tomazinjo Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) Gre kdo v naslednjih dneh na marof-da ne hodim sam ko en pes :unsure: (iz smeri obale ali Ljubljane). Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil tomazinjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Eduard Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Včeraj sva bila s kolegom. Super klapa, vročino oblažila tenda (arafat), ter 220v hladilna skrinja. Na koncu nekaj nesreče in zdrs , meni nič motor pa čaka ocenitev škode. Sam sem bil prvič, in moram reči, da je veliko bolj prijazen začetnikom od grobnika, kjer so hitrosti v ovinkih cca 3x večje. Hvala fotografu za fotke (Nikon user ) kaj pa kakšna fotka before and after?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Včeraj je bilo pa itak spet zakon na MAROFU. Zgleda, da sploh ne rabim motorja,da uživam na MAROFU. Štoparica je dovolj ^_^ kakšni so pa kaj časi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 kakšni so pa kaj časi? vsi že pod 1.13.50 letijo tko da boš mogu it tut ti počas svoj PB zboljšat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 vsi že pod 1.13.50 letijo tko da boš mogu it tut ti počas svoj PB zboljšat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 nč se čudit..fantje trenirajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 nč se čudit..fantje trenirajo edino pravilno :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 kakšni so pa kaj časi? Večina časov motoristov je bilo med 1.20. in 1.24. Se vidi, da je tudi za take čase treba veliko migati na pisti :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Večina časov motoristov je bilo med 1.20. in 1.24. Se vidi, da je tudi za take čase treba veliko migati na pisti :yes: se ne strinjam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) Glede na to, da na Marof pride ogromno folka, kot na svoj prvi obisk steze, oziroma da je veliko takih, ki gredo tudi samo 1x letno, so tudi ti časi čisto solidni. Kdor je pa na pisti že XX v večletni karieri, potem je pa normalno pričakovat tudi malo hitrejši čas. Skratka za motorista, ki ni reden gost dirkališč, je tudi 1.20-.1.24 več kot soliden čas, ki ne pride brez truda. Jaz sem prvič na Marofu spacal skupaj 1,21, drugič pa komaj visokih 1.17, pa je bil to moj maksimum, da sem se še počitil dobro in varno na motorju, hitreje pač ni šlo, pa sem "migal" in se potrudil kolikor sem se pač lahko Tako, da če nisi vajen piste, oziroma si prvič, je lahko tudi 1.25 tisti čas za katerega moraš migat in se trudit. Vsi pač nismo rojeni Rossiji Skratka glavno, da se ima človek fajn in da dobi nove izkušnje. Itak vozimo zase.. Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Glede na to, da na Marof pride ogromno folka, kot na svoj prvi obisk steze, oziroma da je veliko takih, ki gredo tudi samo 1x letno, so tudi ti časi čisto solidni. Kdor je pa na pisti že XX v večletni karieri, potem je pa normalno pričakovat tudi malo hitrejši čas. Skratka za motorista, ki ni reden gost dirkališč, je tudi 1.20-.1.24 več kot soliden čas, ki ne pride brez truda. Jaz sem prvič na Marofu spacal skupaj 1,21, drugič pa komaj visokih 1.17, pa je bil to moj maksimum, da sem se še počitil dobro in varno na motorju, hitreje pač ni šlo, pa sem "migal" in se potrudil kolikor sem se pač lahko Tako, da če nisi vajen piste, oziroma si prvič, je lahko tudi 1.25 tisti čas za katerega moraš migat in se trudit. Vsi pač nismo rojeni Rossiji Skratka glavno, da se ima človek fajn in da dobi nove izkušnje. Itak vozimo zase.. word Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) zajebancijo ste pa pozabl na dopustu al je sam luna v taki poziciji da mate anuse zategnjene? jao Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 zajebancijo ste pa pozabl na dopustu al je sam luna v taki poziciji da mate anuse zategnjene? jao anuse zategnjene haha :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazinjo Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Jutri oz.pojutrišnjem...bo kdo dol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Jest in še kolega veliko verjetno druga polovica prihodnjega tedna. Jutri oz.pojutrišnjem...bo kdo dol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jest7 Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 (popravljeno) Jest nekak na petek računam. bo še kdo družbo delal, al bom sam z morebitnimi hrvati Popravljeno Avgust 18, 2009. Popravil jest7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 mene zanima ce se je treba kej najavt (poklicat tistga tipa) al je to vsak dan odprto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 kolikor sem jaz razumela iz do sedaj napisanega... pokličeš in vprašaš, če je prosto. če je, se dogovoriš in greš in ti odprejo. če se pa slučajno pelješ tam mimo in se ti zahoče kakšen krog, 2, 3,... pa ni nikogar tam, pa pokličeš in ti pridejo odpret. tako sem jaz to razumela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 ima kdo stevilko od tega lastnika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 (popravljeno) Pobrskaj malo nazaj po tej temi, je bila napisana vsaj 10x No, ampak naj ti bo, +385915166949 Popravljeno Avgust 20, 2009. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Pobrskaj malo nazaj po tej temi, je bila napisana vsaj 10x No, ampak naj ti bo, +385915166949 Glede na to, da se vprašanje o številki pojavlja na vsaki strani (mal manjka da na isti strani spodaj in zgoraj ), predlagam tistemu, ki bo odpiral to temo za leto 2010, naj temo imenuje: NOVI MAROF 2010 KLIČI +385915166949 ROBI!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Glede na to, da se vprašanje o številki pojavlja na vsaki strani (mal manjka da na isti strani spodaj in zgoraj ), predlagam tistemu, ki bo odpiral to temo za leto 2010, naj temo imenuje: NOVI MAROF 2010 KLIČI +385915166949 ROBI!!!! Ne vem, če bo zaleglo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 Podoben problem je tak po celem forumu... ali pisat pomembne stvari na prvo stran določene teme.. ali pa brisat vso nepotrebno svinjarijo ven. Če želiš pridet do določene stvari, moraš tak prej obrnat 100 postov. Iskalnik je pa tako ali tako popolnoma neučinkovit. Rešitev: Ali se za vsako temo odpre še dodatna tema: kamor se bo nakladalo, ali pa se poveča število moderatorjev foruma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 NOVI MAROF 2010 KLIČI +385915166949 ROBI!!!! a ni Boris? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Avgust 20, 2009 Deli Objavljeno Avgust 20, 2009 (popravljeno) Podoben problem je tak po celem forumu... ali pisat pomembne stvari na prvo stran določene teme.. ali pa brisat vso nepotrebno svinjarijo ven. Če želiš pridet do določene stvari, moraš tak prej obrnat 100 postov. Iskalnik je pa tako ali tako popolnoma neučinkovit. Rešitev: Ali se za vsako temo odpre še dodatna tema: kamor se bo nakladalo, ali pa se poveča število moderatorjev foruma. Se strinjam s tisto o nefunkcionalnosti forumskega iskalnika... A je res tako težko v Google napisat "ključno besedo+motosvet"? novi marof telefon motosvet Popravljeno Avgust 20, 2009. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave