no_name Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 A to poj en testira vse te motorje ? Ja sem jest tud mislu da se vsak s svojim voz, pa zgleda da se Danee z vsemi... No sej je pr fuzbalu tud sam ena žoga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Mogoče, kdo že ve če je proga prosta v soboto 15.8? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Brez zamere. Samo a je res težko poklicat pa vprašat? Fant je prijazen pa še slovensko govori. Še celo nazaj pokliče, če se ti ne javi takoj. +385915166949 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Brez zamere. Samo a je res težko poklicat pa vprašat? Fant je prijazen pa še slovensko govori. Še celo nazaj pokliče, če se ti ne javi takoj. +385915166949 Ne ni , samo mogoče je že kdo zvedel, pa raj prej tukaj prašam. Drgač ga bom pa jutri poklicu...Hvala za številko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 (popravljeno) Danes bili na pisti celi štirje.. vreme je bilo super, slik pa najverjetneje ne bo, ker ni nihče slikal. @suzuki: cel dan sem delal na poziciji gornjega dela telesa in rezultat je bil new PB. Prej 01:19:30, sedaj 01:17:20. ...sam vzmetenje še do konca zategnem, pa bo petnajst! :] lp Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil exe`FZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Danes bili na pisti celi štirje.. vreme je bilo super, slik pa najverjetneje ne bo, ker ni nihče slikal. @suzuki: cel dan sem delal na poziciji gornjega dela telesa in rezultat je bil new PB. Prej 01:19:30, sedaj 01:17:20. ...sam vzmetenje še do konca zategnem, pa bo petnajst! :] lp a si kej gume menjal? pa pravjo da se z gsr600 ne da 1.15 peljat malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 (popravljeno) a si kej gume menjal? pa pravjo da se z gsr600 ne da 1.15 peljat Nabavi si očala pa preberi kaj piše pod "Motocikel:" Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil VmasIna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 (popravljeno) Nabavi si očala pa preberi kaj piše pod "Motocikel:" vem kaj piše.. in je blo mišljeno: če on s to kravo pelje 1.15 jest z gsr600 z lahkoto.. očal ne rabim.. Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil biker77 malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 a si kej gume menjal? pa pravjo da se z gsr600 ne da 1.15 peljat Ja pred prejšnjim obiskom marofa, sem montiral gor Q RR. (sploh ne morem primerjat s prejšnjo Z6 (joke, vem da primerjam, dve popolnoma različni gumi)) super guma! Samo kaj, ko je leva stran že skoraj pri indikatorjih.. pa ima vsega skupaj za sabo manj kot 400km, od tega vse na NM :unsure: Nabavi si očala pa preberi kaj piše pod "Motocikel:" Trenutna tematika celotne teme je malo zaplavala stran.. tako, da sem si tudi jaz prebral par strani nazaj, da sem vedel o čem se gre. :] Sicer pa, ne bit tak pod stresom, razumel bi, da bi bil ti na Jakovem mestu.. tak pa nisi ti dobil -3 pike pa biznis z možnostjo 50% popusta. :evilgrin: fak da polis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Ja pred prejšnjim obiskom marofa, sem montiral gor Q RR. (sploh ne morem primerjat s prejšnjo Z6 (joke, vem da primerjam, dve popolnoma različni gumi)) super guma! Samo kaj, ko je leva stran že skoraj pri indikatorjih.. pa ima vsega skupaj za sabo manj kot 400km, od tega vse na NM :unsure: Trenutna tematika celotne teme je malo zaplavala stran.. tako, da sem si tudi jaz prebral par strani nazaj, da sem vedel o čem se gre. :] Sicer pa, ne bit tak pod stresom, razumel bi, da bi bil ti na Jakovem mestu.. tak pa nisi ti dobil -3 pike pa biznis z možnostjo 50% popusta. :evilgrin: fak da polis nabavi si SC ali D211 pa bo takoj 1.15..pa še požrlo je ne bo.. Jaka..jebat ga..sej večkrat pride taka "sedmica"..bo bolje.. malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 nabavi si SC ali D211 pa bo takoj 1.15..pa še požrlo je ne bo.. D211 so GP racer ane? Bo treba poizkusiti ...pa počasi kakšnega sponzorja poiskati :D:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 D211 so GP racer ane? Bo treba poizkusiti ...pa počasi kakšnega sponzorja poiskati :D:D ne ne..gp racer so d209 gp racer..in jih lih tko marof požre.. d211..vsaj sprednjo.. malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 nabavi si SC ali D211 pa bo takoj 1.15..pa še požrlo je ne bo.. SC Širnik tak hvali, da sem mislil, da jo bo povrhu dal.. sicer pa kolikor vidim, je še dosti rezerve tudi s Q RR, zaenkrat jo še kontrolirano odnaša, izpilit bo treba še prvi 180° ovinek, pa tudi na ciljni je še rezerve, prav tako na ovinku pred ciljno, tam je sicer še malo fobije pred gumami.. počasi.. danes je bil šele šesti obisk na NM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 ... @suzuki: cel dan sem delal na poziciji gornjega dela telesa in rezultat je bil new PB. Prej 01:19:30, sedaj 01:17:20. ... Hola mojster, čestitkam!!! me veseli da so ti moji napotki koristili Cupo, She, Milunka in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Avgust 12, 2009 Deli Objavljeno Avgust 12, 2009 Hola mojster, čestitkam!!! me veseli da so ti moji napotki koristili Tudi meni so MMG, kaj sta pa z JPjem neki probavala un dan, smo vse zvedl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Video od včeraj (12.8.2009) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Video od včeraj (12.8.2009) Lep, kvaliteten posnetek Čestitam za PB-je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 madona, letos ste me čist zrajcal s tem Marofom naslednje leto ga napadem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazinjo Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 Ima kdo namen obiskat marof v naslednjih dneh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 madona, letos ste me čist zrajcal s tem Marofom naslednje leto ga napadem A je že konec leta? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Avgust 14, 2009 Deli Objavljeno Avgust 14, 2009 (popravljeno) A je že konec leta? :krneki: sedaj smo 8. meseca, leto jih ima 12 go figure... :krneki: Popravljeno Avgust 14, 2009. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GOKY Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) naša klapa gre v začetku septembra... upam da se bo vsal malo ohladilo do takrat.biu sem maja in je bla neznosna vročina... vsaka vam čast da zle dirkate na polno v taki vročini.pohvale za video Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil GOKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalca001 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Včeraj sva bila s kolegom. Super klapa, vročino oblažila tenda (arafat), ter 220v hladilna skrinja. Na koncu nekaj nesreče in zdrs , meni nič motor pa čaka ocenitev škode. Sam sem bil prvič, in moram reči, da je veliko bolj prijazen začetnikom od grobnika, kjer so hitrosti v ovinkih cca 3x večje. Hvala fotografu za fotke (Nikon user ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalca001 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Aja, še sliki , ki jih je naredil fotograf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) Včeraj je bilo pa itak spet zakon na MAROFU. Zgleda, da sploh ne rabim motorja,da uživam na MAROFU. Štoparica je dovolj ^_^ Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil Tony Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave