Frips Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Za slajderje se jaz ne sekiram, še vedno jih lahko z fleksarjem pobrusim :slap: :lol1: . . ..samo pazi da jih boš pod pravim kotom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 ..samo pazi da jih boš pod pravim kotom :whistle: Bom tebe poklical, da vidim mušter :xx: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 ..samo pazi da jih boš pod pravim kotom :whistle: ja morš pazit, pravi kot ma točno 90 stopinj, pri 100 pa voda vre :whistle: @ Tamau: sej pomoje ti znaš kolenčkat, sam nočeš k se troši (rojenagorenjkapress) :naughty: @ bikez: te bomo navadl tko da ne boš rabu fleksarce :P za hrano bomo pa organizirali našo štajersko navezo, da bojo postavili "Gostiono kod Dančia", kot ponavadi :worship: juhuhu, kolk bo spet fajn!!! :010: Cupo, TommyP, SharpNinja in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 ja morš pazit, pravi kot ma točno 90 stopinj, pri 100 pa voda vre :whistle: Pravi kot ima res 90 stopinj, voda pa lahko čisto zares zavre že pri manj kot npr. 20 stopinjah, če te bo že kdo vprašal :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Če so mene navadl pol pa lohk kolenčka čisto vsak. Sicer je pa čist brezveze kolenčkat. Samo strošek za drsnike... :whistle: Se lahko jaz kar prijavim za ucne ure :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 . Uletim ziher, sam k mal cajta najdem, pa ima da se kej speče, pit pa ne smemo če vozmo :P . Letos boš stradal haha :evilgrin: ....edin če :naughty: :whistle: .....hehe :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Se lahko jaz kar prijavim za ucne ure :whistle: Vuk76, sploh ni problema, ti se le na Marofu prikaži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Vuk76, sploh ni problema, ti se le na Marofu prikaži. to pa se ne sme zamudit.. da nazdravimu prvemu hrsku na kneeschleiferju :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Zgleda, da je dost kandidatov in bo treba nardit en dan kolenček party, da se nam tahaupt majstri ne bodo smejal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Pravi kot ima res 90 stopinj, voda pa lahko čisto zares zavre že pri manj kot npr. 20 stopinjah, če te bo že kdo vprašal :grim Hola mojster, seveda lahko zavre tudi pri manj, a se ne bomo igrali s pritiski, razen v gumah - upam da nisi dal vseh gum Fripsu in si tudi zase spravil kake fajne :naughty: vremenska napoved za naslednji teden se že boljša :OK: :naughty: za vse potencialne kolenčkarje: Marof je zagotovo idealen poligon za učenje kolenčkanja - ni nasprotnega prometa, nizke hitrosti, množica ovinkov... sama zabava :yes: Cupo, Krejzi, She in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 vremenska napoved za naslednji teden se že boljša :OK: :naughty: So tudi že sneg umaknili iz napovedi za jutri in pojutrišnjem. Mogoče pa za to soboto še podvojijo temperaturo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 za vse potencialne kolenčkarje: Marof je zagotovo idealen poligon za učenje kolenčkanja - ni nasprotnega prometa, nizke hitrosti, množica ovinkov... sama zabava :yes: ja pol pa zihr pridem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frk Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 jaz pa sem šel motor prodat :headbang: :headbang: :headbang: če bo ta vikend res takšen obisk še pridem jaz malo pogledat in poslikat racerje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupek Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 suzuki jaz se tudi nebi branil za kako instrukcijo kolenckanja l.p Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 (popravljeno) bo spet nekaj odrgnjene plastike na marofu letos :D baje naslednji vikend en dan pridem mal sprobat makaronarja Popravljeno Marec 18, 2009. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 (popravljeno) Takole kaže za to nedeljo. Ni ravno tropska vročina, ampak za mal drajsat bi pa blo. Tako da zelo resno razmišljam o tej nedelji... Popravljeno Marec 19, 2009. Popravil marko55 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Hola, ja, vedno bolje kaže za nedeljo :naughty: držmo pesti da bo :OK: TommyP, She, Milunka in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Jao in ta marof.. Bom probu še jst prikoličarja nafehtat če bo pelu v nedelo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 A ne bo nmal premrzl :hmm: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Za ganjat gor ne bo....Do tam pridet..BO! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Za ganjat gor ne bo....Do tam pridet..BO! Mah ne vem, že včeri sem zmolil vse svetnike, tak da ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Vrjami mi, da te na sami progi ne bo zeblo, prej boš švical :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Hola! @ Dolenc: tud jst upam da bom dobil prevoz :unsure: @ bikez: napoved se boljša, iz 8 stopinj smo prišli že na 12, če bo šlo tko še naprej bo prav fletno :OK: @ Frips: startajta okoli 11 ure, pa ne bo take krize - za otvoritev nove sezone bo čist kul če kolenčkamo od 13 do 16 ure :naughty: Cupo, TommyP, SharpNinja in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Hja ..... javim:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Okol 15 je za po stezi se ganjat najbl lušen, tolk da te ne zebe, pa da ne švicneš pol lavorja, tko da bi blo super. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave