Tony Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 že kak zasilni izhod uporabil? Nisem nič, jo čuvam ^_^
Mutika Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Hola! @ Misty: pa kaj skoz v past tensu govoriš?? a te res tolk šraufa da ne smeš več na motor?? :naughty: ajde, motorčka v kombi pa gasa, zgleda gremo v soboto spet mal kolena popraskat na Marof, če bo le vreme Torej se vidimo, mojster? :naughty: to samo rude nekaj opleta, mene nihče nič ne šravfa uživite Se mi zdi, po nekih informacijah, da misli resno ... .
Frips Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 pokaj..kdo te bo doma gledal :lol: Torej jutri akcija:) Dans pripravmo "rakete". Do Marofa bovas z Laro lih gume dobro ogrela
Frips Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Kul...da vidim tisto tvojo novo pridobitev
rude Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Kul...da vidim tisto tvojo novo pridobitev Sploh ni nova, samo preoblekli smo jo.
misty Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Ja, letos se z 1000ko vozim-raketa bi se morala prej zment za menjavo Se mi zdi, po nekih informacijah, da misli resno ... . Verjamem, da on to čisto resno misli
rude Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Verjamem, da on to čisto resno misli Kaj pol, prideš rolat jutri??? :naughty:
kat Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Kul...da vidim tisto tvojo novo pridobitev Mislm ... čista dezinformacija
Bojč Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Mislm ... čista dezinformacija A ti je spet predougo ketno pustu?? :naughty:
Mutika Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Mislm ... čista dezinformacija Tak je prav! Naj se vidi, čigav je motor! :evilgrin:
Frips Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Mislm ... čista dezinformacija baba rekla, baba kazala..če mene nalagal sem pol jst druge
rude Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Mislm ... čista dezinformacija A prideš prometno pogledat???
kat Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 ...... do nadaljnega se g. Rude ne bo mogel več udeleževati bencinskih športov, saj bo svoj mir iskal v klekljenu in se sproščeno predajal domačih opravilom ... več lahko izveste v jutrišnji izdaji rumenega tiska Over & out
gody01 Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 ...... do nadaljnega se g. Rude ne bo mogel več udeleževati bencinskih športov, saj bo svoj mir iskal v klekljenu in se sproščeno predajal domačih opravilom ... več lahko izveste v jutrišnji izdaji rumenega tiska Over & out Mamo recept, kako ga še bolj na kolena spraviš. Samo Mutiko vprašaj. Včeraj si je pa svojo nočno moro tako lahko na hitro pogledal. Če bo vse posreči pa jo bo jutri lahko cel dan zijal
rude Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 ...... do nadaljnega se g. Rude ne bo mogel več udeleževati bencinskih športov, saj bo svoj mir iskal v klekljenu in se sproščeno predajal domačih opravilom ... več lahko izveste v jutrišnji izdaji rumenega tiska Over & out Zgleda, da pridem jutri sam na Marof. Mamo recept, kako ga še bolj na kolena spraviš. Samo Mutiko vprašaj. Včeraj si je pa svojo nočno moro tako lahko na hitro pogledal. Če bo vse posreči pa jo bo jutri lahko cel dan zijal Cvetličar, mir dej.
marko55 Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Mamo recept, kako ga še bolj na kolena spraviš. Samo Mutiko vprašaj. Včeraj si je pa svojo nočno moro tako lahko na hitro pogledal. Če bo vse posreči pa jo bo jutri lahko cel dan zijal Rožice in kleklanje? Še dobro da moja tega foruma ne bere...
Bojč Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Rožice in kleklanje? Še dobro da moja tega foruma ne bere... A ji pošljemo link?? :naughty:
misty Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Kaj pol, prideš rolat jutri??? :naughty: pajade pol bo pa spet samo suzuki, marko55, pa še nekaj junakov dejansko dol prišlo :P ok resno, kdaj drugič, mejte se max
Lara! Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 pajade pol bo pa spet samo suzuki, marko55, pa še nekaj junakov dejansko dol prišlo :P ok resno, kdaj drugič, mejte se max Aaa :grrr tokrat bom tudi jaz tam :-P
marko55 Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 pajade pol bo pa spet samo suzuki, marko55, pa še nekaj junakov dejansko dol prišlo:P:P ok resno, kdaj drugič, mejte se max :grrr Mi moja ne pusti. Jo moram na morje pelat...
Priporočene objave