tomazinjo Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 Dajmo se potem ostali kateri bi šli z motorji dol zmenit za skupen odhod iz LJ ali NM. Okrog 9h iz Lj.?
shark357 Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 (popravljeno) Jst sem računal okol 10 iz nm.(vmes še na kafe no ) Okrog 9h iz Lj.? Evo glih prav, iz LJ ob 9h v NM pa se dobimo okoli 10h pa štartamo proti Marofu. Tisti k se dobimo dajmo se še prej po telefonu slišat, da se točno domenimo kje, kako (moj mobi je 051/339-557, Dejan) Popravljeno Julij 23, 2009. Popravil shark357
zviki Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 Je pa ja fajn it z motorjem. Če nimaš drugega 400 km na dan pa ja ni nek problem. Pobi in dekleta, ne se hecat. Dans sem dobil gps anteno iz Anglije. Upam, da bo unih 1.20+ beležilo Pa da bo dežni kombi zdržal do marofa @suzuki Čevapi/pizza še velja ?
GT4turb0 Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 Vi se zmenite kakor vam najbolj ustreza, jaz pa bom zvečer poklical tomazinjo-ta, da mi sporoči čas in lokacijo. Meni bi še najbolj ustrezalo kje na južni LJ obvoznici Kdaj pa bi približno bil povratek? Še nekaj me zanima: - je potrebno imeti kune ali je € tam ok? - iz 2.4 bara sp. in 2.6 (Q2) zadaj je OK spustiti za 0.2 sp. in 0.5 zadaj na kakšni bencinski tam okoli Marofa? lp
suzuki Objavljeno Julij 23, 2009 Opozori Objavljeno Julij 23, 2009 ... @suzuki Čevapi/pizza še velja ? Hola mojster, seveda velja @ GT4turb0: gume lahko sputiš "v boksih" na Marofu, zakaj bi jih prej?? She, Cupo, Krejzi in 1 other 4
kuntakinte Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Vi se zmenite kakor vam najbolj ustreza, jaz pa bom zvečer poklical tomazinjo-ta, da mi sporoči čas in lokacijo. Meni bi še najbolj ustrezalo kje na južni LJ obvoznici Kdaj pa bi približno bil povratek? Še nekaj me zanima: - je potrebno imeti kune ali je € tam ok? - iz 2.4 bara sp. in 2.6 (Q2) zadaj je OK spustiti za 0.2 sp. in 0.5 zadaj na kakšni bencinski tam okoli Marofa? lp Strošek ročnega merilnika je okol 10 eur :naughty: . Definitivno bolj natančen, kot tisti na bencinski.
Dolenc™ Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 In ker je tako poceni je velika možnost da ga bo kdo v boxih imel
tomazinjo Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Sem malo prej dobu mesto na prikolici. Drugače sem se pa pogovarjal z Dolencem(iz NM okrog 10h),s Sharkom 357(iz LJ okrog 9h) ter GT4turbo0 da bi šli skupaj dol. Fantje brez zamere.Se vidimo dol.
Dolenc™ Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 No za izletnike, jst mam namem okol 10 štartat, lahko pridete do NM (prvi odcep iz AC dol) pa se tam kje ustavte pa me pokličete na 041941346, pa se dobimo, pa skupaj krenemo naprej.
Kawl Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Se vam pridružim še jst nekje v Krškem. Bi sicer šel z vami iz Ljubljane - pa se mi ne da furat po avtocesti... Tako da bom obral tuhinjsko dolino,celje, laško itd...
gsx750f Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Jaz pa krenem sedaj in bom prespal v bližini prizorišča. Se vidimo jutri. :naughty:
biker77 Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 no nas pa danes ne bo.. uživajte..
SharpNinja Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Mi pa zdle pot pod prvo gumo pa gremo poskusit srečo do dol.....vsaj vroče nau
biker77 Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 in kako je blo? gužva? kaj več informacij o novi pisti?
zviki Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Bom kr prvi Vreme super fajn. Oblačno, okol 25 stopinj. Po občutku Na koncu sem naštel 16 motorjev na pisti. Čas 1.21.20. Gume so neki na koncu začele štrajkat. Slike pa pridejo čez 20 minut.
shark357 Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Bilo je superfinofajn, pista je zanimiva, tako da bom še kdaj zašel na njo. Čas okoli 1.20 Hvala vsem za družbo (suzuki, marko, Dolenc, GT4Turbo, zviki in ostali) Se pa priporočam za kakšno fotko.
