo ravno mim Dvorc, Prilip, Ribnce, Mokric. Pelješ se vštric z AC. Prideš v Slovensko vas, greš čez in samo ravno. Pri T križišču desno in si na prehodu. Potem pa na hr skoz ravno. Pri bencinski pumpi desno in ravno do semafora. Na semaforu levo, ravno in si na AC . Še cestnine se izogneš, tiste prve takoj za mejo. Tvoja varianta bi prišel na mejni prehod Rigonce in potem čez Zaprešič. Hvala. Sej prehod Slovenska Vas itak poznam ker gremo vedno tam čez mejo. Bom spremljal prometne novice in če bo panika bom šel po tej poti. Lahko pa kakšen SMS jutri zjutraj pošlješ in nam javiš kakšen je promet...
biker77 Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 al pa it ko je še temno.. najbrž bom kar zamaknil obisk za en teden..
marko55 Objavljeno April 10, 2009 Opozori Objavljeno April 10, 2009 al pa it ko je še temno..najbrž bom kar zamaknil obisk za en teden.. Brez veze iti tako zgodaj. Itak se je najlepše peljat po 4. uri, ko že vsi odnehajo...
Priporočene objave