tomazinjo Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 pismu..spet bo gužva v soboto.. se vidmo..pa spucejte mopede če bo šefica kako slikco slučajno naredila Fantje kolko se rabi iz Lj. do dol?
VS800 Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Vse tako kaže da bo mene tud dol Kam greš spet :krneki:
sesir Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Drugače boš po končanem dnevu bil že napol mrtu, pa bo treba še nazaj pridet. A na Marofu pa ne moreš šotora postavit,se kje umit in prespati?Nisem še bil zato...
Dolenc™ Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Če greš po AC je najhitrejša pot do do nm-zg-novi marof, direktiva avtocesta. Jst sem rabil zadnič iz novega mesta do marofa točno 1 urco in 15min, hitrost ni presegla 130 nkol, pa ene 40min maš do nm, tko da slabi 2 urci. Ja taboril tud jst še nisem , umil se boš teško kje tam, saj jst nisem zasledil vode. Zraven je po "novem" zdej ena čevapčijada, pa senca, kjer se lahko mal spočiješ, za šotor, pa vrjetno če bi se z lastnikom tam zmenu, travnik je velik .
biker77 Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Fantje kolko se rabi iz Lj. do dol? dobre 2 urci mam jest s kombijem.. A na Marofu pa ne moreš šotora postavit,se kje umit in prespati?Nisem še bil zato... vse se da..
Kawl Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Kam greš spet :krneki: marof tastar marof
suzuki Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Hola, @ tomazinjo: ~2,5 h @ sesir: bv šotor, maš v bližnjem penzionu Pr Joškotu sobo (s kopalnico) za ~16 €/noč/grlo... v "boksih" je kontejner z umivalniki, WCji in tušem She, Milunka, Cupo in 1 other 4
tomazinjo Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 dobre 2 urci mam jest s kombijem.. vse se da.. Hvala za odgovor. V glavnem;če ima kdo kakšno mesto fraj(seveda za protiplačilo )naj se mi prosim javi na pm,če ne pa se zmenimo mi ostali(Dolenc!), ki gremo "peš" :lol: !
marko55 Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Hola, @ tomazinjo: ~2,5 h @ sesir: bv šotor, maš v bližnjem penzionu Pr Joškotu sobo (s kopalnico) za ~16 €/noč/grlo... v "boksih" je kontejner z umivalniki, WCji in tušem Mogoče pa imajo sobe na Marofu že odprte. Je treba šefa vprašat. Bojo imeli nekaj sob za 5 oseb po 50 EUR/noč. Drugače pa sobota. Pa tokrat upam da ne bom pozabil tende s sabo vzet.
biker77 Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Mogoče pa imajo sobe na Marofu že odprte. Je treba šefa vprašat. Bojo imeli nekaj sob za 5 oseb po 50 EUR/noč. Drugače pa sobota. Pa tokrat upam da ne bom pozabil tende s sabo vzet. no evo..prejšnjič sem jo jaz dal, tokrat jo daš ti.. dil?
marko55 Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 no evo..prejšnjič sem jo jaz dal, tokrat jo daš ti.. dil? Dil. Samo jo imej vseeno s sabo. Da nebo tako kot prejšnjič. Pa glede na zasedbo bomo rabil kar dve ali več...
domina Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 se pravi v soboto akcija.. pa še @domina pride baje aja... ona tud pride? baje? :lol:
shark357 Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 To soboto upam da bo tudi meni zneslo
sesir Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 @ sesir: bv šotor, maš v bližnjem penzionu Pr Joškotu sobo (s kopalnico) za ~16 €/noč/grlo... v "boksih" je kontejner z umivalniki, WCji in tušem Pol se pa ja velik bolj splača,kar dva dni tam ostati pa se vsaj konkretno navoziš, pa še v primeru,da greš dol z motorjem ti je velik lepše potem neki popit in it sem spat pa magar zjutraj nazaj :unsure: Kaj pa motor lahko imaš tudi pri njem na varnem mestu?Ker na Grobniku pred leti so par šotorov vstran odpeljali mopija...
Nagaya Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 no evo..prejšnjič sem jo jaz dal, tokrat jo daš ti.. dil? sej bomo mel za vsak slučaj rezervo sabo a ne? :unsure:
SharpNinja Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 aja... ona tud pride? baje? :lol: Kwa rejserka, pa nč ne poveš ......jz bi tud lohk mal šla bate pretegnt provzaprov (sm če bo ketnca dost dolga )
domina Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 (popravljeno) Kwa rejserka, pa nč ne poveš ......jz bi tud lohk mal šla bate pretegnt provzaprov (sm če bo ketnca dost dolga ) sharpninja... a bo res treba še eno dolenjsko odpravo narest? :naughty: ah ena ketnca te pa že ne bo zadržala a ne? :xx: O:-) Popravljeno Julij 22, 2009. Popravil domina
SharpNinja Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 sharpninja... a bo res treba še eno dolenjsko odpravo narest? :naughty: ah ena ketnca te pa že ne bo zadržala a ne? :xx: O:-) Sm res ni slaba ideja, d naujo same kosilnce dol, prpelemo še kake čudne stroje dol ....tk d če bo vreme k treba bi res eno turco do dol nardil lohk (pa ketnce sabo hahaha )
biker77 Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Kwa rejserka, pa nč ne poveš ......jz bi tud lohk mal šla bate pretegnt provzaprov (sm če bo ketnca dost dolga ) no dej..prid..da probam ta novo tuno
domina Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Sm res ni slaba ideja, d naujo same kosilnce dol, prpelemo še kake čudne stroje dol ....tk d če bo vreme k treba bi res eno turco do dol nardil lohk (pa ketnce sabo hahaha ) jah očitno se bo pa res treba zment pa it... sam ti obvezno rabš nove drsnike, če se misliš kj po pisti podit... tele k maš zdele gor so sam še za v smeti ja tko bo še najbl fajn... če ne se zna zgodit, da bodo pol kj ropotale
Burnout Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 Jebemu, glih k bom jst čist zaseden, bosta pa vsi dol Uživajte še namesto mene, pa kak krog v mojem imenu odpeljite Pričakujem poročilo kako je blo
SharpNinja Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 jah očitno se bo pa res treba zment pa it... sam ti obvezno rabš nove drsnike, če se misliš kj po pisti podit... tele k maš zdele gor so sam še za v smeti ja tko bo še najbl fajn... če ne se zna zgodit, da bodo pol kj ropotale Ja če bo vreme pičimo dol v soboto, ni druge :grim (moja ketnca je načeloma za, sm d bo futr )....drsniki so na zalogi nč bat.....
Charly Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 To soboto upam da bo tudi meni zneslo v soboto bo dež
Charly Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 Fantje kolko se rabi iz Lj. do dol? fantje pridite v petek ker v soboto bo dež
Priporočene objave