MihaJ Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 (popravljeno) in kako je blo? gužva? kaj več informacij o novi pisti? Uh, škoda ker nisi prišel, domina je bila tam. Sicer sem jo videl samo od daleč, se je bolj skrivala, ampak najbrž bi jo ti že poiskal če bi jo hotel. Vozil prvič, proga je super, se mi zdi da sem po napotkih hitrejše pilotke precej izboljšal vožnjo, torej hvala. Upam, da bo možno še kej ponovit v dogledni prihodnosti. Popravljeno Julij 25, 2009. Popravil MihaJ
zviki Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 (popravljeno) @suzuki Ni čudno, da si gume uničil, če so ti pa iskre iz njih letele To je iz moje strani. Fotografov je pa bilo ogromno danes, tako da vneto pričakujem slike. Popravljeno Julij 25, 2009. Popravil zviki
biker77 Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Uh, škoda ker nisi prišel, domina je bila tam. Sicer sem jo videl samo od daleč, se je bolj skrivala, ampak najbrž bi jo ti že poiskal če bi jo hotel. Vozil prvič, proga je super, se mi zdi da sem po napotkih hitrejše pilotke precej izboljšal vožnjo, torej hvala. Upam, da bo možno še kej ponovit v dogledni prihodnosti. ammm..jest grem na marof vozit ne pa iskat prestrašene deklice
SharpNinja Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Uh, škoda ker nisi prišel, domina je bila tam. Sicer sem jo videl samo od daleč, se je bolj skrivala, ampak najbrž bi jo ti že poiskal če bi jo hotel. Vozil prvič, proga je super, se mi zdi da sem po napotkih hitrejše pilotke precej izboljšal vožnjo, torej hvala. Upam, da bo možno še kej ponovit v dogledni prihodnosti. Evo jz pa zdle doma z marofa....mal dolga je bla za nazaj, mal smo vedril, ptiče vlekl izza vilc pa podobne zadevščne, ni d ni ......haha, babnce smo dns mal štrajkale, ni še cajt taprav :unsure: , ampk bo kmal.......Miha ti si pa svojo Gino prov brutalno že na konc pelu , sm še mal lepš te bo treba usest pa bo ....upam d bom naslednjič že jz lohk svetila pred tabo hahaha
gsx750f Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Jest tud že doma . Tud blo mal dežja na poti nazaj pa ni blema. Pršu domov suh. Od Novega mesta naprej suho. Predvsem pa prekrasen dan. Kar precej zabeleženo na fotkiču . Bo pokušina gor kuj ko bo mogoče. Hvala za odlično družbo vsem . Pa čim prej spet! LP Evo jz pa zdle doma z marofa....mal dolga je bla za nazaj, mal smo vedril, ptiče vlekl izza vilc pa podobne zadevščne, ni d ni ......haha, babnce smo dns mal štrajkale, ni še cajt taprav :unsure: , ampk bo kmal.......Miha ti si pa svojo Gino prov brutalno že na konc pelu , sm še mal lepš te bo treba usest pa bo ....upam d bom naslednjič že jz lohk svetila pred tabo hahaha
gsx750f Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Ena slikca Je bil kar dren na momente.
Dolenc™ Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 Vidte tkole sem pa jst suzukija prehitu puste mi mal vesela
suzuki Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 (popravljeno) Hola marofoljupci, jst pa včer sam še pod dekco, k moram zdele že naprej sam tolk da se vsem zahvalim za super družbo in ker vas je blo veliko prvič sem ful vesel da so padale sam cifre na lap-timerju, drugo pa je vse ostalo celo, kljub nekaj izletom med zelenjavo čimprej ponovimo pridni bodite pa slikce limajte, pridem zvečer preverit :naughty: @ Dolenc: car Popravljeno Julij 26, 2009. Popravil suzuki She, Milunka, Krejzi in 1 other 4
domina Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 ammm..jest grem na marof vozit ne pa iskat prestrašene deklice česa bi se pa mogla bat, pa jst ne vem? :naughty:
Priporočene objave