Frips Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Eko tako...če se bo v nedeljo kaj segrel in sonce pokazalo, bi znala z Laro uletet okol 12 ure....tko za dve do tri urce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Premrazzzzz :), vsaj 15 bi mogl bit, mogoče Raceland, če že dela?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 ..se da že vozit jp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Pozdravleni, zanima me, če je dovolj samo registracija motorja, da ga spraviš čez mejo...je imel že kdo kdaj težave, ker ni imel zelene? hvala za odgovore.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Pozdravleni, zanima me, če je dovolj samo registracija motorja, da ga spraviš čez mejo...je imel že kdo kdaj težave, ker ni imel zelene? hvala za odgovore.. če se z motorjem pelješ moraš met zeleno, če ga pelješ na prikolici ali v kombiju zelene karte ne rabiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 če se z motorjem pelješ moraš met zeleno, če ga pelješ na prikolici ali v kombiju zelene karte ne rabiš. najlepša hvala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Salieri Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Za hrvaško ne rabiš zelene karte...Bolje pa jo je vseeno imeti.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Danes sem šel uredit ATA karnet. Cirka 41€ te pride sam obrazec, zraven dobiš še miljon enih papirjev. Pol plačaš še 0,37% vrednosti motocikla zavarovanja in dobiš papirje za čez mejo. Potem ko greš naslednjič prideš sam poštempljat, daš 3,5€ in voziš. Priporočljivo je met s sabo registrsko kombija in št. šasije mopeda, ampak se da tut tko zment pa doma izpolneš do konca. Mal me skrbi mraz za tole nedeljo. Bo treba 10 krogov peljat predn se bo slick guma ogrela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Danes sem šel uredit ATA karnet. Priporočljivo je met s sabo registrsko kombija in št. šasije mopeda, ampak se da tut tko zment pa doma izpolneš do konca. Zakaj pa rabijo registrsko kombija? Kaj pa, če prideš s sposojeno prikolico in vsakič z drugim avtom :hmm: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 (popravljeno) Odločitev je padla. Zaradi mraza in slabe vremenske napovedi bomo drajsanje na Marofu prestavili za nedoločen čas. Tako da v nedeljo odprava Gamma, Suzuki in Marko55 ostane doma. Popravljeno Marec 20, 2009. Popravil marko55 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Zakaj pa rabijo registrsko kombija? Kaj pa, če prideš s sposojeno prikolico in vsakič z drugim avtom :hmm: ? sej napišeš način prevoza. ti bi pač mel prikolica in tam napisan. Za vsak prehod meje imaš drug listek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 x2 brrrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 1x recesija :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Odločitev je padla. Zaradi mraza in slabe vremenske napovedi bomo drajsanje na Marofu prestavili za nedoločen čas. Tako da v nedeljo odprava Gamma, Suzuki in Marko55 ostane doma. Pussycat dolls :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Pametno, brez veze metat denar, ker je res premrzl, pa še veter bo pihal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Odločitev je padla. Zaradi mraza in slabe vremenske napovedi bomo drajsanje na Marofu prestavili za nedoločen čas. Tako da v nedeljo odprava Gamma, Suzuki in Marko55 ostane doma. tale vaša "otvoritev" se pa res že mal vleče :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 . . . samo raj. . . na suho :whistle: . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 tale vaša "otvoritev" se pa res že mal vleče :whistle: Ob vsem obupu sem šel gledat napoved za Rijeko. Pa Hrvati pravjo" jaka i olujna bura, mjestimice s orkanskim udarima". Sej bo kmalu pravo vreme, ane Suzuki? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Ob vsem obupu sem šel gledat napoved za Rijeko. Pa Hrvati pravjo" jaka i olujna bura, mjestimice s orkanskim udarima". Sej bo kmalu pravo vreme, ane Suzuki? :yea1: V pon. je Bobo na Grobniku ravn v kopalkah ne bomo sam tolk hudo pa spet ne bo je še neki frej baje http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14317 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baky23 Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 V pon. je Bobo na Grobniku ravn v kopalkah ne bomo sam tolk hudo pa spet ne bo je še neki frej baje http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14317 Se vidimo v ponedeljek :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Se vidimo v ponedeljek :beer2: :beer2: Super, :) tko parkiraj, da bo zraven kaj placa saj veš, da skoz rabim kakšne "rejsing nasvete" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dani Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Mal me skrbi mraz za tole nedeljo. Bo treba 10 krogov peljat predn se bo slick guma ogrela. Na marofu niti sredi poletja neboš segrel slick gum samo z vožnjo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Hola, samo brez panike, je reku Švejk, in naročil še eno :beer1: sezona se šele začenja... še tko luštno bo da se bomo moral večkrat zaporedoma uščipnt, pa še ne bomo verjel da res dogaja :naughty: SharpNinja, Milunka, She in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Ljudske čenče napovedujejo deževno poletje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Marec 22, 2009 Deli Objavljeno Marec 22, 2009 Pussycat dolls :whistle: :evilgrin: Če nam pa punca reče da smo pussyji, pol pa gremo na Marof! :alien1: No, šalo na stran. Z Gammo sva vse vseeno odločila za obisk Marofa. Ni nama bilo žal. Okoli 1h je temperatura v avtomobilu kazala zunanjih 16 stopinj, kar se je kazalo tudi v najini prešvicanosti. Zasilni termometer je kazal temperaturo sfalta 20 stopinj in najina vožnja je prej ogrete gume le ohlajala. Vseeno pa sem danes naredil svoj PB pri 1.22.68. Na stezi nas je bilo vsega skupaj 5 (2 supermoto voznika, en z CB1000R in en mojter z eno 250 ccm 2-taktno hondo v barvah Repsol in midva). Ob stezi pa polno firbcev. V enem trenutku je bilo toliko ljudi, da sem si moral izboriti svoj prostor poleg prikolice ko sem prišel s steze. Še nekaj slikovnega materiala. Gamma... in še ena moja fotka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave