krava Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 Hvala za prijaznost in hiter odgovor. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 Napoved za naslednjo soboto: sončno, 16 stopinj. Je počas treba v akcijo :whistle: http://www.accuweather.com/world-forecast2...OF&metric=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 mobi šef: +385-91-516-66-949 hmm,NI to šef! Napačni broj. :unsure: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 hmm,NI to šef! Napačni broj. :unsure: :naughty: Ups, oprosti. Ena šestica preveč. Sem prehitro tipkal... Upam da nisi stal pred zaklenjenimi vrati in klical... torej še enkrat: pisarna: +385-42-606-011 mobi šef: +385-91-516-69-49 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 Ups, oprosti. Ena šestica preveč. Sem prehitro tipkal... Upam da nisi stal pred zaklenjenimi vrati in klical... torej še enkrat: pisarna: +385-42-606-011 mobi šef: +385-91-516-69-49 A lahko prosim eden od moderatorjev telefonske številke iz mojega prvega posta zbiše da nebo zaradi moje pomote prišlo do še kakšne zmešnjave? Hvala. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1568396 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 Ups, oprosti. Ena šestica preveč. Sem prehitro tipkal... Upam da nisi stal pred zaklenjenimi vrati in klical... torej še enkrat: pisarna: +385-42-606-011 mobi šef: +385-91-516-69-49 Ni panike. Ampak za kazen mi boš povedal, koliko sonca bo jutri nad marofom. Bi šlo?:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 Ni panike.Ampak za kazen mi boš povedal, koliko sonca bo jutri nad marofom. Bi šlo?:D Jaz ponavadi napovedi do 3 dni naprej gledam na našem Aladinu. http://meteo.arso.gov.si/met/sl/app/webmet/ V glavnem, jutri bo cel dan šajba, nekaj oblačnosti šele po 16. uri. Vendar pa Aladin kaže, da bo še zjutraj do desetih okoli 4 stopinje, čez dan pa naj nebi zraslo nad 10-12 stopinj. Pa ponoči naj bi bilo nekaj nalivov. http://www.accuweather.com/world-forecast....OF&metric=1 V glavnem, jutri bolj mrzlo kaže. Upam da sem se oddolžil. :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 Oddolžil! :OK: Govoril z gazdo.Odpira ob 9.00. :grim Štajerci pridejo torej jutri! :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Torej,bili smo prvi slovenci letos na marofu.Vreme je bilo več kot idealno! Sonce od štarta pri nas, pa vse do poznega popoldneva. :worship: Bilo jih je kar nekaj pilotov.Menjavali smo se na 20min. Karting-moto. Super. Cena ostaja ista,27e na dan. To je bi moja prva vožnja na marofu. 1.17.xx, štopano "od oka",prijatelj na štartno-ciljni ravnini. Pridemo še....ker tu je "treba delat", se premetavat in enega zaprtega ovinka v drugega. Fajn za štart letošnje sezone. aja: kavasaki od prijatelja je bolj v klavrnem stanju,moja enka pa je tudi zahrečala po asfaltu in nekaj hrvaške zemlje še imam zdaj v garaži. :OK: :grim zdaj pa motorje rihtat za vikend na grobniku, potem dalje pa pannonija,marof,marof,panonija... :grim :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 aja: kavasaki od prijatelja je bolj v klavrnem stanju,moja enka pa je tudi zahrečala po asfaltu in nekaj hrvaške zemlje še imam zdaj v garaži. :OK: :grim Zdaj bojo še hrvati rekli,da jim "fizično" zemljo krademo :naughty: Otvoritev sezone ste naredli :worship: :worship: :worship: zdaj pa redni treningi,naslednič se vam pridružim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 @johan; s tote hrvatske zemlje nebi nič pognalo...duši seme,katerokoli :naughty: :whistle: Sicer pa sem gazdo juniorja opomnil,da nesem nekaj zemlje čez. :lol1: jup,otvoritev pa je le bila! :kava: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 No kdo se bo pohvalil, da je bil danes 15 do 8 malo pred mejnim prehodom Obrežje. 2 motorja na prikolici, bel in oranžen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 No kdo se bo pohvalil, da je bil danes 15 do 8 malo pred mejnim prehodom Obrežje. 2 motorja na prikolici, bel in oranžen. Hola, jst, jst bi se rad pohvalu!!!! ampak se ne morem... še :naughty: torej, kdaj gremo?? ta vikend je G, a gremo naslednjega?? Cupo, Milunka, SharpNinja in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Nimam zica na motorju :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Tole je bolj na varianto racelanda, a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Je karting oz supermoto proga bolj, ampak je znatno bolj odprata od racelanda. Ni pa to niti približno tipa Grobnik, ampak vseeno nič manj zabavno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 še dobrih 14 dni pa grem mal pogledat.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Nimam zica na motorju :P Hola Frips, ja pišuka, sej maš 10 dni časa da zrihtaš tist nesrečn zic na motorju, to boš pa že, al ja :? če ti slučajno ne bo uspelo zrihatat motorja pa prid s sintisajzerjem :P :lol1: Cupo, Krejzi, Milunka in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Zic bo v petek...oz haklci za zic hehe. Me mal peče že ehmmmm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 (popravljeno) Hola mojster Frips, tud mene trga za znort!!! sem mislil da bo tale vikend taprav, pa bova morala počakat naslednjega, ker prihaja še ena zimska ohladitev :( ampak sej bo, sej bo, sm še mal :naughty: Popravljeno Marec 17, 2009. Popravil suzuki Krejzi, Milunka, Cupo in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Hola mojster Frips, tud mene trga za znort!!! sem mislil da bo tale vikend taprav, pa bova morala počakat naslednjega, ker prihaja še ena zimska ohladitev :( ampak sej bo, sej bo, sm še mal :naughty: Suzuki, kako šele mene trga... Bi sprobal novo mašino ki je poštimana, ampak vreme pa :BUA: . Lahko pa v slick-e našravfamo knipinge pa se gremo mal gont po snegu in ledu... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Hola marko55, hej, te čist razumem... ampak bv da si slabe volje k nč ne pomaga - držimo pesti da bomo cel naslednji vikend preživeli na Marofu, hehe :OK: TommyP, Cupo, SharpNinja in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Hola marko55, hej, te čist razumem... ampak bv da si slabe volje k nč ne pomaga - držimo pesti da bomo cel naslednji vikend preživeli na Marofu, hehe :OK: Suzuki, imaš čisto prav. Grem kar naložit motor na prikolico da bo nared za naslednji vikend. :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Pa ne knipingov pozabit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 (popravljeno) Suzuki, imaš čisto prav. Grem kar naložit motor na prikolico da bo nared za naslednji vikend. :010 Hola mojster, evo, tko se to dela, ja :OK: pa ne pozabi pustit na prikolici še mal prostora za Seven :whistle: @ Frips: ti pa nehi zganjaj foušijo in pripravi zadeve da greš z nami :P Popravljeno Marec 17, 2009. Popravil suzuki Milunka, Krejzi, TommyP in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave